Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 459
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 555
Филети имат ново видео с някакъв финансов консултант. Отворих го за 20 секунди, скука.

Мъчат се да кретат, но няма да им се получи с тоя канал, според мен.

# 3 556
Аз само не разбрах, Гана как е събрала 20-те хилки в бурканЯ? За една прЕАтелка питам.
Тази дори да прави 3.5 на месец (което ако е вярно, някои фирми трябва да направят някои неща с бюджетите си и рекрутърите си) пак да се на@@@ не може да добута по 1.7 отделени, при все, че само Картието и е 3к паунда. Кого лъже тази пикла?

Полина не я харесвам, коментирах не малко от глупостите й, но не мисля, че имам право (поне аз не мисля) да й коментирам в такива детайли личния живот и връзка. В крайна сметка това дете не се е направило само и този с перчема като гледам не са го вързали с каиши. Иначе тя си има женския чар, кокетството, даже бих казала, че са й в повече.  Освен това не виждам да я превъзхожда кой знае с какво, или обратното, че тя да е доминант и т.н. Истината е, че тя не е глупава и според мен бързо е осъзнала, че може и да не намери по - добро, пък този в общи линии отговаря на повечето критерии за стабилен партньор. Ако човекът е читав, имайки се предвид каква сган е навън, не е чудно, че се е забързала. Ще си носи съдбата каквато е - не може да бие Пепа по скорост, така че всичко е точно :Д

Стан ми интересно за тази  Лариса Ренар, тип Кобилкина в книжен вариант ли трябва да е ?

Тази Лариса не я знам каква е по биография, освен, че е червенокоса рускиня с някъв съпруг милионер. Аз попаднах на няква безумна книга - как да правиш някви знаци с ръце около матката си, за да се оттървеш от влиянието на бившите сексуални партньори и после да си представяш, че ....ти е цвете и да подсилиш енергията за женското начало. Обясняваше за някви диадеми на Афродите май бяха, които се материализирали при нея и я научили как да е по - жена и как да привлича само класни мъже. През първите 30 страници се чудех аз ли съм луда, или някой се бъзика, като стигнах глава "Как да привлечете милионер", отиде на боклука.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 19:17 от Breedlove

# 3 557
Аз изобщо не мисля, че Патрик е глупав или заблуден. Изглежда интелигентен, спокоен човек. Разбира се, че всеки разумен човек би тествал партньора си преди да му даде достъп до личните си финанси и му направи бизнес. Според мен са хармонична двойка и всеки дава на другия нещото, от което има нужда. А относно коментара за женствеността и че сега се облича по-небрежно - когато беше написала поста беше с друго гадже този с яхтата, явно за него е било важно да е направена, да се облича по-често с рокли и тн. Нормално е да си напасне гардероба и стила спрямо мъжа с когото е. Мисля, че Полина е адаптивна жена, която знае какво иска и го получава.

Ако следите Ая - прави страхотни лайв включвания тези дни. Вчера с една бижутерка от Мюнхен, а днес с макроикономист от Виена. Изолацията й се отразява доста добре на креАтивността и продъктивността. На мен тя и Стели са ми фаворити хохо

# 3 558
  • Някъде там
Пуснах видеото преди малко. През цялото време имах чувството, че Полина ще скочи и ще му извие врата, ако каже нещо което на нея не и харесва.
Беше застанала до него и се опитваше и с жестове и подсказвания да го контролира.Твърде изнервена и пренавита ми се видя, нямаше го обичайното лигавене. Патрик си стоеше напълно спокойно и така и разказваше, а тя се чудеше как да се намести..
Така усетих аз това видео.

# 3 559
Breedlove, книгата се казва Изворът на женската сила. Аз я прочетох това лято на морето, като никакви практики не съм правила. Признавам тези части ги прескачах. Но има някои доста точни теории в книгата използвани при рускините.
Говоря от своя гледна точна, не съм експерт.
В книгата се определят типове мъже с поведение и типове жени, които им подхождат. Говори се за женската сила, които ние сами произвеждаме и даваме на мъжете. Описват възможността на жената да се променя и напасва, но не и в името на всичко.
Отново лично за мен в една връзка мъжът следва да бъде стълбът и водещата фигура. Аз за себе си ще бъда силна, но с него искам да бъда слаба и спокойна. В книгата на Мат Ридли - Червената царица/Секс и еволюция на човешката природа/ добре се описва еволюцията и предпочитанията на двата пола.

# 3 560
Тия книги от рускини или производни ли са писани?

Без да искам да обиждам, ако има рускини списващи тука или потомки на руснаци, но шапка им свалям - знаят как да въртят мъжете на малкия си пръст.

Преди 10 години работих в Малта и имах досег с много такива рускини, украинки и гражданки на бившите републики. Имали сме много вечери по женски, говорили сме и за мъже, разбира се и винаги в тия ситуации съм срещала коментари от рода: "Ти луда ли си? Как може да кажеш подобно нещо на един мъж, моят би ми бил шутът след това."

Та...

# 3 561
Джефри пусна чаканото видео. Показа малко от промените в имението. Миличкият е кривнал от розова към златна гама. Има тапети Версаче, радва им се, а аз се сещам за цигански дворец. Но на него всичко му е простено.
Показа колекцията от розови автомобили. Боядисал е колата от последната драма а Нейт. Пак каза, че си е била негова и видеото, е което я подарява на гаджето, е било нагласено. Не коментира раздялата, но ясно загатна, че има съдебна битка. Мадисън каза нещо от сорта, че е жалко какво могат да ти причинят хората след всичко, което си направил за тях.
Тези дни излезе и новото гадже на Нейт, разбира се е женско. Май бизнесът на Джефри с марихуаната е бил на името на бившия. Другото предположение е, че става дума за разкриване на пикантерии от личния живот на Джефри, които хич няма да са малко. Абе, много тъпа ситуация. Самият той открито е говорил, че Нейт обича pu@@y, но възникват затруднения когато поканят някоя на „гости”, понеже са известни и така.
Освен това, преди няколко дни Джефри поздрави Джеймс Чарлз в Туитър за едно видео. Което си е интересно отвсякъде. Джеймс го изяде точно заради задявка с брата на Нейт, на когото това не му харесва и Джефри, като добра съпруга, са раздаде.

# 3 562
Много интересно за Джефри. Може ли снимка на новото гадже на Нейт, моля.

# 3 563
Има я дамо в гръб, заключи си профила в Инстаграм, защото я налазиха. Ей сега ще я пусна.
Ето, но е видео, на около 56 сек.
https://youtu.be/ifb7D3cvwik
Новият Инстаграм на Нейт, който уж не искаше да има.
https://www.instagram.com/theschwandtone/

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 20:55 от mi6ka.p

# 3 564
Изгледах новото видео на Ели с превъртвания и в края клипа разбира се имаше "миличка" сцена с Майкъл как гледат филм. Много cringe ми беше това  Joy ?! Пуснала е камерата да ги записва как гледат съсредоточено филм и  после е станала и е изключила камерата? Ъъъъ Joy

# 3 565
Гана ще каже, че е инвестирала парите в стоки, които може да препродаде...

# 3 566
.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 22:31 от Yogurina

# 3 567
  • Sofia
Изгледах новото видео на Ели с превъртвания и в края клипа разбира се имаше "миличка" сцена с Майкъл как гледат филм. Много cringe ми беше това  Joy ?! Пуснала е камерата да ги записва как гледат съсредоточено филм и  после е станала и е изключила камерата? Ъъъъ Joy

Показва новия хол. Мисля, че не го е показвала преди или само така ми се струва? 🧐

# 3 568
  • Варна
Аз също много я харесвам Ели, видеото също ми хареса. Това с бадемите, млякото и брашното бих го пробвала. 

Иначе кадрите с Майкъл ми бяха напълно безобидни.

# 3 569
Елица в сторитата, които беше пуснала след лайфа, спомена за някакви измислени чатове и съобщения, целящи да я направят екс- Брърчовица. Със сцените как гледат филм явно "натрива носовете" на зложелателите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт