Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 461
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 3 540
То и от сватба до сватба има разлика всъщност. Едно е малко събиране само с най-близките, съвсем друго е голяма сватба с 300 човека и всичките му ритуали.
Аз също не искам да се женя. Не ми трябва да се гледам в бяла рокля, да празнувам и каквото там повелява. Ама моят приятел искал да се жени.. та хора всякакви.. не само жените драпат за сватби, има и мъже които го искат.

Иначе и на мен ми е странно това с бюджета.

# 3 541
  • Sofia
На мен нещо друго ми е интересно. Макси е на 9м., а те имат общ бюджет от 3м. Преди това как са живеели? Тя купи мляко, Патрик памперси...малко ми е странно след появата на дете особено двама души да нямат общ бюджет.

То дори е странно и преди появата на детето... Там за подготовката при раждането - то не бяха колички, легла, люлки и всички останали неща. Иска да ни каже, че до преди 2-3 месеца всичко се е делило на твое и мое? И че държали да имат пълна прозрачност, каквото и да рече това.. Аз не го разбирам това да вписваш всички разходи до последната стотинка 😁

# 3 542
На мен не ми е странно за бюджета изобщо. Патрик беше казал, че не му е в разбиранията жената да плаща за вечеря или нещо. Тоест до преди няколко месеца той е плащал за семейството и нуждите м и всичко с Макси, а Полина е покривала личните си харчове с нейните си пари.  Но сега явно от няколко месеца тя ползва неговия ресурс за лични разходи по себе си - top trends, лазерна операция, устни и зъби. Просто от няколко месеца тя използва “ресурса” са собствената си поддръжка и глезене.

От друга страна е напълно естествено мъж с ресурси да иска да угоди на капризите на годеницата му и майка на детето му. Или дори да са само гаджета - предишното гадже на Поля й бе подарило роклята за 2к. Имал е парите - дал ги е за подарък или поддръжка - здрави да са. Мисля, че Полина и Патрик ще бъдат доста време заедно и им желая да са щастливи.

# 3 543
Гледам видрата на Йоана, но като чуя "мииилинкото", "кукленско", "принцеско", които не малко пъти повтаря и направо....

# 3 544
Относно Полина и връзката ѝ с Патрик... Мога да кажа, че е просто поредното до глупост добро момче влюбило се бързо в рускиня. Не искам да поставям всички рускини под общ знаменател, но по стечение на обстоятелствата живота ми ме е срещал с не една или две рускини, и като цяло подхода към мъжете им е еднакъв. Точно 3 от познатите ми рускини са се омъжили да по-малко от два месеца за българин. Изключително грижовни са към мъжете, дават всичко от което те имат нужда(по всички параграфи) , грижат се перфектно за къща и поемат други задължения неприсъщи за други връзки. До момента не съм чувала рускиня да вдигне скандал на мъжа си,може разбира се много неща да ги дразнят, но няма да се превърнат в скандал. Просто, когато един мъж види всичко това и то в една жена, у него се създава чувство за нереална любов и се получава едно омайване, което бързо се превръща в семейство. Това на рускините е ТАЛАНТ, който отдавна съм признала,но никога не съм разбирала как на всички им се получава еднакво. 😄😄

# 3 545
Не я следя Полина, но във всяко коментирано тук видео, в което се заглеждам, всичко ми е много скалъпено в старанието да се покаже в определена светлина. Като започнем от лигавеното й около мъж й, сякаш са гаджета на три месеца. Но пък нали от толкова имат  общ, прозрачен бюджет, благодарение на приложение, до сватба, за която тя му благодари, че ще й направи, въпреки че той не иска. Laughing
Валката не е ли изтичала за нова бутафорна снимка пред блока, да се посмея Laughing

# 3 546
Изключително грижовни са към мъжете, дават всичко от което те имат нужда(по всички параграфи) , грижат се перфектно за къща и поемат други задължения неприсъщи за други връзки. До момента не съм чувала рускиня да вдигне скандал на мъжа си,може разбира се много неща да ги дразнят, но няма да се превърнат в скандал. Просто, когато един мъж види всичко това и то в една жена, у него се създава чувство за нереална любов и се получава едно омайване, което бързо се превръща в семество. Това на рускините е ТАЛАНТ, който отдавна съм признала,но никога не съм разбирала как на всички им се получава еднакво. 😄😄
Защо да е нереална любов, ако всичките тези неща са изпълнени? Една камара мъже и жени, имат семейства с партньори, които не правят и половината от тези неща. Или един вид, че рускините винаги го правят с користна цел? Ама що пък да е користна, ако дават толкова много?
На мен ми звучи страшно уморително винаги да трябва да съм перфектна, изрядна, обслужваща всякакви нужди, поемаща всякакви задължения, че и тон да не мога да повиша. Аз ще изпуша на третия месец. Меже да съм идеална в много отношения, има си хас да не съм JoySunglasses, ама пък да трябва вечно да съм на полусъединител заради някой мъж... По каква причина? За пари ли, за финансова, имотна сигурност?

# 3 547
Изключително грижовни са към мъжете, дават всичко от което те имат нужда(по всички параграфи) , грижат се перфектно за къща и поемат други задължения неприсъщи за други връзки. До момента не съм чувала рускиня да вдигне скандал на мъжа си,може разбира се много неща да ги дразнят, но няма да се превърнат в скандал. Просто, когато един мъж види всичко това и то в една жена, у него се създава чувство за нереална любов и се получава едно омайване, което бързо се превръща в семество. Това на рускините е ТАЛАНТ, който отдавна съм признала,но никога не съм разбирала как на всички им се получава еднакво. 😄😄
Защо да е нереална любов, ако всичките тези неща са изпълнени? Една камара мъже и жени, имат семейства с партньори, които не правят и половината от тези неща. Или един вид, че рускините винаги го правят с користна цел? Ама що пък да е користна, ако дават толкова много?
На мен ми звучи страшно уморително винаги да трябва да съм перфектна, изрядна, обслужваща всякакви нужди, поемаща всякакви задължения, че и тон да не мога да повиша. Аз ще изпуша на третия месец. Меже да съм идеална в много отношения, има си хас да не съм JoySunglasses, ама пък да трябва вечно да съм на полусъединител заради някой мъж... По каква причина? За пари ли, за финансова, имотна сигурност?
Е точно на този въпрос и аз до ден днешен не мога да си отговоря, откъде намират сили за всичко. Аз вито имам сили за подобви неща, нито пък нерви... Просто нрава не ми го позволява, скандала ми е в кръвта 😄😄😄

# 3 548
Сутринта даваха Джугани и Неандерталеца по НоваТВ. Джулката пуснала клипче как пее онази песен за корона вируса с инструменталн на Кукавица и обясняваше как следва да измисли и другата част от текста. Ама 1:1 беше - измислила я преди два дни каза.
Отделно Неандерталеца обясняваше как се интересувал от медицина и за това книгата си я е писал сам, а не е търсил помощ от медицинско лице ...
Глупаци ама така и не ми става ясно защо им дават поле за изява?!

# 3 549
Сега, аз се изказах за вечерята, но не се причислявам към коментиращите кой кого как е "вързал". Много държа да отбележа, че не си натрапвам мирогледа и съответно не съдя някого само защото е направил нещо, което аз не бих. Също така не съм казала, че е направила нещо лошо. Нито им знам статуса на обвързаност по това време, нито намеренията, нито бих ги разисквала. По принцип, бизнес срещите са на закуска/брънч или обяд. Особено ако въпросната среща е между мъж и жена, които дори не работят заедно по принцип. Просто казвам, че ако аз каня мъж някъде просто да го почерпя и да му благодаря за нещо подобно, няма да е на вечеря.

По въпроса за брака, не ми е ок да се обобщава, че всички жени искат брак само защото си мислят, че ще вържат някого. Бракът като жест, стъпка, ценност, е въпрос на лично усещане. Също както вярата и ред други неща. Или го чувстваш и вярваш - или не. Естествено има хора, за които е просто сделка, но нека не генерализираме. Или любимото ми - не искам сватба, защо да се женя? Бракът не задължава да се вдига сватба. И сватба може да е семейно тържество в тесен кръг, а не грандиозно събитие, за което да похарчиш десетки хиляди левове. Хубаво е за такива неща двойката да е на едно мнение или поне да стигат до консенсус.

За мен пътуванията не са равнопоставени, защото от точка А и точка Б, те се срещат на място В - в случая Лондон. А във втория случай, единият отива изненадващо директно при другия. Отново казвам, не го определям като странно, лошо, нередно, целенасочено или каквото и да е, просто казвам, че за мен не е едно и също. Очевидно я е предразположил да бъде смела и да го почувства като правилно и то сравнително бързо.

По въпроса със споровете - не е задължително да са провокирани от различия. Понякога възникват чисто емоционално и смятам, че съфорумките това имаха предвид, че е странно да не възникват между партньори.

А следенето на финансите много го подкрепям. Вече това за бюджета при тях не го разбрах. Забързах видеото и не съм го чула.

# 3 550
Абе, няма да е чак толкова прост и глупав този муж, щом свободно си казва, че не иска да се жени, ама еди какво си, допреди три месеца не й е давал достъп до "ресурса" и т.н.

# 3 551
Златена пак с клип в канала на  Golden rose.
Изобщо не знам защо са поканили точно нея.
Държи се все едно са я накарали на сила да се снима за тях, претупва презентирането на продуктите (със същия успех можете да ги видите сами в магазина или на картинка онлайн) и накрая се омазва потресаващо.
Това момиче НЕ може да се гримира и няма грам понятие какъв грим отива на лицето ѝ. Освен това снима с огромно нежелание. Не знам изобщо какво прави в онлайн пространството вече. Ужас..

Наистина не разбирам такива хора. Хем не ти се снима, хем си се изчерпал от към идеи, хем понятие си нямаш какво правиш, обаче трябва да си в youtube. Много ме отблъскват такива "влогъри"

Същото и аз си мисля за Златена, просто иска да е известна.

# 3 552
Ужас Златена точно пък е много некомпетентна!Нейните видеа поне тези коита съм гледала (3-4 макс)са голям пълнеж.Много кухо момиче красива е ,но като сложи тези лещи е като извънземно.И като ми направи видео с покупки китайски сори,но 4 продукта на кръст са ,а тя 20мин видео направила.Не я харесвам нещата ,които поръчва са били на мода преди много години и не са нещо ново...И тя като Гергана Димитрова прави едни и същи поредици .Някоя гледала ли е fancybyvlogsbygaby изглежда ми много земна

# 3 553
  • София
Разбирам го Патрик и одобрявам решението му да се оженят въпреки неговите разбирания за брака. Реално това е компромис от негова страна в името на общото им бъдеще.

И аз не исках брак, но се съгласих, защото за ММ това беше много важно. Просто такива са му разбиранията.

Никога една истинска рускиня няма да направи скандал. Ама никога! Ще се върти, ще суче, но от нейна дума никога няма да започне спора.

Опитах се да гледам видеото, но вече безброй много пъти съм гледала подобни отношения и го спрях.

# 3 554

Общи условия

Активация на акаунт