Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 468
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 525
Не знам Било-Конна ли е, Било-Кобилна ли е, обаче това видео изглеждаше все едно предварително са прочетени въпросите и проговорени отговорите. “Мило, да кажеш това и това да не забравиш...” Няма нищо естествено за мен.
Дано не съм права, но такива връзки по сметка... не свършват добре. Зависи от гледната точка. За някой трети може и да е добре.
Не им мисля лошото, просто споделям какво наблюдавам в реалния живот. Балоните все някога се пукат или спадат. А с това нейно изказване, че те не се карат..... едва ли не това е перфектния живот като от романтичен филм, всичко е цветя и рози. Винаги са на едно мнение, мислят едно и също. Аз не мога да повярвам. Преди всичко сме хора. Имаме емоции. А Патрик все трябва да има собствено мнение...

# 3 526
Изгледах клипа на Йоана Петрова. Много ми хареса поведението й пред камера и цялостното й излъчване, но за Бога, защо дама на около 25 носи дрехи като за 5-годишна? Някак си просто не ми се връзва интелигентна и зряла дама да прилича на принцеса от Дисни и всичко да е в розово. Тийнове ли я следят нея?
Да,доста тийнове ,а и сестра й също се облича г/д така.Оставете момичето втълпено й е,че щом е руса прилича на Барби .И че това да се облича като принцеса е нормално..

Тя не е ли изрусена? Плюс това като я гледам си има няколко слънчеви бани по рождение,но не мога да си изкривя душата симпатяга е.

# 3 527
Може ли линк за канала на Станкулова?

# 3 528
Това, че си имал няколко пъти интимни отношения с някого, не значи да му се натрапиш в Китай. Самият Патрик каза, че се е пошегувал за поканата.
Той е отишъл в Лондон от БГ, не от Китай, защото е имало изложение за колела (аз Полина не я помня да е карала колело или да е имала нещо с колела, освен една реклама с Александра на морето, но хич не е странно, че Патрик обича колела. Поправете ме, ако греша.).

Тя го кани на вечеря, защото им е помогнал. После на още една... Във видеото обаче показва снимка, докато говорят за 1та вечеря, на която са се гушнали и очевидно е ЛЯТО, та явно се опитва да манипулира, че още от първата вечеря е пламнала "любовта им".

Сори, но за мен няма любов.
Патрик не е сляп, въпроса е кога ще му писне от нея. Има и такива мъже, които виждат, че ги правят на маймуни, но им е по-лесно да си седят и да не търсят друга половинка.

Скрит текст:
Имам една позната, която се държи 1:1 с мъжа си, както тая Полина. То не е галене, милване, усукване, но насилено. Хвана го в чата и замина за Швейцария при него. Той си е ОК. Същият е като Патрик - мълчалив, затворен, необщителен. И доста умен.
Преди няколко години я уреди да работи в една банка и тя почна да се "среща" със шефа си, с когото разликата беше 20тина години в негова полза. Дори мислеше да се развежда с мъжа си. Тя си е казвала, че е с мъжа си, за да живее в Швейцария и че никога не го е обичала като мъж.
На сватбата им майка ѝ дойде при мен и ми каза - Взимай пример от ..., и си хвани богат мъж, за да направиш и ти такава хубава сватба.

Ако на вас това ви е разбирането за любов, за мен не е.

# 3 529
Според мен по “картинка” не може да се съди толкова много за отношенията между двама души.
Аз не разбирам нито брака по “сляпа любов”, ако не си много млада, нито “по сметка” . Хубаво е да има баланс.
Може Полина да е била по-активна в началото , но той да се чувства добре с нея и да се е влюбил.

# 3 530
И на мен ми направи впечатление интимната прегръдка на снимката. Изглежда си като малко повече от приятелска вечеря за "благодаря".
Малко ми стана смешно на върпоса за най-интересна среща с непознат и натъртването на непознатА. Струва ми се, че там Патрик даде грешен отговор и Полина трябваше да е непознатата. Joy
Иначе не съм чула, че е казала, че не се карат. На мен ми звучи малко странно, чак никога да не сте се скарали, но пък сигурно има и такива двойки.

# 3 531
Не разбирам с какво Полина прави Патрик на маймуна? 😁 На мен въобще не ми се стори мълчалив, затворен и необщителен, по-скоро беше леко притеснен, защото за първи път снимат видео заедно.

# 3 532
За мен ключовият момент от видеото на Полина беше, когато Патрик обяснява, че не иска да се жени, но ще го направи, само, за да се види тя в бяла рокля. 😎😁
На "умната" Поли, трябва много да й говори такъв отговор.

# 3 533
Това, че не се карат, Полина го беше написала на едно стори.
Като толкова държи да се види с бяла рокля, защо не е направила сватба. А първо е забременяла... объркана и е хронологията нещо. Или плановете й не са протекли както трябва.
Колкото и да го отрича Полина, пред себе си (съвестта си) знае каква й е реалната цел. И определено знае как да я постигне....
И не. Не й завиждам.

# 3 534
  • София
На мен нещо друго ми е интересно. Макси е на 9м., а те имат общ бюджет от 3м. Преди това как са живеели? Тя купи мляко, Патрик памперси...малко ми е странно след появата на дете особено двама души да нямат общ бюджет.

# 3 535
Това, че си имал няколко пъти интимни отношения с някого, не значи да му се натрапиш в Китай. Самият Патрик каза, че се е пошегувал за поканата.
Той е отишъл в Лондон от БГ, не от Китай, защото е имало изложение за колела (аз Полина не я помня да е карала колело или да е имала нещо с колела, освен една реклама с Александра на морето, но хич не е странно, че Патрик обича колела. Поправете ме, ако греша.).

Грешиш. Полина работеше (и много пъти го е споменавала) за един суперготин стартъп за колела, които нямат никаква нужда от поддръжка. Това им е идеологията: Maintenance free. Пое ги докато бяха още идея (затова и необходимостта от част) и беше с тях докато успяха да направят финален продукт.

Цитат
За мен ключовият момент от видеото на Полина беше, когато Патрик обяснява, че не иска да се жени, но ще го направи, само, за да се види тя в бяла рокля. 😎😁

Да, действително трябва да й говори - че има готин и свестен мъж, който иска да е щастлива и спокойна в техните отношения.
Що се правите на луди, не мога да разбера. Масово мъжете не искат да се женят, защото не смятат, че бракът с нещо променя отношенията. А за сватбата пък съвсем - не виждат смисъл в това да се изсипят няколко хиляди лева, за да се засвидетелства тая любов пред цялата рода. И масово се женят, защото жените им така ще се чувстват по-спокойни да градят семейство. И правилно, така правят готините мъже. Патрик видимо е такъв, затова за него няма значение, че нещата вече са станали - той иска да направи този жест на признание към половинката си. Само мога да изръкопляскам.

Цитат
А с това нейно изказване, че те не се карат..... едва ли не това е перфектния живот като от романтичен филм, всичко е цветя и рози. Винаги са на едно мнение, мислят едно и също.

Във видеото повдигнаха минимум три теми, по които са на различно мнение. И пообсъдиха даже. Едно и също видео ли сме гледали? Не е необходимо да се караш с някого, за да имаш различия на мненията. Както и не е необходимо различията в мненията да доведат до караница.

Цитат
А първо е забременяла... объркана и е хронологията нещо. Или плановете й не са протекли както трябва.
Според кого по-точно е объркана хронологията и коя е единствената правилна такава, според която трябва да протичат човешките отношения? Главозамайващо арогантни изказвания има тук, включително и онова "Полина си показа истинското лице пред НАС, рано или късно и Патрик ще го види". Извинявам се, от кой свръхсекретен източник, до който Патрик няма достъп, черпим информация за истинската Полина? Rolling Eyes
Или смятаме, че познаваме по-добре някого от човека, с когото той живее?
ЕХА!

Едит:
dea.vibes стабилно е сипала на Гергана - без да цитира имена, разбира се, но говори за алуминия в дезодорантите.

Едит 2: Като някой, който е имал вземане-даване с ветеринари за около 11 на брой (5 различни по вид) животни и който е губил животинка и бавно в мъки, и бързо заради инцидент, със сигурност бих поканила на вечеря човек, който ми помага да не се стигне до там отново. "Благодаря" и бутилка вино не са достатъчни в този случай и според мен.
И да, не е навредило, че е симпатичен, млад, необвързан мъж, а тя е в същото положение. Какво престъпление, как смее наистина.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 16:44 от bambinnah

# 3 536
Златена пак с клип в канала на  Golden rose.
Изобщо не знам защо са поканили точно нея.
Държи се все едно са я накарали на сила да се снима за тях, претупва презентирането на продуктите (със същия успех можете да ги видите сами в магазина или на картинка онлайн) и накрая се омазва потресаващо.
Това момиче НЕ може да се гримира и няма грам понятие какъв грим отива на лицето ѝ. Освен това снима с огромно нежелание. Не знам изобщо какво прави в онлайн пространството вече. Ужас..

Наистина не разбирам такива хора. Хем не ти се снима, хем си се изчерпал от към идеи, хем понятие си нямаш какво правиш, обаче трябва да си в youtube. Много ме отблъскват такива "влогъри"

# 3 537

Ами че я обича и иска да и угоди , какво лошо има? Аз я познавам лично Полина , нео темата не е за лични впешатления, нв съм и адвокат , и дори не бих казала, че ми е супер приятна , но вече малко се прекалява. Ще се радвам да е щастлива, всеки заслужава!

# 3 538
Дам, много "спокойна" ще се чувствам, ако мъжът ми всъщност се жени, за да ми угоди. 😁

# 3 539
Аз съм много далеч от мисълта, че може да  “ожениш” някой без негово съгласие .

Общи условия

Активация на акаунт