Вчера го гледах, когато Ая направи live, говореше за годежния пръстен. А тя е толкова странна- някак несъразмерна, с непропорционално лице, странно говори, хем ме дразни понякога, хем ми е чаровна и не спирам да я следвам. Най-вече заради снимките от Щатите. Но са ми странни като двойка. 
) и не мога да я слушам дори да е полезно по някаква тема видеото. Няма да си я причиня, ще се задоволя с коментарите ви.
, сервилна и леко угодническа. Но чак да смятам, че го е оплела, измамила, вързала, няма любов - не. Пък и тоя мъж има глава на раменете, не е кукла на конци. Съвсем ествествено е двама души в сериозна връзка да обсъдят възгледите им за брака. В комуникацията им не ми хареса, че той отговаря на въпрос, а тя сякаш го чака да даде правилния отговор и когато той успее се чува едно "Да, точно така!", "Наздраве!" или подобно. Такова впечатление остави у мен, чак ми стана неприятно.
Колкото до добродушното, някак не мога да го възприема такъв след включванията му под нейни постове. Някак прикрит ми изглежда.
Дано да са щастливо семейство!
Препоръчани теми