Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 461
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 3 510
Много рядко пиша, защото докато изчета и темата се е сменила Joy
Интересно ми е, защо смятате тия мъже за толкова прости. Всякаш нашите влогърки са някакви страшни хитруши и се лепват за абсолютни идиоти, които да въртят на малкия си пръст. Мъже на по 30+ самоиздържащи се, предполагам образовани и т.н. една пикла дошла и ги води за носа. Много ме съмнява. Хората просто се намират и напасват. Иначе Йоака наистина е много сладка в това розово. Харесвала съм такъв стил преди 15 години, но ме усмихва и разтоварва. А за украинки и рускини.... Не знам, много не мога да им слушам акцента, не е моя език това и може би за това не ги гледам много. Забелязала съм ги, че говорят супер провлачено и бавно, предполагам за да компенсират акцента, но ушите почват да ме сърбят като ги слушам Joy

# 3 511
Не виждам лошо, че тя е направила първата крачка. Млади хора, необвързани, имало е химия, привличане, решили, взели са се. Те мъжете са си малко смотанички понякога, не разбират от намеци, та е хубаво и ние да сме по-инициативни, че ако само на тях разчитахме...😁 Не мисля, че и го е омотала, здрав, прав мъж, с глава на раменете, явно и той е намерил това, което иска. Има нещо лукаво и надменно в Полина като цяло, което да си кажа ми харесваше до преди Съединението, защото го асоциирах с интелект, но сега разбрирам, че определено не е това.. Абе не знам, със смесени чувства съм за нея. Не ми харесва и че ми се затвърждава стереотипа за рускините, някои са точно по калъп като поведение. Някой беше споменал и за полякините, но аз там съм с различни впечатления, тези които познавам са по-близки до нас като манталитет.

# 3 512
Ох, Стели на Ая ми е много, много симпатичен, може ли един такъв и за мен?! Grinning  Вчера го гледах, когато Ая направи live, говореше за годежния пръстен. А тя е толкова странна- някак несъразмерна, с непропорционално лице, странно говори, хем ме дразни понякога, хем ми е чаровна и не спирам да я следвам. Най-вече заради снимките от Щатите. Но са ми странни като двойка. Grinning

А Полина.... не знам, може в мен да е проблемът, обаче издивявам с този акцент. Изключително неприятен ми е руският (единствено понасям песните на Jony и Andro Grinning ) и не мога да я слушам дори да е полезно по някаква тема видеото. Няма да си я причиня, ще се задоволя с коментарите ви.

Гергана да се скрие някъде. Пълно недоразумение.

# 3 513
Стан ми интересно за тази  Лариса Ренар, тип Кобилкина в книжен вариант ли трябва да е ?

# 3 514
Да. Пратила му е уж работен мейл, но е сканирала билета и му е направила изненада.

# 3 515
Гледам сторитата на Капитонова - щяла да ни учи как да се държим с мъжете. Новата Лариса Ренар! И то жена, дето дори не живее с мъжа си! Ще каже сигурно, как кара мъжете да и купуват померан за 3 000-4 000 лв. и чантичка за същата сума!
И си призна за бота "последване-отследване". Много долно от нейна страна!В крайна сметка, по-добре да загубиш с чест, отколкото да спечелиш с измама!

# 3 516
Изкочи ми видео на Никол Станкулова. Не знаех, че и тя снима. Започва с фактът, че готви всеки ден различно, защото "Аз и мъжа ми ядем едно, кучето друго, а детето различно" 🤣🤣🤣

# 3 517
И аз доизгледах Полина и писах, ама ми спря интернетът и коемнтарът потъна. Та, отново. Първо, браво на Полина и Ивана, че са решили да подкрепят тяхната колежка, включвайки картите и във видео. Оказа се, че греша за необявеното спонсорирано съдържание. Второ, жестът с ръката наистина изглежда по друг начин на видео.
Това обаче е най-зле заснетото видео, което съм гледала на Полина. Разбирам идеята да са в леглото с чаша вино и десертче - обстановка на двама влюбени, но светлината е ужасна и една трета от кадъра е бял и почти прегорял. През времето, в което гледах, а не слушах исках да се протегна и да обърна Полина към мен. Много по-добре заснети видеа са тези на Ивана и Боби и Маги и Дими.
Тя ми беше много мяукащата Joy, сервилна и леко угодническа. Но чак да смятам, че го е оплела, измамила, вързала, няма любов - не. Пък и тоя мъж има глава на раменете, не е кукла на конци. Съвсем ествествено е двама души в сериозна връзка да обсъдят възгледите им за брака. В комуникацията им не ми хареса, че той отговаря на въпрос, а тя сякаш го чака да даде правилния отговор и когато той успее се чува едно "Да, точно така!", "Наздраве!" или подобно. Такова впечатление остави у мен, чак ми стана неприятно.
Тук описвате Патрик като спокоен и добродушен, а на мен ми беше просто ужасно бавен и флегматичен... Ама едва-едва си отваря устата, ааа , ъъъ, подсмихване, та отговор... Аз съм леко невротична и имам нужда от малко по-бързо и стегнато темпо. Joy Колкото до добродушното, някак не мога да го възприема такъв след включванията му под нейни постове. Някак прикрит ми изглежда.
Толкова с анализа на чуждата връзка. Satisfied Дано да са щастливо семейство!
Гледах и Гергана. Ако Гергана взима 3500 лева на месец, както ни уведоми в друго видео, не ми се струва невъзможно да спести 20 000 за година. Но не и при нейния лайфстайл и пазар - Гучи, Диор, Джими Чу, седмица на модата, дъра-бъра. Можеше да си ги спести. Много изсмукано от пръстите и ненужно. Ако искаше да е като за нейната детска публика, можеше да е доста по-различно.

# 3 518
Преди няколко седмици открих един руснак, който е журналист и скоро си е направил канал в Ютуб. Попадна ми покрай разни видеа за Северна Корея, тема, която ми е доста интересна. Това, което предлага е по-различно от масовката. Има само три филмчета, фве за Корея и едно за епидемията в Китай.
След първото за Корея всички се притесняваха за него, че влезе доста смело. Вчера май качи отново, за момента е добре.
https://youtu.be/A1yXTlvTB08
Поправка, сега му видях и руския канал. Ще го изгледам с удоволствие.

# 3 519
Някой не спомена ли, че Гергана ще се мести в нов апартамент? Може да ни подготвя как е спестила тези пари, а следващото да е как си купила апартамент? Под видеото имаше коментар, че скоро ще разберем къде ги е вложила.
За на Полина видеото изцяло съм на мнението на wns Rolling Eyes
Мен също ми стана неприятно как все едно Патрик трябваше да отговаря правилно...

# 3 520
На мен от видеото на Полина ми лъхаше уют и любов (пак казвам, че дори не я харесвам) и ми харесва, че Полина гледаше мъжа си с уважение, при Ивана усещам някакво потискане на Боби, което изобщо не одобрявам.

И аз виждам нещата така. Ивана е по-естествена във видеата с Боби, но все трепери да не би той да каже нещо “не-инстаграмъбъл” и бърза да каже нещо друго след това. Хранителните й навици във връзката също правят лошо впечатление. Никой не е казал, че трябва да му готви всяка вечер, но когато тя го прави, готви само според своите предпочитания (веган). Леко ми е като мъж под чехъл Боби, няма право на мнение във връзката, каквото тя каже, това се прави и яде.

Патрик ми се стори много приятен мъж, според мен Полина е много влюбена още от самото начало и за това е искала да го задържи. Не виждам нищо лошо в това, че тя е направила първата крачка. Това с билета за Китай е доста смела постъпка, но тогава вече е имало нещо между двамата и определено не са били “непознати”. Той също е пътувал от Китай до Лондон, за да я види, когато тя е била там заради работен ангажимент, но това никой не го спомена, защото не пасва на историята, че само тя му се е “натягала”.

# 3 521
Направо ми звучи невероятно как някой й дава на Гергана 3500 лв заплата. А Полина така трепери на мъжа си, някоя да не й го открадне. Без него е за никъде. А ако си мисли, че има дете е застрахована от раздяла, много се е объркала.

# 3 522
Припомнете ми моля, Полина ли беше казвала, че не стои с "раздърпани" (домашни) дрехи пред муж?

# 3 523
Да, а напоследък е доста неглиже.

# 3 524
Йоко и тя има клип с въпроси/отговори с половинката.
Абе тя не беше ли живяла в чужбина и изявяваща се като бизнес дама там или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт