Против акне/пъпки по лицето 10

• 51 078
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте , прочетох за рецептата със спирт и таблетките хлорнитромицин, знаете ли колко таблетки трябва да прибавя към спирта?.
По спомен от преди много години, май бяха три. 🤔

# 496
Аз последно акто го правих това сложих целия блистер + 3-4 хапчена чист цинк (защото е една от съставките на Зинерита който тогава исках да ползвам) и честно казано не съм имала проблеми спрямо високата доза, но и не съм го ползвала много... И до скоро като стисках някоя пъпка след това я мацвах със спирта и си се свиваше веднага.

# 497
Имате ли информация или мнение за тези продукти? https://snowbornskin.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B8-%D … 1%87%D0%B0%D1%88/
Много добри коментари чета, има даже коментар на доктор от Токуда. 🙄

# 498
На мен лично добре ми изглежда откъм състав, но не съм пробвала. Ще ми е много интересно някой да си купи и да сподели мнение. Досега никой от темата не се е хвалил от тях.

# 499
Имате ли информация или мнение за тези продукти? https://snowbornskin.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B8-%D … 1%87%D0%B0%D1%88/
Много добри коментари чета, има даже коментар на доктор от Токуда. 🙄

Коментарите са фалшиви.
Съставът е ок.

Иначе аз не ги харесвам, защото имат много агресивна реклама.
Не са нещо особено.
В начален етап на акне са ок, но ако е кистозно акне или с много пустули абсурд с пробиотици да се повлияе.

# 500
Една вечер си намазах само носа със спирт и оставих другата част от лицето без нищо.На сутринта целия ми нос беше мазен... вероятно наистина спирта преизвиква свръх производство на себум. Вече само на пъпка слагам за дезинфекция, после кисл. вода и накрая скинорен.
Иначе 3-та седмица ползвам гъба конджак (тъмната) заедно с гел за почистване и маски - различни виодве, за проблемна кожа всяка вечер и сутрин.. За през деня съм със скинорен и отгоре Миша BB крем. И съм доста доволна. Само от тия маски и защото съм в цикъл имам две-три новички, но са мънички. Гъбата коджак е много добра, наистина чисти без да наранява. Препоръчвам.
Бях спряла скинорена, но имах избухване пак около цикъла преди 3 седмици и ми се наложи. Та знаете, май това се оказва най-подходящото за момента...

# 501
  • София
При мен също корейските платнени маски за склонна към акне кожа правят чудеса, дори и тези, които не са ок съвсем откъм състав като зелената на It's Skin, която е налична в DМ. Любими са ми тези на Pyunkang Yul, Dr. Jartt Cicapair и Benton бялата с центела. Напоследък нямам сериозен проблем с пъпките, но се случва да излезне някоя друга гадина. Ползвам маска почти всяка сутрин, а ако е останал серум в маската, накисвам от тъканите cotton pads и лепя върху проблемните области. Пъпките минават много по-бързо и кожата се възстановява. Плюс е че серумите хидратират кожата и тя изглежда красива и блестяща. 

# 502
  • София
Момичета, моля споделете ми вашият ритуал по ексфолиране на лицето ? С какви продукти, киселини...мазила?

# 503
Здравейте.. Някой ползвал ли е Бензакнен? Моля за мнения и от къде го зкупувате? Благодаря предварително

# 504
  • Бургас
Ако се върнеш назад в темата и в старите теми, ще видиш, че много сме писали за него. Аз лично съм много доволна и все още го ползвам. Купувам го от Германия. Преди 2-3 страници бях качила линк от къде го взимам и как.

# 505
Ползвах го няколко месеца. Поръчвах го от един мъж в olx, който го купуваше от Германия. Аз лично не виждах кой знае какъв ефект. Пъпки продължаваха да ми излизат, но като цяло горе-долу беше добре положението. По-доволна останах от Acnecide, майка ми ми го донесе от Англия. За 1 седмица премахна всички пъпки, бели точки, но просто ме дразнеше това че кожата ми се зачервяваше и ме сърбеше и нямах нерви да чакам да свикне кожата ми с него и прекратих употребата му.
Здравейте.. Някой ползвал ли е Бензакнен? Моля за мнения и от къде го зкупувате? Благодаря предварително

# 506
  • Бургас
Един съвет от мен. Не купувайте такива кремове от olx и bazar. Наистина няма гаранция какво има вътре. Аз купувам само от онлайн аптеки от Германия. Не е трудно, дори за хора, които не знаят немски като мен.

Acnecide и Benzaknen е един и същ продукт на този производител. Просто за различните държави се продава под различно търговско наименование.

# 507
Здравейте, вече седмица се мажа със спирт  и таблетките хлорнитромицин. Аз ефект абсолютно никакъв не виждам, да не би ефекта да идва след известна употреба.? Моля да ми кажете мнение, има ли смисъл да продължавам да се мажа след една седмица никакъв резултат.

Разтвприх 7 таблетки не знам да не би да е  малко, но въобще не ми действа, дори чист спирт повече има ефект отклкото с тези таблетки.

# 508
Здравейте,
Да дам малко отзиви за слънцезащитните кремчета, които получих като мостри.
На SVR, определено съм доволна, може би най-доволна. Приятен аромат, няма белеещ ефект, нанася се лесно, но иска по голямо количество. Опраделено има добра защита.
На A derma, не можа да се прояви на плажа, но за ежедневието не е лош, лек и не омазнява много. Уговорката е, че моята кожа почти всички я омазняват леко.
На Avene кремчето е с малко по-слаба защито от на SVR, според мен. Но пък за сметка на това е лек и много лесно се разнася. Има белеещ ефект, но може би от всечки най-мако ми омазнява кожата. Не бих го ползвала в ежедневието, понеже доста белее. Купих си от спрейчетата за деца, за тяло 50ти фактор. Доволна съм, децата не изгоряха и нямаха проблеми с кожата на плажа. За нас ползвах 30ти фактор, също съм доволна.
На Eucerin крема не ми хареса. Лоша миризма, и пак белее, защитата му също е по слаба от на SVR. Разнася се лесно и не омазнява много.
Като цяло на плажа комбиназията беше, сутрин SVR и на плажа през интервали Avene. Един ден пробвах сутринта Avene и на плажа Eucerin, на следващия кожата ми опъваше. По това съдя, че защитата им е по-слаба.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 08:26 от Punk_GirL

# 509
Ох и аз имам този на Юсерин, голяма мъка.. отказах се от него, ужасен кир ефект ми прави..

Общи условия

Активация на акаунт