Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 557
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
StayPositive, отивай на трансфер и всичко ще е наред! Стискам палци!
Току що разбрах, че спират процедурите по време на обявеното "Извънредно положение".

Как разбра ? Кой ти го каза ? Само по фонда ли са спрени или абсолютно всички?

# 121
Доктора ми се обади и каза да спра лекарствата и да се чуем при настъпване на следващия цикъл. Каза, че поради обявена извънредна ситуация в страната спират дейностите до второ нареждане. Каквито и документи да съм склонна да разпиша, манипулации няма да се правят докато не се отмени положението.
В интерес на истина все още няма никъде официален документ за която и да е сфера какви ще са промените.
Затова писах веднага, предположих , че вече са звъннали и на други.
Моля, ако някой има информация от своя лекар/клиника да сподели. Както и ако видите конкретните мерки на правителството в официален документ.
Работя в сферата на образованието и все още и там няма яснота какво ще се случва и с малки, и с големи.

# 122
Доктора ми се обади и каза да спра лекарствата и да се чуем при настъпване на следващия цикъл. Каза, че поради обявена извънредна ситуация в страната спират дейностите до второ нареждане. Каквито и документи да съм склонна да разпиша, манипулации няма да се правят докато не се отмени положението.
В интерес на истина все още няма никъде официален документ за която и да е сфера какви ще са промените.
Моля, ако някой има информация от своя лекар/клиника да сподели. Както и ако видите конкретните мерки на правителството в официален документ.
Работя в сферата на образованието и все още и там няма яснота какво ще се случва и с малки, и с големи.

А вие от София ли сте и в коя клиника? Извинявайте за многото въпроси но и аз съм в подобно положение и още нямам никаква информация за това питам

# 123
Овитрела ми го сложиха на 28.02.
Кога е слаган последния овитрел това е важно, другите не влияят на чгх
В такъв случай мисля,че тестовете са положителни. Тихичко честито.

# 124
Моята пункция беше днес сутринта, пуснаха ме от болницата към 13:30-14, след като бяха обявили извънредното положение, но никой нищо не каза за стопиране, в понеделник трябва да сме пак в болницата, за да обсъждаме как продължаваме

# 125
И аз мисля че тестовете са положителни, доста време е минало от овитрела. Тихичко честито и бягай за кръвен😊

[/i][/b]
Овитрела ми го сложиха на 28.02.
Кога е слаган последния овитрел това е важно, другите не влияят на чгх

# 126
Егати късмета... Днес ми е 2 ден от цикъла, минах си прегледа оня ден, минах си изследванията, почнах си Естрофема и евентуално ЗЕТ трябваше да е след 15 16 дена...  и те обявиха извънредно положение...
Доктора каза да го отложим за другия месец най-рано, то не се знае какво ще стане. Мрън Sad

# 127

Здравей,  аз сега звънях в моята клиника, казаха че не са отменил нищо, поне за сега, утре съм на преглед за започване на стимулация евентуално.

# 128
И аз днес бях в клиниката ми от 08:30 до 13:30. Докторът каза, че най-вероятно ще им забранят да правят процедури, но тези, които са започнали стимулации, на които Е са размразени, на които им предстои трансфер до няколко дни се водят като спешни случаи и тях не могат да ги спрат. Но още няма нищо официално, само предположения.

# 129

Момичета, има вече заповед.
Chuhaleesi, в същото положение съм... Sad Бях обнадеждена, че няма да ги затворят, но...

# 130
Уффф.... Дано да е за добро както се казва :/ Сега е момента да се направи пролетното почистване момичета, така и така ще сме заложнички вкъщи... нямаме оправдание Grinning Grinning Grinning Ще си използвам натрупаната енергия в нещо полезно.

Момичета, има вече заповед.
Chuhaleesi, в същото положение съм... Sad Бях обнадеждена, че няма да ги затворят, но...

# 131
Явно ще се стои вкъщи Confused
В този ред на мисли, знаете ли колко време след пункция не може да се прави секс? Thinking

# 132
Аз ако се чувствам добре бих се въздържала 5те дни докато изпия антибиотика против инфекции.

# 133
Ако си слагаш кринон вагинално ми се струва, че няма как да правиш секс. Ако си с хиперстимулация също (даже и с минимални съмнения). И на мен това ми липсваааа, мокри сънища чак имам. Абе накратко ако имаш свеж трансфер секса го отпиши до третия месец, ако е зет - най-добре отложи секса за след първия цикъл ...
Явно ще се стои вкъщи Confused
В този ред на мисли, знаете ли колко време след пункция не може да се прави секс? Thinking

# 134
Тъкмо днес си пуснах хормоните, в самото начало съм още... Знаете ли колко време важат резултатите, че с това извънредно положение да не се наложи пак да пускам? И още един въпрос - доктора ми каза да пия вит. Д два пъти седмично, а според една ендокриноложка се пие всеки ден за по добро усвояване. Някоя от вас пила ли е и как - всеки ден или два пъти седмично

Общи условия

Активация на акаунт