Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 559
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз пия комбинирани вит. за бременни.Мисля,че съдържат всичко необходимо в нужните дози.Док. не ми изписаха нищо допълнително.
Тъкмо днес си пуснах хормоните, в самото начало съм още... Знаете ли колко време важат резултатите, че с това извънредно положение да не се наложи пак да пускам? И още един въпрос - доктора ми каза да пия вит. Д два пъти седмично, а според една ендокриноложка се пие всеки ден за по добро усвояване. Някоя от вас пила ли е и как - всеки ден или два пъти седмично

# 136
Ние правихме секс в 7 г.с за пръв път след трансфер и си слагах кринон.По принцип с презерватив може,ама ние нямахме.

# 137
Аз мислех че Borboletas има предвид след пункция ако няма трансфер (което значи без кринон) кога може да се прави секс.

# 138
Според мен е индивидуално според възстановяването на организма и в зависимост от стимулацията. Аз бях с хиперстимулация и доста тежко възстановяване. След 2 седмици се чувствах добре, опитахме и прокървих леко. След месец нещата вече бяха наред. Според мен изчакай малко

[/b]
Аз мислех че Borboletas има предвид след пункция ако няма трансфер (което значи без кринон) кога може да се прави секс.

# 139
Момичета разстроена съм във вторник съм на преглед щях да започвам 2ра процедура, но с този коронавирус май нищо няма да започна, все някакви спънки, загубих още един месец опити по естествен път, защото започнах противозачатъчни уж преди процедура 😩 Успех на всички. Излях си мъката пред вас дано ме разберете. 😫

# 140
С кринон Sad В понеделник ще се срещаме с доктора да ни каже колко ембриочета има и как се развиват, също дали ще правим свеж трансфер или ще замразяваме. Та от тази вечер слагам кринон, на мен ми каза вечер, че трябва да се лежи след това. Относно секса, следобед се чух с доктора и ме отряза категорично, думите му бяха “забрави” JoyCry

# 141
С кринон Sad В понеделник ще се срещаме с доктора да ни каже колко ембриочета има и как се развиват, също дали ще правим свеж трансфер или ще замразяваме. Та от тази вечер слагам кринон, на мен ми каза вечер, че трябва да се лежи след това. Относно секса, следобед се чух с доктора и ме отряза категорично, думите му бяха “забрави” JoyCry
Аааа това е друго. Аз наистина грешно разбрах. Чесно казано от към 6тия ден на стимулацията хич не съм се и сещала за секс, подути болезнени яйчници, след това пункция кринони... Секса е мираж още доста време според мен. 😁

# 142
Същата история е и при мен... Даже почнах да пия естрофема.. Доктора днес го преалушах и каза, че прогнозира пик на вируса до седмица две и че неговия съвет е да го отложим Sad Много тъпо ама какво да се прави... Дано април е на късмет.

Момичета разстроена съм във вторник съм на преглед щях да започвам 2ра процедура, но с този коронавирус май нищо няма да започна, все някакви спънки, загубих още един месец опити по естествен път, защото започнах противозачатъчни уж преди процедура 😩 Успех на всички. Излях си мъката пред вас дано ме разберете. 😫

# 143
Тъкмо днес си пуснах хормоните, в самото начало съм още... Знаете ли колко време важат резултатите, че с това извънредно положение да не се наложи пак да пускам? И още един въпрос - доктора ми каза да пия вит. Д два пъти седмично, а според една ендокриноложка се пие всеки ден за по добро усвояване. Някоя от вас пила ли е и как - всеки ден или два пъти седмично
Здравей,  кръвните изследвания и цитонамазката важат 3 месеца, микробиологията 1 месец.
И аз съм така, престой ми първо инвитро, един път отложихме, понеже хормоните не бяха в ред, утре трябваше да съм на преглед и да почваме ама... Уви, ще отложим и този месец 😓😓😓😓

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 00:10 от AnMary

# 144
Момичета в кои болници сте защо ви отлагат прицедурите ? Аз с е прибирам спецално с идеята на 4-5.04 да стартирам . Преди това грабва да правим ко култивиране и надраскване , и до колкото разбрах От Щерев  няма да има проблем ...

# 145
Момичета в кои болници сте защо ви отлагат прицедурите ? Аз с е прибирам спецално с идеята на 4-5.04 да стартирам . Преди това грабва да правим ко култивиране и надраскване , и до колкото разбрах От Щерев  няма да има проблем ...
Пипи, аз съм в Щерев. В четвъртък започнах стимулация. Нямам обаждане или инфо, че спираме. В понеделник ще пускам хормони и съм на преглед, ще попитам.

# 146
Аз съм в КИРМ Плевен, замомента всичко е наред, но предусещам, че ще кажат да зачакаме и да не стартираме 😩

# 147
Аз вчера се чух с Милена (акушерката на д-р  Бързашки) и ми каза, че ще работят при засилени мерки, както пише и на сайта. Влизане без придружител, дезинфекция и маски за служители и пациенти. За напреднал етап стимулация и подготовка за трансфер няма да има промяна, но за останалите може и да ги отложат, въпреки че пише, че който желае ще може да си проведе часовете при гореизброените мерки. Успех ти желая

Аз съм в КИРМ Плевен, замомента всичко е наред, но предусещам, че ще кажат да зачакаме и да не стартираме 😩

# 148
Току-що се прибрах от клиниката, казаха, че няма как да прекратят започната процедура(било рисково за пациентите), но за момента няма да започват нови !

# 149
Аз съм 17 седмица и мин седмица имах час,  Но ми казаха, че е профилактичен/рутинен и ми препоръчват, ако нямам притеснения и оплаквания, по-добре да не ходя. Ако имам проблем да се обадя и ще ме приемат без проблем, но за вече бременни било рисковано, ако няма причина за прегледа. КИРМ Плевен доц. Иванов

Общи условия

Активация на акаунт