Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 519
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Да попитам и аз за този имплатационен прозорец...сутринта бях при доктора, пункцията ще е в петък, каза че лигавицата много добре се е оформила, но да забравя за свеж трансфер. Прогестерона ми бил висок - 1.3 ng/ml. После каза, че можем да направим свеж, ама по-скоро нищо нямало да стане. Сега съм объркана и не знам какво да правя. Някоя от вас да има успешен свеж трансфер/имплантиране с подобна стойност на прогестерон?

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 13:16 от Borboletas

# 91
Баааа, имам чувството че на мойта др изобщо не и дреме за този прогестерон, нито веднъж не го изкоментира при положение че два дни преди пункцията беше 2.5 ng/ml. Готви си ме за свеж трансфер сега, слагам и кринон за вдигане на прогестерона.
На някой обяснявали ли са му защо е лошо да е висок преди пункция? Каква е логиката ми е интересно.

# 92
Доколкото аз разбрах от доктора сутринта, прог влияе на имплантационния прозорец и трябвало да е под 5.8 nmol/l и това преди пункция

# 93
  • София
Ролята на прогестерона е да преобразува лигавицата, за да е готова за имплантация. Когато нивата на прогестерона зопочнат да се вдигат преди пункцията, това означава, че лигавицата започва да се преобразува по-рано и ще е “презрала” когато ембриона е готов за имплантация.

# 94
Ролята на прогестерона е да преобразува лигавицата, за да е готова за имплантация. Когато нивата на прогестерона зопочнат да се вдигат преди пункцията, това означава, че лигавицата започва да се преобразува по-рано и ще е “презрала” когато ембриона е готов за имплантация.

Така както чета, моята баш бая презряла сигурно е била😁
Прогестерона ми в деня на трансфер на 3дневен беше 60. Стойностите бяха до 59.
А приема ми продължи да бъде 2х1 кринон.
Е.. теста е отрицателен. Но това може да се дължи на още куп неща.

# 95
  • София

Така както чета, моята баш бая презряла сигурно е била😁
Прогестерона ми в деня на трансфер на 3дневен беше 60. Стойностите бяха до 59.
А приема ми продължи да бъде 2х1 кринон.
Е.. теста е отрицателен. Но това може да се дължи на още куп неща.
В деня на трансфера трабва да е висок прогестерона. По него не може да се съди, колко е бил преди пункцията.
Моя прогестерон в тена на трансфера винаги е бил толкова толкова висок, че апарата “не го хваща”

# 96
Не бъркайте денят на трансфера с пункцията. След пункцията прогестерона трябва да расте и колкото повече по- добре.
     Относно лигавицата и високия прогестерон преди пункция... Моят трансфер го отложихме поради същата причина. М ми настъпи на 11ти ден след пункцията, вместо на очаквания 14ти ден. Т.е. ЛФ се е скъсила заради преждевременно презряла лигавица предполагам.

# 97
Току що пак ми се обадиха от клиниката, общо 7 Е се развиват. Викат ме в неделя за трансфер когато ще им е 5ти ден. Сега остава само повечето да отселеят до тогава, щото ми се иска да има и какво да замразим.

# 98
Честито и успех Simple Smile

Току що пак ми се обадиха от клиниката, общо 7 Е се развиват. Викат ме в неделя за трансфер когато ще им е 5ти ден. Сега остава само повечето да отселеят до тогава, щото ми се иска да има и какво да замразим.

# 99
Момичета, днес ми е 5ти ден от стимулацията . Но на прегледа лекарят ми каза, че нещата не вървят много добре. Имам само 2 фоликула, които се развиват добре и 12тина миниатюрн. И сега много се притеснявам 😣

# 100
Те хубаво ми се обадиха за трансфер но аз разбира се забравих да питам този кринон гел да го слагам ли сутринта преди трансфера, вие слагахте ли го?

Sunshine можеби лекаря ще ти регулира лекарствата и нещата ще потръгнат, имай вяра .Късмет.🍀

# 101
Да - аз го сложих. На самия трансфер ще те почистят с едни марли отвътре, което е супер гнусно и неприятно, но нямаш избор хахахах Simple Smile правят дезинфекция и пускат бебоците да плуват Simple Smile . Преди това ще ти сложат една инжекция диазепам и една свещичка отзад, за да си релаксирана. После ще лежиш един час и те пускат да чакаш резултата Simple Smile
Те хубаво ми се обадиха за трансфер но аз разбира се забравих да питам този кринон гел да го слагам ли сутринта преди трансфера, вие слагахте ли го?

Sunshine можеби лекаря ще ти регулира лекарствата и нещата ще потръгнат, имай вяра .Късмет.🍀

# 102
Доста различно протича процеса по ЕТ при вас.Аз просто легнах,поставиха ембриона и си тръгнах веднага.Нито са ме почиствали,нито релаксирах.Да попитам-поставяли ли са ви анестезия за пункцията ?

# 103
Абсолютно по същия начин. Легнах, поставиха го, станах веднага и на бегом до тоалетната, че не можех да стискам повече.

# 104
Доста различно протича процеса по ЕТ при вас.Аз просто легнах,поставиха ембриона и си тръгнах веднага.Нито са ме почиствали,нито релаксирах.Да попитам-поставяли ли са ви анестезия за пункцията ?

Даммм, пълна упойка за пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт