За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 29 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Мнения: 8 032
Нещо стана с линка , ще ти пиша л.с.

# 271
  • here and now
  • Мнения: 5 892
https://www.yoli-bg.com/готварски-рецепти/сладки/обикновени-бисквити
Добре си е линка, ако и друг го интересува...

# 272
  • Мнения: 32 181
Благодаря!

# 273
  • Мнения: 8 494
Аз, като върл фен на киселото зеле, седя и не мога да измисля как да сготвя един буркан от дълбоките резерви. Нямам чорба, иначе веднага ще стъкмя една любима супа, а не е кой знае какво количество, че да го бъркам с някакво месо... Нещо?
С булгур?
На мен ми стана любимо ястие, откакто го видях в блога "My cooking book blog". Съжалявам, че не мога да дам линк.

# 274
  • Мнения: 3 512
Тъкмо за булгур се каних и аз, че имам доста. Ще потърся рецепта, благодаря!

# 275
  • Sofia
  • Мнения: 22 645
То рецептата е същата като с боб/ориз, просто вместо тях слагаш бългура. Simple Smile

# 276
  • Мнения: 3 512
Тук засягаме една отколешна война - аз и варивата. В момент нула все ми се виждат малко. Те пък после вземат да се надуят повече, отколкото очаквам. Мъжът ми още помни един боб, дето го ядохме една седмица. Не стига, че беше за цял взвод, в консистенция на салата почти, ами и имаше неблагоразумието да ми даде зелена светлина за лютото и после му дойде в повече. Grinning

# 277
  • sf
  • Мнения: 11 924
Мога ли да сиропирам блат за торта с кока кола?

# 278
  • Варна
  • Мнения: 14 678
Може и с Фанта и сок от компот. Но тортата трябва да се консумира бързо.

# 279
  • sf
  • Мнения: 11 924
Защо бързо? Мислех предния ден да я правя.

# 280
  • Варна
  • Мнения: 14 678
Няма проблем.

# 281
  • Мнения: 4 341
Опитах се да направя торта с баварски крем но съм сложила на половината от необходимото количество желатин и след 6часа в хладилник не е стегнала мнгого добре.... Ако и утре не е както трябва кюс какво мога да я поправя.... Да я полея с течен шоколад например?
Можеш да я поднесеш на топки загребани с лъжица за сладолед или обикновена лъжица

# 282
  • Мнения: 3 512
Пак нещо да питам. Имам около 400гр. извара и нямам яйца. Не ми се иска да е разядка, ама за печиво все яйца трябват.

# 283
  • Мнения: 43 786
Направи си хлебно тесто, или поне тесто без яйца, а с пр. мляко, кис. мляко. После измисли как да ползваш изварата като плънка- може да я ползваш натюр, или да я разбъркаш с някакво сладко.

# 284
  • София
  • Мнения: 12 762
Пак нещо да питам. Имам около 400гр. извара и нямам яйца. Не ми се иска да е разядка, ама за печиво все яйца трябват.

Бисквити с извара и глазура

Бананов десерт с извара

Тарт с боровинки и извара

Общи условия

Активация на акаунт