Любители на Котки - Тема 143

• 26 249
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Положението е сериозно за експерименти. Не я мъчете, а намерете друг ветеринар.
Хапчето за вътрешно обезпаразитяване дадохте ли го по схема или само еднократно? И какво й дадохте?
Много вероятно е да се е натровила от него или да е алергична.

# 526
  • Варна
Съседка има малко коте 6 месечна тръцка Принцеса Лея. Отиваме ние на гости с друга съседка и се радваме на Лейчето, ноо смърди цялата къща, насълзяват ми се очите, истинската смрад е това. А има чистачка и т.н.
Заигравам аз Лейчето и по едно под опашлята е мяркат топкиии Simple Smile Питам аз Лея сигурна ли си, че е дама? Да бе, момиче е, е отговорът. Абе казвам аз вечно имам котешко дупе завряно в лицето, това твойто чудо е котарак Simple Smile И се оказа, че е роден на 2 август и че е амен амен 9 месечен котарак, който е маркирал яко ... Ще ида да чета в началото как се чисти, че не се трае аромата ...

# 527
Ма ти кьорав трябва да си,да не видиш камбанките на девет месечен котарак Grinning

# 528
  • Варна
Papermint, ни на носа си вярвах, ни на очите, ни на ушите - да слушам, че е момиче Joy
До края на вечерта Лея стана Леонсио, някак естествено Simple Smile

# 529
  • София
Горкият Леонисио, как ли се е чувствал като момиче Joy
Добро утро от нас с Фифи.

# 530
  • София
Ооо, Фифата изглежда спокойна и елегантна. Май е приела облеклото си. Kissing Heart

# 531
  • София
Събличме се и се обличаме по няколко пъти на ден/нощ, но докторката каза да изкара така днес и утре, така че това е положението.
Повече ме тормози, че ме яде, но тя и преди кастрацията се мръщеше сериозно, та приемам, че принципно е сърдита на света

Ооо, Фифата изглежда спокойна и елегантна. Май е приела облеклото си. Kissing Heart

# 532
Здравейте,от 2 седмици имаме коте.
Ето този сладур,който сега на 30 март ще навърши 3 месеца.За пръв път имам коте и съм доста объркана. Преди 2 седмици когато му взехме храна от зоомагазина жената ми каза да даваме по половин пауч и да не му ограничаваме гранулите постоянно да има. Миналата неделя го заведохме на ветеринар за първа ваксина и лекарката ни каза да го ограничиме според грамажите,които пише на опаковката на храната. Храната е насипна... И от тогава го храним с половин пауч и 50гр. гранули за целия ден, разпределени на 2 хранения. Правилно ли е?
Големия проблем е че котето е доста лошо и агресивно, хапе ни ръцете  и то доста силно за размерите си Grinning
вече нямаме празно нясто по ръцете целите сме надрани и наядени. Може ли да го прави от глад или просто си е лошо коте Grinning

# 533
  • София
Нито едното, просто е малко коте, а те така си играят с майките им. Затова се "въоръжавате" с ръкавици, въдички и други играчки и го занимавате. Като стане на 5 м., можете да го кастрирате и до две седмици тези хапаници рязко намаляват и минават в целувки (хапане без забиване на зъби).

# 534
Сладур.
Ушатото продължава да хапе, драска и да дебне от засада, а отдавна не е бебе, просто улучихме лоша котка. Joy

# 535
Аааа лъжа е, Панта и след кастрацията си е същият темерут, хапе до кръв. Grinning

# 536
До котка е, на мен не ми пречи, не е приятно, но това е положението, ще си го гледаме такъв какъвто е.

# 537
  • София
Хапе само когато мноооого иска месо от консерва. Той все пак така говори. Аз получавам по една драскотина на 6 месеца.

# 538
Късметлийка.
Хапе когато ще, дере рядко, само като се заиграва да ме "убива".
Весело е, никога не е скучно, освен като спи.Joy

# 539

Милинка сладинка Мърчучка, в сряда ще е на операция. Притеснено ми е, толкова ми е пуфкава и мъркава. Дано всичко да мине наред, докато чаках за операцията се разгони два пъти. Каквато е дивачка не знам как ще изтърпи каквото и да било. От мартеницата се измъкна за 2 минути, като Худини. Стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт