Любители на Котки - Тема 143

• 26 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 540

Моите глезанковци.

# 541
  • Варна
И аз да кажа, че проклетията е до котка. Нашата минда има проблем с дясната ми ръка. Хапе до кръв, напада я моментално и агресивно, от нищото...

# 542
  • София
И Блеко е хапещ звяр... хапе до кръв (И зъбите и ноктите му са безумно остри).
Като му се скарам мърка и се гали... (ни лук ял, ни лук мирисал).
Ръцете ми са одрани от зъби.
Сутрин ме похапва нежно, гальовно, подсещащо, че е време за закуска.
Чудя се ако стигнем до невъзможност да купуваме котешка храна, дали няма да ме напада мен Joy

Ето го момчето... в левия ъгъл Joy

Да ви покажа какво беше сутринта в 7 ч в Пк

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 22:05 от AnyHr

# 543
Гушкаме се в студеното време. ❤️

# 544
Котколюбци,миналата седмица капах против външни паразити котетата,взех препарат от 4 лв,действието било за около месец.Дворни,свободни души.Но днес забелязах,че едното коте има по един дребен кърлеж върху външната част и на двете уши Мога ли да повторя капането, но с друг,по-добър препарат,толкова скоро,и ако може съвет за вадене,много ме е гнус,не ми се е налагало досега да се занимавам с такива дейности.

# 545
Една Мая "кацнала" върху диван:

Пп Момичета Heart, благодаря ви за подкрепата. Нещо се бях панирала здраво, но днес определено съм по спокойна.

# 546
  • София
Papermint, нямам опит с кърлежи и препарати. Снощи прочете ли какво намерих по повод предишния ти проблем с храненето на животни извън града? На 35 страница е.

# 547
  • София
...ако може съвет за вадене,много ме е гнус,не ми се е налагало досега да се занимавам с такива дейности.

Ако третираш втори път толкова скоро няма да е добре за котето.
Аз съм се специализирала във ваденето на кърлежи (и мен ме е гнус, но трябва да помагам- наскоро на Маци вадих 5 за ден). Имам си щипка за вадене на кърлежи- от този тип.

https://medilinkbg.com/wp-content/uploads/2016/12/500812f1d84a6_3176.jpg

# 548
Благодаря ви за отговорите!

# 549
  • In the land of Never Never
Котколюбци,миналата седмица капах против външни паразити котетата,взех препарат от 4 лв,действието било за около месец.Дворни,свободни души.Но днес забелязах,че едното коте има по един дребен кърлеж върху външната част и на двете уши Мога ли да повторя капането, но с друг,по-добър препарат,толкова скоро,и ако може съвет за вадене,много ме е гнус,не ми се е налагало досега да се занимавам с такива дейности.
Ами то капането не спира да му се качват кърлежи, но просто умират след ден-два. Изсъхват върху него и падат.

# 550
Здравейте Hug Колко тежат вашите котки? Моят доста си похапва и установих, че тежи 5,5 кг и ми се иска да го сложа на режим. Мисля, че не е нормално това тегло..

# 551
  • София
За котарак е. Женските са по-грацилни.

# 552
Ами то капането не спира да му се качват кърлежи, но просто умират след ден-два. Изсъхват върху него и падат.
Даже не предполагах...Мислех,че ги отблъсква по някакъв начин,човек се учи дорде е жив.

# 553
  • София
На мен ми се струва, че 50 грама гранули са много за коте-бебе. Следвайте указанията на опаковката. И хранете котето с мокра храна повече.

Играйте си с котето без да включвате ръцете. Малките котета още не си контролират прибирането на ноктите.

ПС: не мога да върна на предната страница и не знам на кого отговарям Sad

# 554
Доколкото ми е известно, самата игра с ръце трябва да се избягва, защото отключва поведенчески проблеми у котката.

Свързва ръцете с игра, а котките играят "хищно". И ще продължава да напада, не от злоба, а защото така сте я приучили. Вземете мишленце, топченца, въдичка с пера, лазерче. Хем забавно, хем няма да приучвате котката на лоши навици, и няма да ходите с издрани ръце. ^.^

Aз да се похваля, захвърлям Роял Канин, направих проучване, наистина има много зърно в храната им. Мислех че е висок клас, но явно съм се бъркала. Сега ще минава котката на True Instinct. Дано й хареса.

Някой път ще кача и снимка на животинката, да я видите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт