Любители на Котки - Тема 143

• 26 198
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Като се замисля, не би трябвало да е проблем перо; все пак ловят птици в природата и надали ги скубят, преди да ги изядат. Но те разбирам, че се притесняваш, дано излезе безпроблемно!!

# 706
  • София

Обожавам черни котки! Heart Eyes останаха ми очите…
Имам въпрос - как прие нагръдника, изобщо да има нещо по тялото и съответно после излизането? Когато водихме Миси на ветеринар, жената ни попита дали ще я извеждаме и аз бях леко в шок. Мислех, че това са измишльотини на моя приятел. Laughing Обаче после се замислих, че е взета от улицата (някъде около 2м.) и може би ще ѝ е добре да види свят.

Блеки живее в къща до гора- голяма свобода. Прибираме се в София зимните месеци. Беше на 6-7 месеца, когато започнах по малко да му слагам нагръдника и постепенно да увеличавам времето (не му беше никак комфортно и се търкаляше много смешно, но свикна). Следващата стъпка беше да го науча да ходи с каишка и да реагира правилно на подръпване. Обучението отне около 30- 40 дни и чак след това започнахме да излизаме навън (пак с постепенно увеличаване на времето и периметъра на обиколка).
Сега е като куче, като види каишката знае, че ще има разходка.
А след разходка е обикновено така- май емоциите го изтощават. Това е след вчерашната разходка Joy

# 707
  • София
Надявам се, обаче е с по-твърд ствол перото и вероятно е обработвано някак. Не го и помня точно. Спи сега калпазанчето. Една нова снимчица:

# 708
Наблюдавай го, ако повръща и видиш друго необичайно веднага на ветеринар, Топче ядеше станиолчето на носните кърпи, барабар с лепенката, не ми е повръщал, но то само излезе, два пъти се случи, като единия го хванах на местопрестъплението, надявам се всичко да е наред, дръж ни в течение.

# 709
Погледа:

И спииим върху любимото одеяло:

# 710
  • Страната на чудесата
Да се запиша с Демон:

# 711
  • Light of Zartha
Вашите котки ровят ли в боклука? Току що имахме инцидент и съм бясна! Преди време го правеше но после спря, сега пак започна, и то по нов начин - къса торбите или обръща кофата... Имаше утайка от кафе навсякъде! Сменихме коша, купуваме торби с пристягане в горната част но тя пак успява да изкара някоя обелка от картоф или торбичка(това са любимите неща) и го разнася в уста из цялата стая.

# 712
  • Стара Загора
О! Ровенето в боклука ми е любимата тема. Чумито е изключително изобретателна - освен, че бута кофата, къса торби и така нататък, когато нещо я затруднява го бута на земята и кучетата ѝ помагат. Както обичам да казвам в нас има организирана престъпност.
На кратко - имам шкаф за боклук, за да спя спокойно.

Само да допълня, че дори опаковани храни у нас не могат да седят на място различно от шкаф, тъй като с общи усилия си ги отварят и ядат.

# 713
Моли се да не се научат да си отварят шкафа, че горко ти. Joy

# 714
Лола се опитва вече да отваря всички чекмеджета, ведниъж начерих и пръснато бельо на ММ по коридора:joy:
Боклука също го намира за интересен но не е късала торбата още, обаче паднах един ден като я хванах да се опитва да скочи на дръжката на вратата за банята за да влвзе докато съм под душа.Беше се качила намалка масичка и се опитваше да скочи да дръжката на вратата от там.JoyJoy

# 715
Аз съм писала, че на Ушатото му светна как да си отваря вратите, свикнахме и с това, най ме е страх за кухнята да не пусне печката докато ни няма, но сложихме едно като тавичка отгоре, за да не може да го премести (страшно обяснение, но не го знам как се нарича).
Вратата се заключва нас като ни няма, за всеки случай.

# 716
  • на брега на морето
Наши познати обърнаха дръжките на вратите, нямам представа какво означава това, май че не можеха да се отварят надолу, котката им Люси обаче спря да шари из цялата къща.
Нашите шушони се научиха, че дръжките отварят вратите, обаче още не са се усетили да увисват на тях, само драскат по дървото - още са ми глупавки като патенца  Simple Smile

# 717
  • София
Барни в началото можеше да отваря само отвън навътре, сега може всякак, дори в посока себе си. С един скок.

# 718
  • Страната на чудесата
На Демон му говоря като на човек, следствие от това не хапе и не драска нито мен, нито децата. Яде само ММ, при това реагира на команда:дръж Satisfied
И тъй като ММ мисли, че котката е много глупаво животно, аз умирам от кеф Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 719
  • на брега на морето
Котките са изключително умни животни.

Общи условия

Активация на акаунт