Тренировки в домашни условия - 103

• 32 122
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Днес кардио ден - Лес милс Грит, 30 минути https://www.youtube.com/watch?v=9BnVP3Eg_KQ с мъжо.
лек ден!

# 136
  • Бургас
за вчера - Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs - Level 2
днес - Upper Fix Extreme - 21DFX

# 137
Днес крака. 17 минути на Руми, от ФБ, онова с безкрайните мъртви тяги и пилатес.
Как ми се гадеше днес, не вярвах, че ще направя нещо!

# 138
Днес 80ДО Day 36 Legs.
Тили 🤗
И на мен ми направи впечатление изказването на Веси вчера. Мисля, че и трябваше малко време да преглътне огорчението от цялата ситуация и промяната за бизнеса й. Сега е момента обаче да си правиш реклама и да останеш в главите и timelines на хората.

# 139
Днес 40 мин. бягане на слънце + бутащата тренировка от Fit Split.
Много добре се чувствам днес, много ползотворен ден...и мама оздравя...Simple Smile
Люба кефиш ме как тренирате заедно с мъжа ти, моя не мога да го навия...

# 140
Май и Les Mills се включват в инициативата за безплатни тренировки.
https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts

# 141
  • Бургас
Звезди, благодаря ти от сърце Heart

# 142
За днес ААА от ъбсешъна. Честно казано с изобилиети в нета безплатни тренировки ми е безмислено някой да прави нещо специално фор фрии.

# 143
63/99 Barre Blend W1 Booty Blend + Booty Enhancement + Rowing 33 min
64/99 Barre Blend W1 Lean Legs Blend + Rowing 44 mib
65/99 Rowing 99 min

Mersi, Звезди!
Винаги се чувствам загубена като почнете да коментирате БГ тренерите. Тази Веси, например, за мен е неизвестна величина! Simple Smile
Има за мен сми от предлагането в този момент на страховите намаления и безплатности - едно рекламата, но самият жест е важен, все пак много хора ще загубят доходи, етц.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:05 от Agent Provocateur

# 144
Тили, още около 3 месеца и половина остават. Все още мога да си правя по-лесни тренировки с някои адаптации, но на вчерашната определено изоставах, в някои комбинации направо си пропусках стъпки, за да ги догоня.
Люба, добре е, че успяваш да мотивираш мъжа си. Аз никого не успявам да навия да тренира с мен.
Иначе Веси и на мен не ми е позната, но то при толкова треньори не можеш да проследиш всички. На нас ни е лесно, тъй като принципно си тренираме вкъщи и имаме достъп до много програми, а и оборудван в по-голяма или по-малка степен домашен фитнес. Обаче за много хора затварянето на залите е проблем, те не знаят къде да намерят тренировки, а и нямат уреди. Имам познати, които са редовни във фитнеса, но вкъщи нямат и един ластик. Сега си правят кръгови тренировки от лицеви опори и клек със собствено тегло, което човек може да понесе макс. 2-3 дена. В този смисъл е добър жест от страна на фитнес залите да подготвят за клиентите си няколко базови тренировки.
За днес - Step Boxing 2 с Кели Кофи-Майер и бонусната тренировка за дупе на Сюзън Боуен към Burstfit.

# 145
Ще си призная, че в крайна сметка днес така и не стигнах до тренировка, но пък изчистих цялата къща, както и имах виртуален късен обяд с мили дружки на по бутилка /всяка с такава пред нея/ вино.Joy Посмяхме се, поприказвахме, хубаво беше.
Иначе вече лека- полека започвам да се изнервям, надявам се обяснението да е просто- приближаващият МЦ.
Агент, как ти се струват тренировките от Бар- бленда? Особено пък съчетани с нещо допълнително?
Звезди, да знаеш, че тайно /а и не съвсем/ ти завиждам! Предстоят ти прекрасни моменти и спомени! Толкова е хубаво да има бебе около теб! В същото време- безценно е децата да са поотраснали и да могат сами да се грижат за себе си, да помагат, да виждаш, как пред очите ти израстват зрели и разумни хора, с които спокойно и с кеф можеш да си кажеш "наздраве", да дискутираш живота, света и всичко останало. Ако бях 5 години по- млада, Одма щях да си родя едно трето- за щастие, често ви казвам. Heart

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 22:36 от TuЛи

# 146
И аз тук!
Работа този месец нула, доходи също. За много хора, уви предстои същото през следващите трудни месеци. Аз съм на свободна практика.
Всичко се обърна наопаки и трябва да се пренаредят приоритети и дневен ритъм, за да оцелеем.
Изключително трудно и изморително е да сме всички заедно по цял ден затворени в една къща. Половинката работи от дома тази и вероятно и следващите седмици.
За да успява да е пълноценен всичко отнасям аз и вече започвам да се чувствам като арабска съпруга, която само чисти, готви и гледа деца. Живи и здрави да сме, справяме се страхотно! Ако не са тренировките и виното вечер ще лудна, а баланс е важен Wink
За пръв път след завършване на педагогическо образование и държавната си практика преподавам отново (като изключим няколко курса, които водих в Атина), този път на собствените си деца. Шантаво и още как, особено че тук е друга образователна система и аз не владея добре езика. Голямата, която е доста напреднала помага, а аз уча с тях езика (сега му е времето да наблегна на това). Много са зле с онлайн обучението тук и не очаквам чудеса, уви!
Както и (надявам се да съм в ужасна грешка) възможността им да реагират в такива извънредни ситуации. Мисля, че живеят в "розов облак" в страна в която обикновено всичко е добре планирано. Тук сме толкова много и толкова нагъсто...

Отчет:
16.03 Les Mills PUMP - Pump and Burn
17.03 BODYCOMBAT INVINCIBLE | Workout #14
18.03 FULL Power Yoga "Detox" Class (60min.) with Travis Eliot - Level Up, половината

# 147
Би, средностатистическите "арабски съпруги" не ги вършат тези дейности, имат си прислуга за целта, а те самите са от едната кълка, на другата. Така че- оплакваш ли се в крайна сметка, или се хвалиш? Grinning

# 148
TuЛи, развесели ме! Hug Еми че те били в пъти по-добре от мен, "горките"!
Трябва да си призная, че не ми е любимо занимание задълбоченото почистване на дома + гладене, както и предпочитам да влагам енергия в креативна дейност, но уви в този момент няма кой да поеме отглеждането и обучението на девойките + останалите любими дейности в дома.

# 149
До сега Били абс и Деби кардио абс, общо час.
То при мен затвориха хотела, преди договора. Преводите спряха, че и конференции отложиха. Не мисля вече!

Общи условия

Активация на акаунт