Тренировки в домашни условия - 103

• 32 114
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета!
В къщи съм, и имам време и за тичане, и за силови, дори за йога. Чудо невиждано!
Броя грамажи и макроси, сега правя въглехидратна вълна, обезмазнявам се сериозно вече.

Мис Вал, добре завърнала се!
От колко време я правиш? Може ли да споделиш към колко калории дневно се целиш?

# 121
  • Бургас
Дами и аз от известо време тренирам у дома. Тъй като бях прекъснала за доста дълго време /и си понасям неативите от това/ сега се стремя да тренирам колкото и каквото ми е интересно за да изградя и запазя добрия навик. Минах през 22 min hard corps, Les Mils PUMP, Killer Buns and Tight, 21FX .... но тренирам около 3-4 пъти през работната седмица, а събота и неделя - танци. Програми и режими ще следвам по-нататък. Днес сутринта правих йога от 21F с малкия, не я понесе добре, хленчи, поплака... но утре пак. Следобед ще направя или втората от Killer Buns and Tight или PUMP Extreme. Утре ще отчета. Бъдете здрави.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 17:23 от . Яна .

# 122
Привет момичета!
В къщи съм, и имам време и за тичане, и за силови, дори за йога. Чудо невиждано!
Броя грамажи и макроси, сега правя въглехидратна вълна, обезмазнявам се сериозно вече.

Мис Вал, добре завърнала се!
От колко време я правиш? Може ли да споделиш към колко калории дневно се целиш?

Започнах на 12.03. Игнорирам калориите (малко са, около 1100, според зависи), не се целя към калории, а определен грамаж макроси. Протеин идеално 80гр, мазнини до 30гр, в ден с 0 въглехидрати качвам М до 50гр.
(Тук треньорите ми се разминават. Боксьорката казва протеин максимално 80, според бодибилдъра спокойно до 120...) Ако съм гладна, ям протеин.
Това което варира са въглехидратите. Има много вълни, сега правя низходяща 150-150-100-100-50-50-0-0-50-50-100-100-150-150-100-100-50-50....и т.н.
Номерът е да не го оплескам, но засега съм мотивирана. Мажа се с анти-целулитните, маскирам се, лакирам се, въобще, използвам отпуската.

# 123
До момента- едно цяло тяло рапортувам за днес.

# 124
  • Пловдив
Здравейте!
За днес Кристин Къри цяло тяло /не от най-трудните й тренировки/ https://www.youtube.com/watch?v=EwzLgpy2PH8&list=PLsPcs4lOza … m55P&index=13 с мъжльо, това да заместя ААА на кака ти Отъм. След това и 7 минути Тренировка 1 от ЛМ инвинсъбъл. За днес стига толкова.
Утре ми е кардио наред, смятам да метна ЛМ грит, без мъжо, той не може, него ще го карам да върти колелото 30 минути.
Весела вечер!

# 125
Не можах да тичам днес, за това току що си направих Mixed Impact Cardio + бонус абс....
Моите деца са в малките класове и двамата и до към 13 часа не можах да свърша нищо друго освен да учим...

# 126
Оставам си само с тренировката аз, но калории и макроси са в рамка, въпреки погълнатото вино след разговор с Бг. Innocent

# 127
За днес - малко кардио с две комбинации от Party Rockin' Step 1 с Кети, която определено вече ми е над нивото + тренировка за горна част с Хедър Робъртсън.
https://youtu.be/Zp2slDMBLMw
Работата в близост до хладилника/6,7 м., стана ми любопитно и ги измерих/ се отразява зле на храненето. Постоянно дъвча нещо.

# 128
Аз се фрустрирах жестоко заради дълго мечтано пътуване, което планирах този уикенд и което най-вероятно пропада при сегашната ситуация. Мисля, че стигнах дъното на дупката на тази корона. 😤🤮Един месец се пазих само заради това пътуване и до последно се молих да не променят нещо. Както изглежда не е сигурно да се лети в момента, не за друго, а просто защото не е сигурно че ще може да се приберем в неделя. Сега естествено ми предстои дълго и мъчително висене по телефона, за да разбера как може да си върнем парите. Освен това в петък имам рожден ден и имах други представи как ще го прекарам. Опитвам се да мисля, че има хора на които в момента им е много по-тежко или които изпадат в екзистенциална криза. Майната й на тая корона и цялата рецесия.
На всичкото отгоре си събрах партакешите да ходя в Мюнхен и да работя от там следващите както изглежда 6-8 седмици, така поне се чува от работа. Бях избрала да си поръчам сет от гири за там, за да не ми избият шайбите съвсем. Не знам защо не пуснах поръчката още веднага, днес вече същите гири са на двойна цена. 👿 Обикновени хромирани гири 2х20 кг вече ги котират за 200 Евро. Почти стигат цената на bowflex.
Утре ще трябва да метна нещо много силово, или много кардио, за да си изкарам нервите.
Отчет за днес Dirty 30. Добре е за раздвижване, само че  се тренират долна и горна част заедно, тоест клек с по 5 килца, за да може да се прави раменно странично вдигане.

# 129
За днес - крака и дупе по програмата.
Фитнес блендър днес пуснаха 4 от програмите си със 70% намаление, т.е по 4,50$, в подкрепа на тениривките вкъщи предвид ситуацията с вируса.

# 130
Вчера второто полувреме на дупето от 80 секс ъбсешън и разходка в гората със стълби и наклон,да знаете че и аз полудявам ,седя в къщи ,но реално работя като детска учителка със малкият заплес ,всеки ден пращаме написани домашни по вайбър.

# 131
  • 1st floor
Сутринта фидях във фейса пост на Фитнес Бутик Джой, че пускат напълно безплатна програма за домашни тренировки в youtube. Мисля да я прегледам довечера евентуално за след ripped in 30. Която не знам вече кога ще завърша, предвид разреждането с кростренажор и многото ми дни без тренировки. Sad

# 132
Дана, неприятна ситуация, но... така стоят нещата в момента. След известно време въпросните гири ще се продават на себестойност почти, но дотогава почти всеки ще се опитва максимално да се възползва от ситуацията.

Звезди, колко още остава пир теб с обратното броене? 

Фитнес блендър днес пуснаха 4 от програмите си със 70% намаление, т.е по 4,50$, в подкрепа на тениривките вкъщи предвид ситуацията с вируса.

О, чудесна новина! Две от тях са точно "дебнени" от мен. Благодаря ти!!!

Весето от Джой фитнес вчера пусна нахакан пост, че няма да се включи в "благотворителната инициатива", която много от колегите й подхванали, защото вече така и така имали много неща със свободен достъп на страницата си във фейса и в блога, включително и февруарското предизвикателство с тренировки. Което е факт! Начинът, по който го написа, обаче, ми остави някаква горчивина като послевкус- един вид "ние изпреварихме събитията, много по- напредничави сме от другите колеги, просто потърсете и ще намерите". Като с това й изказване си пролича колко незапозната е с труда на останалите в бранша. Много от тях също имат доволно количество качено  седмични/ месечни/ тримесечни програми (предизвикателства) в платформите си и- въпреки това- в момента не спират да пускат нови такива, нито пък се "разграничават" от другите, правейки се на различни и иновативни.

# 133
Привет!

За днес отчитам 35мин кръговата на Джаки Уорнър.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 15:06 от (Sana)

# 134
Пропуснала съм новата тема.
От скука да стоя вкъщи, все на трен.ме избива. Ше стана прекалено стройна Grinning
А иначе диети за лятото не правя.

Общи условия

Активация на акаунт