Тренировки в домашни условия - 103

• 31 309
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, Мира!

Работа на модератора е да прецени дали е ОК да си правите самореклама във форума по този начин, а ние, въпреки, че не страдаме от каквато и да е липса на тренировки в домашни условия (аз лично имам около 1 TB, без да броим онлайн ресурсите) винаги сме благодарни за още една идея и една колекция от упражнения Grinning

# 106
Здравейте, Мира!

Работа на модератора е да прецени дали е ОК да си правите самореклама във форума по този начин, а ние, въпреки, че не страдаме от каквато и да е липса на тренировки в домашни условия (аз лично имам около 1 TB, без да броим онлайн ресурсите) винаги сме благодарни за още една идея и една колекция от упражнения Grinning
Здравейте,

Tочно заради това написах, че ако някой (модератор или член) сметне поста за самореклама, нека да бъде премахнат. Целта ми в момента не е да рекламирам каквото и да било, а да покажа още начини за тренировки вкъщи. За много хора промяната в ежедневието е притеснителна, защото не знаят какво да правят в такъв момент.  Следователно това действа и като оправдание за бездействие. А има ли желание човек - ще намери и начин Simple Smile

# 107
За днес 80 days obsession,day 1 ,total body.И аз за сега не се прикрепям към определена програма,все ми шават очите 😂 утре ще видя как ще тръгне хоум скулинга и хоум офиса и за какво ще ми останат време и енергия.

# 108
За днес - тренировка за долна част на Янелия Скрипалик. По принцип избягвам тренировките на руските треньорки, твърде са ми еднообразни, но Янелия този път беше включила доста различни упражнения и не ми беше скучно, въпреки че трябваше да променям леко половината от тях/твърде много подскоци/. Дори в облекчен вариант вдига пулса. Нямаше загрявка, така че загрях с лека 10-минутна ММА тренировки от BeFit in 90.
https://youtu.be/Uosd4ug9Obs
https://youtu.be/yetduooBlsM

# 109
За днес тренировката за долна част на ФБ от програмата около 25 Мин и половината от ден 2 -задник на 80 секс ъбсвшъна ,до довечера ще направя и се половина ,липсата на всякакво движение трябва да се компенсира.....

# 110
  • Пловдив
Здравейте!
За днес Тотал боди кор от АЛМО, 45 минути. Честно казано, не ме грабна. Същата тренировка, макар и 30 минути от АЛО ми донесе доста повече зор и пот, тук нещо … не знам. Възможно е и защото бяхме с мъж ми, реши той пак да тренира, щото бил станал много дебел , открадна ми постелката, а аз упражнения за корем без постелка не мога - опашката ми е счупвана като малка , или поне натъртвана, съответно ми е щръкнала, все едно съм маймун, и като вдигна краката и се опира в земята и ме боли, трябва да съм на меко.Та това ми пречеше да ги правя коремните като за света, а то половината тренировка беше така. Отделно имаше малко повторения, а по 3 упражнения на кръг, които се въртят много бързо. Абе , не ме изкефи, може би няма да я правя въобще повече, по-добре да си правя АЛО. Утре ще е или Гъз , или ААА според това дали ще го правя сама /тогава ще е гъз/, или с мъжО /тогава ще е ААА. А може и друго да ми дойде, не знам.
Изчезвам, весел ден!

# 111
Днес отчитам мързел, и то голям! Цял ден се припичам в зимната градина, че иначе навън времето е "мороз и солнце" в комбинация със силен вятър, брррррррррр. С бЕлото почнах още къде обяд. Grinning

# 112
Аз вчера се бях отдала на мързел и депресия, нищо не ми се правеше, чувтвах се затворена и изолирана и навън беше мрачно...и майка ми се разболя от някакъв вирус и ни пооплаши...
Но днес поизлязохме малко на слънце, на село в двора разбира се, с децата, и вече ми е по- добре. Отчитам Low Impact Cardio + Metabolic Conditioning.
Утре пак го дават хубаво време и вместо  Mixed Impact Cardio сигурно пак ще потичам навън - много добре ми се отразява на нервите и бонуса абс ще си направя.

# 113
  • Бургас
Благодаря за посрещането, момичета Stuck Out Tongue Winking Eye
За днес БР Workout1

# 114
мис_вал, забравих да те поздравя с добре завърнала си се! Heart Eyes

# 115
Нещо няма да стане така тази работа с по една тренировка на ден. Сутринта правих пилатес от 21ДФ, обаче мисля да направя и кардиото сега. Само седене иначе. Ставам да се разхождам в апартамента, докарала съм някак 6000 крачки. Изтърпях до 18:30 и викам скрили са се хората, ще излезна малко. Какво ти, навън пак манифестация, да се чуди откъде да мине човек. Не знам какво се случва, но аз толкова хора навън в Германия никога не съм виждала, а немците по принцип са пословични, че вечер и в неделя не си подават носа. Взех колелото, за да не се чудя как да се разминавам с хората по улиците. Май само аз се чудя това.
Хубавото е, че всички пускат тренировки за карантина. Днес има и двуседмичен план от Блогилатес.
https://www.blogilates.com/14-day-quarantine-workout-plan/

Люба, и аз бях коментирала, че Total Body Core от АЛМО ме учуди колко нетрудна е. Отъм на няколко пъти плаши как е следващото ниво, как не ни спестява нищо и накрая тренировката мина без зор. Затова пък от АЛО е много хубава, тренира хубаво core без да има коремни преси.

# 116
  • На ръба..
За днес се отчитам с една 30-минутна тренировка за корем с Емили Скай и 24мин HIIT със Сами Хосни, че я пусна лайф тъкмо като приключвах с Емилито и ми дойде перфектно.
Утре мисля по същия начин да процедирам, не съм гледала утрешната на Емили, но ще тренирам и със Сами.

# 117
Тук пък е все едно сме в лятна ваканция. Всички са се покрили някъде/а може би наистина са заминали на някое топло и слънчево място, без да ми се обадят/, а по магазините поне днес си имаше всичко.
Днес пробвах рекламната тренировка на 10 Rounds с Джоел. Изненадващо лека е, което за мен в момента не е някакъв проблем, но все пак почти не я усетих /въпреки че съм с лека МТ от вчерашната тренировка на Янелия/ и почти не се налагаше да адаптирам упражнения. Съответства максимум на 3-4 седмица от БР по трудност. Възможно е тренировките да стават по-трудни с времето, но досега рекламните тренировки на Бийчбоди бяха по-скоро на нивото от втората част на програмата. Иначе беше миш-маш от ММА, малко силови, чисто кардио и коремни упражнения. Като цяло вървеше бързо, разнообразна е и не доскучава.
Минуси: Джоел е увеличил децибелите и незнайно защо, вместо да използва нормалните имена на боксовите удари, ги е номерирал. А и няма разтягане и загрявка/но, да кажем, че първи рунд заменя загрявката/.
https://youtu.be/WLS0Iw6lXNE
П.п. на мен всички силови и коремни от цялата 80ДО и сие серия не ми харесваха с изключение на Cardio Core от АЛО, но нея я възприемах като кардио. Много малко силови упражнения за горна част имаше. Всъщност имаше по малко от всичко и накрая оставах с усещането, че нищо не съм тренирала.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 22:35 от zvezdi4ka14

# 118
Здравейте! Имам малко глуповат въпрос, но отскоро се старая да правя повече кръгови тренировки вкъщи. Допадна ми 40 дни предизвикателството на Хриси Парова, но не мога да преценя когато пише, че нещо се изпълнява 5×20 пъти например клек с лека тежест, след това 5×jumping jacks: трябва да правя всички типове упражнения едно след друго и така 5 пъти. Или, трябва да направя всички 5 серии и след това да премина към следващото упражнение? 😅

# 119
Привет момичета!
В къщи съм, и имам време и за тичане, и за силови, дори за йога. Чудо невиждано!
Броя грамажи и макроси, сега правя въглехидратна вълна, обезмазнявам се сериозно вече.

Мис Вал, добре завърнала се!

Общи условия

Активация на акаунт