Тренировки в домашни условия - 103

• 31 307
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
И нас ни пратиха официално вкъщи за две седмици. Пожелахме си все пак весели великденски празници, че знае ли се. Но това не пречи на куцо, сакато и кашлящо да се изсипе по магазините. Днес цял следобяд ни отиде във висене на опашка в Метро с 1 милион хора. Не мисля, че това беше целта на цялата staythefuckhome операция.
И не че нещо, ама мъжете около мен са големи пердета. Не искат нищо да знаят, облъчвали ги били, правят се на герои, "разчитат на късмета си", все едно няма нищо. А като лепнат настинка, са най-уязвимите.
Ще видя и аз програмата от Тони. 😊
Имам двигателен режим за гърба и само него правих днес.
Бъдете здрави!

# 91
https://www.facebook.com/Coronavirusidanmark/videos/294807411497890/

Не успявам да го ембедна видеото, но препоръчвам да го видите за тонус и добро настроение! УСПЯХ!!!

PS Аз моят мъж го пратих на пазар преди 10-ина дни, когато се чу, че в Австралия свършила тоалетната хартия. И няколко приятелки и колежки посъветвах... мхм! Разбира се,  и нашите и свекърите ни казаха тогава, че в БГ нищо такова не можело да стане!

Ох, бре Simple Smile)))))))))

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 23:43 от Agent Provocateur

# 92
Благодаря, Агентче! Heart Eyes
Довършвам сега каквото съм подхванала и може и Бар- бленда да започна. Ще ми се впише идеално в календара до Голямото море. Защото аз твърдо вярвам, че него няма да трябва да пре- планираме!!!

# 93
То тоалетна хартия имаше/и паста за зъби, която действително ми трябваше/, но банани, яйца и моркови -  не. Поне при мен мина без дълги опашки, но не можеха да се използват устройствата за самостоятелно сканиране/сигурно ги беше страх от кражби/ и все пак трябваше да минавам на каса, което не ми се беше случвало поне от няколко месеца.
За днес - уморително пазаруване и лека кръгова тренировка с ластици на Bodylastics, която си дойде в комплект с ластиците. Виждам, че я има и в интернет.
https://www.dailymotion.com/video/x71t1vo
И аз видях, че са пуснали балетната програма, но забравих да пиша. Добре че Тони следи. Прегледах 10-минутките, специално тази за дупе, но ми се стори, че не натоварва чак толкова дупето/много време отиваше за загряване, а за самите упражнения оставаха 6-7 минути/ . Все пак сигурно ще я пробвам тия дни.
П.п.обаче дебеличкият човек се справя с някои от упражненията. Разочаровах се, че не се пробва на лицевите.

# 94
Агентче, благодаря за информацията! Аз реших да правя тренировките, както са качени в Yandex.

Звезди, не съм погледнала кратката тренировка, но от вчерашната тренировка за дупе днес имам мускулна треска на ръцете и ни помен от такава на крака или дупе Laughing
Правих упражненията с гирички от един килограм.

Днес Cardio Blend Week 1. На балетното кардио и изобщо на всички упражнения, изискващи някаква грациозност, бях като пате в кълчища Sweat Smile
Между другото, тази тренировка не ми допадна. Особено едни бързи напади - да правиш кардио при напади, си е кощунство за колената Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 07:29 от {Тони}

# 95
В четвъртък правих Push Day, вчера вместо Shred Cardio, тичах около 40 мин. навън...
Днес е ред на Pull Day + Bonus Abs.
И ние сме си вкъщи и мога да тренирам колкото си искам...
Не се запасявам с нищо, единствените ми притеснения са за възрастните...

# 96
За днес - степ тренировка за средно ниво, която щеше да е чудесна, тъй като стъпките са забавни, без да са прекалено сложни, но за съжаление има доста проблеми с озвучаването.
https://youtu.be/MlHrVaMrAC0

# 97
  • Бургас
Здравейте!Вече повече от 2 години не пиша в темата, но съм изключително възхитена от факта,че "старите" момичета сте все така редовни и трениращи. По разбираеми причини се завръщам към тренировките в домашни условия, като за днес отчитам йога и се надявам да са активни линковете за БР на Джилиан, че ми беше любима и мисля да стартирам днес или утре с нея 😍

# 98
  • Пловдив
Вал, добре дошла отново! Ако не са активни, виж във vk., мацките от там дават всичко, удобно е.
Вчера аз почивах, събудих се в 4 часа, нещо много ми беше нервно с това извънредно положение и явно сън не ме хваща. И аз не знам защо. Та нямах нерви да тренирам. Днес обаче, станах в 5 и като направих баницата за фемили то, си се хвърлух - Лес Милс инвинсъбъл, тренировка 14,последна. 300 калории за 45 минути, своеобразен рекорд ми е. Доволна съм. Утре продължавам с АЛО или АЛМО според времето, с което разполагам. Ще се опитам сутринта да тренирам, защото с това учение вкъщи като се прибера, ще е необходимо да се занимавам с децата.
Весел ден вкъщи!

# 99
Момичета ,може ли да метнете линк към VK  на 80 days obsession,нещо не го намирам с търсачката 🙄 а искам да си взема тренировките за дупе ,както ме светна Агента..... За вчера малко преход ,като не достигнахме крайната дестинация и единодушно решихме с фемилито да се върнем,преди това се загубихме и така......Чувствам се ужасно,целият ми гръб е схванат и  във възли ,чак дясната половина на главата ми е като чужда и окото ми сълзи,добре,че не се напънах за прехода.Милото ме мачка с един загряващ конски мехлем и веднага заспах на обяд ,вечерта пак същото о сега съм по -добре .

# 100
Аз тази нощ се събудих в четири, изнервена съм ужасно. С мъжа ми не можем да спазваме препоръките за изолация, заради спецификата на работа.
Вчера тренирах с Кристин Къри и май в извънредното положение ще си продължа с нея. Не искам да рискувам да си докарам някоя травма с bodyshred, че сега не е препоръчително и по болници да се ходи.
Аз също съм със седмокласник и лудницата е пълна.

# 101
  • 1st floor
Аз вчера не излязох цял ден от нас. Такова седене и лежане никога не е било. В резултат на това сега ме боли гърба и нямам търпение да се раздвижа. Вече не помня колко дена направих от последната седмица на програмата, имам твърдо спомен за две...така че продължавам още с пет. На мен отгоре ми се спускат постоянно, че ще сме на работа, че няма да сме на работа, че ще има дежурства и пр. Очаквам даже и да ме съкратят, като най-нова. Но не това ми е на фокус в момента.

С ММ се караме, защото той иска да отидем и да напазаруваме за сто месеца напред. А на мен ми се вижда абсурдно. Имаме суха дълготрайна храна достатъчно, както и сапуни, прахове и пр. И не ми се стъпва в магазин. Ама ще му ойдисам на акъла, само да се успокои.

# 102
mis_val, привет!

No_frame bitch, заповядай!

От мен една сутрешна тренировка от Barre Blend - Week 1 Classic Full Body.
Все още не мога да преценя доколко ми харесва програмата. Засега продължавам.
Освен това бях на пътеката - 3 км. бърз ход, следобед ще допълня още с два километра. Може би ще отида за 15 - 20 минути и на гребния тренажор, макар и обикновено да избягвам гребен тренажор и тренировка в един ден. Изнервено ми е и се успокоявам, само докато тренирам и... оцветявам Smile
Добре, че както обичам да разчиствам и изхвърлям, не съм се отървала от книгите и материалите си за оцветяване. В момента ми вършат идеална работа.

Утре отивам на работа, въпреки че имаме разрешение да работим у дома, просто защото има неща, които мога да свърша само на място и са свързани със срокове. Работя в съдебната система и въпреки че откритите заседания са отложени до края на месеца, си имаме достатъчно друга работа. Дори повече от обикновено...

# 103
Дoбре си си дошла, Мис Вал! Hug

И аз боря нерви с тренировки, но много ми пречи неспането и четенето на новини и социални мрежи по 4+ч/нощ. Идеята на Тони с оцветяването ми харесва много, имам запаси от 2-3 прекрасни и луксозни книги за оцветяване, които моите диването са си изпросили да им бъдат купени и са захвърлили почти веднага! Почнаха онлайн класовете им (вкл. БГ училището!!!) и така и така вися като текникал съпорт до тях!

59/99 Кростренажор 33 мин
60/99 Гребане 66 мин
61/99 Гребане 66 мин
62/99 Гребане 66 мин

Искам да опитам Бар Бленда днес, то се е видяло, че строга програма/ротация няма да изкарам в тез времена на Корона + нерви + просеко + емоционално ядене, но миш-маш откъм интензивност и вид или както им вика Катето UNDULATING мога да направя!

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 16:43 от Agent Provocateur

# 104
Здравейте,
Ето едно видео с упражнения, които могат да се правят в домашни условия (ако прецените, че постът не е подходящ, моля да го премахнете).
Има както упражнения със собствено тегло, така и с ластик или дъмбел.

А днес направихме кръгова високоинтензивна тренировка за около 20тина минути:

Кръг 1 (всяко упражнение се изпълнява за 30 сек, след което има 10 сек почивка - и така еднос лед друго 4-те упражнения х 4 пъти целия кърг)
- Squat Jumps
- Superman Push Up
- Wall sit
- Jump lunges

Кръг 2 (всяко упражнение се изпълнява за 30 сек, след което има 10 сек почивка - и така еднос лед друго 4-те упражнения х 4 пъти целия кърг)
- Burpee
- Tricep Dips
- Mountain climbers
- Side lunges

Общи условия

Активация на акаунт