Тренировки в домашни условия - 103

• 31 300
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Тили, аз носех пулсара само при тренировка/той не беше много за показване, един розов такъв/ и не съм имала проблеми.
За днес - 10 минути кикбоксинг от 30 Day System на 10-Minute Solution + Beginner Strength от PBSS с Боб Харпър.

# 76
Как сте, момичета? Седите си по домовете и спортувате?
Нашият тестов работен ден от вкъщи май е успешен и може да се превърне в по-дълъг период.
Аз вмъкнах горна част от 21 ДФРТ сутринта. След една виртуална среща след малко ще гледам да вмъкна и малко разтягане за гърбината.

# 77
За днес 30мин дупе и крака на блендърите,с по 5 и по 10кг дъмбели.После може да се кача да направя едно кратко кардио на спининга.Много мислих как да продължа,Агент благодаря ти за съветите Heart и реших да отложа Xtraina,докато не си пусна изследвания др.седмица ,да видим как ми е железата и дали не съм забила в хипер ф-я,пак с този висок пулс  и прескачания на сърчицето  Stuck Out Tongue  Заредих си една стара програма на фитнес блендърите ,fat loss for busy people-по 30мин тренировки,яваш,яваш ,ще комбинирам с йогата на Катето  и спининга от екстрейна,ще оставя и тренировката за крака ,че много ми хареса ...

# 78
  • Пловдив
Здравейте, мацки!
Благодаря за АЛМОто. Харесах си и Кор де форс, та идеално ми дойде. За днес Легс от АЛМО, 42 мин.. /да не се бърка с АЛО, хахахахахахахах/. За мен една от най-добрите тренировки на крака, които съм правила. Хем успяваш да си я направиш, хем усещаш натоварването, хем вдигаш пулса. Хареса ми много. Може би ще си доследвам календара от АЛМО, само че го завъртях, без да искам, та утре ми се пада първата тренировка отново, с акцент корем.
Хайде весела вечер!

# 79
Ако то ти е харесало, пробвай и Legs от 2 фаза на 80ДО/най-добре ден 30, ама тук вече карам малко по спомени/. Любимата ми тренировка за крака от серията с три програми.

# 80
  • Пловдив
Здравейте!
Къде се губите? Сега в извънредно положение бива да сте си вкъщи и да тренирате по цял ден, какви са тези работи, аааа?
Аз смених малко отново календара, реших днес да направя горна част вместо цяло тяло с корем, но понеже ААА на АЛО не ми се понрави, реших да направя истинска горна част на Джилиън, която много ми беше харесала миналата седмица , та отчитам Горна част от Килър боди на кака Джил. Много доволно се изпотих отново и доволно ми хареса отново. Утре е кардио ден, мисля да правя нещо от ЛМ 45-50 минути, дано котка не ми мине път.
Децата са си вкъщи и в нас е кочина, а най-големия проблем е, че сина е тази година 7 клас и не знам как въобще ще измислят нещата с НВО-то. Но няма как. Смятам да ги държа у нас и да не ги водя при свекърите, за да не стане някой сакатлък, макар че с тях живеят и девер ми и миналата седмица заразиха свекъра за първи път от сто години с някакъв вирус, дано се е оправил човека, че много ме е страх. Майка ми и нея снаха ми е курдисала да й гледа децата, че нали света ще свърши иначе и се притеснявам и за мама. Ужасна ситуация, дано се нормализира.
Здраве на всички!
Звезди, ще го пробвам на следващия път за крака другата седмица, така и така иначе ми омръзват еднакви тренировки.
Весел ден!

# 81
Хахаха, адаш, и аз влизам да питам Тренировки по време на Корона ще има ли!?! Wink

Затвориха вчера и при нас училищата, "най-малко за 2 седмици", целокупно се работи от вкъщи, канселираха всякакви спортове/клубове/училищни представления/ледени пързалки. Аз пратих ММ да напазарува още при първият слух, че в Австралия е свършила тоалетната хартия, но виното със сигурност няма да ни стигне, затворени с 2 деца вкъщи и изнервени за родителите ни в София.

Та след тоз печален увод да ви призова да борим стреса със фитнес! Grinning

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 16:34 от Agent Provocateur

# 82
Любче, и аз съм със седмокласник и ако ти кажа как му светват очичките, само да чуе нещо, свързано с отлагане на училищни занятия. Изобщо не се и замисля как ще наваксва материал, да не говорим за притеснения за изпити. Няма грижи детето Laughing

Хайде и аз да отчета една тренировка от днес преди работа(по изключение работих в домашни условия). Направих първа седмица Booty Blend от Barre Blend. Останах приятно изненадана. Голям миш-маш е - пилатес, силови упражнения, малко кардио, но ми хареса. Ще правя и други тренировки. За такива като мен, които хем им се иска да имат усещането, че са тренирали, хем да не си дават много, много зор.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 16:53 от {Тони}

# 83
И аз в групата със седмокласниците, че и абитуриент имам 😀
На малкия са им казали, че ще учат нещо като дистанционно, но още не ми е много ясно как ще стане. Големият вече е приет в Техническия университет, но трябва да се отиде до Варна да подадем документите.
Тренировките са редовни при мен, не пиша много често, защото схемата си е все същата - в понеделник започнах пак Booty 2, комбинирам я със Sweat.

# 84
  • Пловдив
И аз в групата със седмокласниците, че и абитуриент имам 😀
На малкия са им казали, че ще учат нещо като дистанционно, но още не ми е много ясно как ще стане. Големият вече е приет в Техническия университет, но трябва да се отиде до Варна да подадем документите.
Тренировките са редовни при мен, не пиша много често, защото схемата си е все същата - в понеделник започнах пак Booty 2, комбинирам я със Sweat.
На моите малките от училището ни дадоха какво ще правят, даже и схема за учене от 10 до 14 часа. Как ще стане обаче, това иска да има родител в къщи да ги учи. За големите сякаш е по-лесно. Ама сега се чудя, аз се прибирам в 14 от ражита, кой ще ги учи децата, мъжа ми ги гледа, ама той не иска да Се занимава, абе ужас. А 7класнука се кефи, но си каза, че сам вкъщи не може да учи. Не е същото, хора, не е същото. Cry

# 85
Любче, аз съм си вкъщи, обаче пак е трудно, защото на него и на училище не му се учи, пък вкъщи - съвсем. Но ще се мъчим, няма как.
Иначе, засега им искат ел.поща, тези дни ще стане ясно.

# 86
Ние сме в изолация вече от седмица и ми е много добре, да ви кажа. Тренирам си, гледам си филми, не бързам за никъде, дремвам си по обяд. Blush
Децата от сряда учат онлайн, засипват ги с материал и със срокове, защото след това идват новите неща. Само тонер за принтера да има. Grinning
На тях им е скучно, обаче- търсят си контактите, приятелите, средата, въобще- ежедневието. Но това не им пречи сутрин да спят до 11 най- рано. Поне киселеещи физиономии от недоспиване няма.
Вчера и днес не съм тренирала, че ми изскочиха разни неща в движение да отмятам. Надявам се от утре отново да съм в редиците.

Вино, доматен сок за водката, коняк за чая и тоал. хартия- налични, те са част от постоянния неприкосновен запас. Grinning

ПП. Тони, благодаря за линка към Бар- бленд. Heart Eyes
ППП. А календар някакъв някой случайно?

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 20:17 от TuЛи

# 87
И аз търсих календар и не успях да открия.

# 88
Хммм, те са по седмици разбити, аз това откривам... Тони, мерси и от мен!

"There are 8 weeks of workouts broken into 4 phases. Workouts run from 30 to 40 minutes, and Elise changes up the moves and level of difficulty as you progress through the program. While every workout is full-body, she gives special focus to one body part each day. And you don’t need a ballet barre or previous dance experience. You can use a chair, countertop, or other strong and sturdy household surface at the right height. Here’s an overview of the main Barre Blend workouts.

ОСНОВНИ
CLASSIC FULL BODY BLEND
Elise’s classic workout helps tone, chisel, and define your whole body. You can even do this one again on your rest days to help you get results faster.
BOOTY BLEND
Elise’s classic workout helps tone, chisel, and define your whole body. You can even do this one again on your rest days to help you get results faster.
CARDIO BLEND
Every minute counts in this high-energy, heart-pumping class that helps burn calories fast while strengthening and toning all over.
CORE BLEND
Elise’s ab-sculpting moves help strengthen your core while helping you slim and tone.
LEAN LEGS BLEND
Your muscles will be shaking and quaking by the time you finish this intense lower-body routine that targets your glutes, hamstrings, and thighs.

When you want some extra targeted toning, add these 10-minute enhancements to any workout:
ДОПЪЛНИТЕЛНИ
ENHANCE THE CORE
ENHANCE YOUR CARDIO
ENHANCE THE UPPER BODY
ENHANCE THE LOWER BODY
ENHANCE THE BOOTY

And on rest days, you can add these recovery workouts to release tension and restore mobility:
ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ
10-MIN YOGA BLEND
15-MIN YOGA BLEND
ROLL & REPLENISH"

Т.е. 5 oсновни тренировки за всеки от 5 "работни" дни + 3 кратки възстановяващи за уикенда. Към всяка от 5-те основни може да се добавя 1 от 5-тте допълнителни. 

Сега редът на основните разбирам че е въпроса.. аз лично бих правила Пон - ДУпе; Вт - Кардио; Ср. - Цяло тяло; Чт. - Корем; Пет - Крака.... и бих си добавяла от допълнителните по свое усмотрение. Или дори 6-та основна през уикенда (която повтаря една от седмицата) в зависимост какви цели гоня.

Без да съм ги правила бих предположила, че т.к не се ползват високи тежести рекуперацията (времето за възстановяване) ще е далеч по малко, отколкото в сравнение със стандартна силова програма. И ще е много по-лесно да се пази диета с тази програма Wink

И едно готино представяне на програмата Wink

Календар!!!
http://fitnessfatale.com/blog/2019/12/16/barre-blend-details-bar … -hybrid-schedule/
Barre Blend Workout Schedule
Here is a list of the workouts. Every week, these workout formats repeat, but the actual workout itself is different, just like in a live barre class! You will never do the same workout twice!

MONDAY – Classic Full Body Blend: This “classic” workout can help tone, chisel, and define your whole body. You can even do this one again on your rest days to help you get results faster.

TUESDAY – Booty Blend: Embrace the burn as you help lift and shape your glutes using small, controlled movements, isometric holds, and high reps.

WEDNESDAY – Cardio Blend: Every minute counts in this high-energy, heart-pumping class that can help burn calories fast while strengthening and toning all over.

THURSDAY – Core Blend: My ab-sculpting moves will help strengthen your core while helping you slim and tone all over.

FRIDAY – Lean Legs Blend: Your muscles will be shaking and quaking by the time you finish this intense lower-body routine that targets your glutes, hamstrings, and thighs.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 02:00 от Agent Provocateur

# 89
Днес малко плуване и 30 Мин горна част с фитнес блендърите 💪

Общи условия

Активация на акаунт