Тренировки в домашни условия - 103

• 31 313
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Отчитам вечерна тренировка ден 1 от  25 дневното Abs & Booty Hourglass Challenge на Chloe Ting
https://www.chloeting.com/program/2020/hourglass-program.html

Дано успея да го завърша.

# 616
  • Пловдив
Добро утро!
За вчера рамене седмица 2 от Лифт4. Звезди, настина много ми хареса и ми държеше пулса сравнително по-висок от нормална силова. А и комбинацията30/30/30 сек. ми хареса.
Би, гуш! Имаш прекрасна фигура, надявам се това напълняване да е само в главата, а реално да е едно нищо 💓. Ситуацията е ужасна  и няма край. Аз от 2 седмици правя някакви вариации на козунак, онзи ден беше панетоне наред, та истински козунак утре ще правя. Курабиите мисля днес. Яйцата и те утре. Вчера нешо не ми остана време, донесоха ми свекърва ми петле онзи ден и реших да го пълня, та вчера това ми отне някакво втеме, после мъжа ми тръгнах да чакам от разходката с кучето да се връща за нашата тренировка, че нямаше да мога да вмъкна уж яйцата, той се замота и си замина сума ти време, в което яйцата можеше да направим. Лошото е, че купих бои, които са слагат на топли яйца, та не може да ги сваря и оставя. Ама ще се справя в събота, аз правя малко яйца, няма да са повече от 20. Да се чукнем веднъж, да занеса на мама другата седмица 2-3 и това е. Курабиите също няма да правя огромни количества, днес малко, утре малко, повече за раздаване. За съжаление, няма да мога да слезна в града да занеса на празника на мама, няма да ме пуснат. А тя нищо няма да прави, защото са 6 месеца от смъртта на татко и не бивало. А за килограмите - бавно, но сигурно пълзя нагоре. Все оше не съм стигнала миналогодишните си висоти, но не искам, аз по план трябваше да смъкна 2 килограма, не да кача 4. Днес се надявам иначе да отида с мъжа ми да се разходим в планината до нас, само децата да ме пуснат. Най-много ми липсва разходката из планините, вече беше време да хващаме гората. Абе... Всичко се срина, надежди, планове, и няма да се оправи скоро като гледам. Както и да е, дръжте се и това е.
Изчезвам, весел ден!

# 617
Ден 1 от 5 дневното на ФБ, дългото. Деси, меси:heart:  Чудех се как ще минат 48 минути, но не ги усетих. Ще изредя всички петдневни.

Скромните ми яйца ги оправих вчера. Козунаци искам да направя, но у нас е студено, няма да втасат добре. Ще се купуват. Да се преместим в готварския Simple Smile

Отивам на кафе и на някой баир после!

# 618
За днес - горна част с кардио, тази тренировка не я бях правила досега. Хареса ми много, само замених кикбокс движенията с бърпита https://www.fitnessblender.com/videos/hiit-cardio-and-upper-body … otal-body-workout
Джери, радвам се, че ти допадат предизвикателствата Grinning
Още се чудя дали да правя козунаци, защото вчера ми донесоха два от една домашна пекарна (единият вече свърши Joy), а и майка ми ще ни донесе, но съм си харесала една рецепта с крем сирене и най-вероятно ще направя утре. Яйцата, също утре ще боядисваме с малкия.
Хубав ден!

# 619
От вчера отчитам 30 мин core от ФБ 
https://www.fitnessblender.com/videos/30-minute-core-strength-fi … nced-core-workout
30 минути спининг с моята любимка
https://youtu.be/pQK0a-rj__w?list=PLBJ0TIYiwZzhNnNe5_ElveMGEXP0ItsjW

Исках да направя тренировката на моя треньор за цяло тяло, но нямаше да ми стигне времето. От тренировката на блендера не съм много доволна, не ми натовари корема, само отзад - ниската част на гърба. От спининга имам треска на д-то.

Днес пак мисля спининг от тренировките на тази мацка и вече да направя цялото тяло, за което не ми стигна времето.

# 620
Отчитам размазваща силова тренировка за цяло тяло, с акцент гръб и трицепс.
Тренирах на гладно, след вчерашен безвъглехидратен ден. Ужасно се чувствам, лошо ми е....
След обяд ще тичам, предполагам, бавно.
Утре ми се полагат 50гр вгх. Днес втори ден 0. 😱😞

# 621
Отчитам пуш дей, кардиото ще е тичане навън...
Дези, при мен съм забелязала, че когато ми дойдат малко въглехидратите - 60-70грама, ми се нарушава съня, ти забелязвала ли си подобно нещо при теб? Много е странно това състояние, кортизола ли се вдига, не знам...

# 622
Арсен, не съм забелязала за съня, но ставам тромава, лесно се уморявам.
Само да махна (за коя ли поредна пролет!) 5-6кг, няма да се оставям на 0.

# 623
Страшно много ме мързи и ми е уморено. Днес просто няма да се насилвам да тренирам.
За първи път ще посрещна Великден с мое си семейство или почти Simple Smile така че ще си омеся и козунак и яйца ще боядисам и агнешко ще опека. Дано ми се получи Simple Smile вълнувам се. Мъжът не особено, той и на глухарчета може, но на мен ми е мерак.

# 624
Днес 20 минути табата + 15 минути още една тренировка от ю туб. Сутрин започвам обещаващо. През деня развалям всичко с ядене. Вчера 2200 калории и то въглехидрати.

# 625
Дух, звучи чудесно!
Аз днес отчитам dirty thirty, забелязах, че се справям доста по-добре от предни пъти, но все пак ми се наложи да модифицирам упражнението със страничен планк и вдигане на един крак.
Вчера късно омазах картинката с козунаците, днес се надявам да го карам по-кротко. Аз като цяло нямам да свалям много, целта ми са 2 кг, но искам да разкарам мазнините и да се стегна, пък за това ще трябва да намаля въглехидратите...

# 626
Днес съм първи ден от МЦ, с болки в корема, отделно ме боли гърлото /сливиците/ и глава. Няма да тренирам, може по- късно с йога да се отчета. Наливам се с чайове, току- що хапнах топла гъста зеленчукова супа, след малко ще си направя златно мляко. Трябва да се освестя!

Чудех се как ще минат 48 минути, но не ги усетих.
И аз съм така с блендерите! Като видя някоя тренировка 50 минути и започвам да се чудя да се захващам ли въобще. Като започна, не усещам кога вече е дошло време за разтягане. Heart Eyes

Агент, твоите поне явно са склонни да "повтарят" манджа. Аз, наред с другото тЕлИ вкъщи хич не обичаме. Най- много зорлем да обядвам снощната вечеря. Една от причините по принцип винаги да готвя всеки ден, при това не особено близки по идея неща. В това отношение съм ужасен Мис Каприз. Triumph

# 627
За днес core от ъбсешъна с милото ,вдигнала съм 2 кг ,ама то с това яденееее ,нямаше начин.

# 628
  • На ръба..
Днес 40мин с ластици - цяло тяло, но нещо ме боли много главата, вероятно само тази ще е за деня.
Но като че ли ми е малко другото готвене, спретнах и провансалски сладкиш с ябълки..та си похапнах снощи..и днес..
Глася се тези дни да изпробвам офисните панталони да видя накъде са нещата, с нищо друго освен широки домашни дрехи и чифт дънки навън не съм се виждала последните 40 дена, а нямам кантар. На око не са зле нещата, ама както знаем окото лъже.

# 629
  • 1st floor
И аз имам да свалям два кг. Егати и трудните са.

Вчера не помня дали се отчитах - ААА, за днес Legs. Ръцете ми вече свикнаха с по-големите тежести в тази тренировка. Утре Кардио, което няма да е животинското и приключвам с първата фаза на 80 ДО.

Общи условия

Активация на акаунт