Тренировки в домашни условия - 103

• 32 093
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • 1st floor
Хахахха, и аз съм от тия, където бъркат десерти и тестеняци. А и си ги похапвам. Нищо хубаво не ме чака, ако продължавам в същия дух! Smiling Imp

Отчитам ААА. Накрая съкратих едно упражнение в последния кръг, защото усетих, че нещо ме присецва в кръста. Май се изсилих с тежестите. Останалите ги довърших както си трябва.

# 601
Непо колко натовари?
Днес първата тренировка крака от фаза 2 ,също много,много ми хареса ❤️ и е само 40 Мин.,значи само кора ме озори в фаза две ,другите са сууупер ❤️
Аз съм от мързеливите ,все ми се полягва ,нищо не ми се прави особено чистене ..... аууууууууу,предпочитам да поспя...

# 602
  • На ръба..
За днес 40 мин упражнения за горна и долна част 240кал отчитам с плъзгачи по принцип трябва да е, но аз съм заплюла едно дълга рокля и с нея си правя плъзганията в/у паркета, по - късно следобяд ще направя 30мин корем и 30 мин кардио, събират ми се около 500кал на ден, поне последните два дена по толкова бяха.
Истина е, че и аз постоянно мисля какво да сготвя така, че да има нещо сготвено за следващите две хранения без да се налага да се пазари, постоянно се ровя в разни рецепти и всичко ми се яде и къде скришом, къде не си похапвам Joy ММ само повтаря стига си мислила за ядене Laughing
Мисля че в началото всички имаме по - видими резултати, понеже имаме повече мазнини и с напредване на времето почваме да обръщаме внимание на различни мускулни групи и т.н., поне аз първите 1-2 години си бъхтех здраво кардио и след време ми светна, че само с кардио не става..

# 603
Днес направих най-накрая последното Кардио фикс за програмата. Нямах нещо желание и сили, но го избутах. Остава ми само Dirty 30 и ще завърша поредното завъртане на 21 ДФРТ. Сега направих и една мини ФБ тренировка за горна част, която Деси пусна преди време: https://www.fitnessblender.com/videos/no-equipment-upper-body-wo … rs-and-upper-back Загря ме и тя. По-късно може йога да направя малко и стреч.

И мен не ме свърта вкъщи да седя пред компютъра. Ако се заседя дълго, се подтискам и схващам. Затова и постелката ми е почти през цялото време опъната до мен, за да ме подсеща да се раздвижвам. Излизаме и на дълги разходки и си върша домакинска работа. Миксери, брашна и кексови тави нямам тук, затова и нищо не съм бъркала, колкото и да ми се хапва нещо сладко.

# 604
За днес до тук отчитам пилатес и йога за цяло тяло, общо около 50 минути.

... постелката ми е почти през цялото време опъната до мен, за да ме подсеща да се раздвижвам.
Аналогично и при мен. Още за сутрешното раздвижване я вадя и я прибирам като се застъмва.

# 605
  • 1st floor
Непо колко натовари?
Днес първата тренировка крака от фаза 2 ,също много,много ми хареса ❤️ и е само 40 Мин.,значи само кора ме озори в фаза две ,другите са сууупер ❤️
Аз съм от мързеливите ,все ми се полягва ,нищо не ми се прави особено чистене ..... аууууууууу,предпочитам да поспя...
7.5 на това, което прилича на гребане, но леко приклекнал. Така и не им запомних имената. Simple Smile Преди съм го правила с толкова, ама явно днес не ми е ден.
Днес уж нищо нямаше да правя освен хляб с квас. И както се прелиствах фейса ми излезе поредната рецепта за козунак. До сега не бях правила с лимонада и кисело мляко. Е, вече втасва... Може би трябва да изляза от всички готварски групи. Grinning

# 606
Аз се подготвям половин час психически преди всяка домакинска дейност.
Simple Smile))))))))))))))))))))))) прекрасно казано!

Аманда, може ли поне моите деца да ти пратя, те не спряха да ядат! Обезумявам! Ужасно е! "Направи си математика" - "Сори, ям!", "Направи ли си домашните" - "Не мога, щот съм гладен" и така 24/7!!! Как да не изкукурига човек!?!?!
Във Вторник привечер напълних една огромна тава с пълнени чушки (2 кг кайма и италиански наденици отидоха за плънката + гъби + ориз) и направих един казан сос за спагети. В момента е Четвъртък сутрин и ме питат какво ще обядват, че нямало нищо!?!?! Иде ми да се гръмна! Няма да пипна, да ядат гол хляб! АМАН!!!

# 607
  • Варна
Днес
Fat burning 30 min cardio на Body project.
Три кръга:
Л седеж - 30 сек
Планк - 30 сек
Глутеус мост - 20 бр

# 608
От мен днес:
а.m. 55мин силова цяло тяло
p.m. 55мин тичане в парка

Може и да направя корем по-късно, но може и да го оставя за утре.

Произвеждам храна нон-стоп. Писна ми.

# 609
Dez, ама ти си родила 3 мъжки чеда!!! Аз само 1! Grinning

86/99 Rowing 33 min + power walking 33 min
87/99 Rowing 66 min

PS Синковецът като видя, че няма да го огрее манджа от майка му е убедил сестра си да направи нещо и тя в момента бърка в кухнята "cinnamon ginger muffins" ЖДНБ! Това дете не е от мен!

# 610
Отчитам 48 мин ръце по календар от Каси + 12 мин разтягане пак от нея = 211 изгорени калории. Не я усетих въобще днешната тренировка, но може би нарочно така я направила. Утрешните крака сигурно ще са брутални. Grinning

# 611
Agent   Имаш спасение с такава чудна дъщеря водолей Kissing Heart Hug

Като сме я захванали на тема домакински неволи аз от една седмица планирам да излъскам проклетата баня. Мивки и тоалетни не ме спират, обаче тези стъкла как ги мразя пфу!
Изобщо адски ми писна да прибирам играчки от всякъде, учебни помагала върху всички компютри. Упс, само върху моите е хаос, а в недостъпната бърлога/офис на баща им всичко е по конец.
Аз отнасям цялото обучение, разговори с учители, когато моите се инатят или се правят на притеснителни да поискат помощ.

Храната засега не ми е проблем, въпреки че действително при четири човека застопорени в къщи се дрънкат тави и тенджери, мдаа. Напоследък им правя салата за вечеря и ще ме извиняват.

Отчет:
13.04 7km обиколка из наше село
14.04 пропуснах
15.04 Beginner/Intermediate Total Body workout - 45 minutes
16.04 POPSUGAR https://www.youtube.com/watch?v=_Zem0_qsDg0

И съм напълняла, като всичко съм лепнала на корем, след това бедър и дупе. Такова чудо не съм била от доста години насам. Стреса ми идва определено в повече.
Освен с тази карантина (добре поне че тук можем да се движим), направо в работен план си късам нервите с куриери и историята е чудна.

# 612
Биб, и аз се каня на банята. Някъде от около две седмици ... и може би скоро ще дойде и нейният ред.
Козунаци нямам, яйца не съм боядисвала, но са ми останали шоколадови от тукашния Великден.
За днес - Cardio Meltdown от подготвителните тренировки към ММ100 /много е удобно, че има цели две участнички, които показват два различни по-лесни варианта/ и Barre Legs с Оутъм.
И въпреки че сигурно вече сме достигнали прага на насищане с нови тренировки в условията на карантина, пускам един сайт, който мернах в руските групи. По принцип е платен, но са дали свободен достъп до 30-ина тренировки.
https://www.lifetime.life/lp/video-workouts/strength.html

# 613
Cardio Flow, Week 4 - Done! Woo-hoo! Плюс един час чистене на 20 сантиметра тежък пролетен сняг. Романтично и красиво, но явно и тази година няма да имаме плодове на плодовите дръвчета ... Жалко, че не можем да ходим на ски. 

Звезди, благодаря, че сподели! Наистина сега варианти има доста, но е хубаво да опознаем къде какво интересно може да има извън стандартните ББ, ФБ, Катета, Касита и т.н., които най-често въртим Simple Smile

Хаосът вкъщи също е пълен. 90% от времето сме "Что? Где? Когда?" (т.е. что где валяется и когда всё это кончится!)  Аз в събота ще направя козунаци (по изпитаната рецепта на Би). Винаги ги правя по-рано, но тази година не искам да ме изкушават.  Най-неприятното е, че дните започнаха да ми се сливат ... кога започва един, кога свършва. Нескончаемо предаване на щафетата между кафето и виното ...

# 614
Привет, момичета!
Благодаря за милите думи и пожелания! HugHeartHeart Eyes
Влизам да кажа, че завърших "Трансформ" и отново ще повтарям ''Complete''.
Също така, И Удая са пуснали един месец за един долар, а платформата по скромното ми мнение никак не е лоша. Има и класове на български, но ние си знаем, че те по принцип си обичат България. Blush https://udaya.com/start-your-free-trial/

Sprinkles, аз също съм в подобна ситуация и лека- полека (по- скоро- повече) започва да ми писва. Rage

Козунаци традиционно не меся, но на трапезата, както и в други години, ще има агнешко, зелена салата, пресни картофки с копър и чесън. Ще сме камерен състав, само нашата си семейна единица от четирима, но важното е, че сме здрави. Догодина, живот и здраве, ще компенсираме.

D_ana Hug

Общи условия

Активация на акаунт