Тренировки в домашни условия - 103

• 31 302
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Днес ден 2 от априлското предизвикателство на Клои (35 мин) + 10 мин разтягане с Каси https://youtu.be/kKeBjBBUQyY = 225 изгорени калории.

Утре имам active rest day и сигурно ще се разтегна за 25 мин пак с Каси.

# 631
  • Пловдив
Здравейте!
Днес малко разходка навън, не много, дъщерята дойде, та ходихме само до манастира на съседното село, 10 000 крачки, но пак е нещо. Само че доживях от фейс приятелите ми една мацка да мрънка, че трябвало и нас от село да ни залостят, щом гражданите били залостени. А то реално не спират хората да излизат от къщи, просто няма къде да идат. А то тя голямата гражданка, живее в район, където не живеят кореняк пловдивчани, ама нейсе. Аз докато се оженя и село нямах 😃. Така, де, сакаме Вуте да е зле.
Днес Крака, тренировка 8 от седмица 2 на Лифт4. Миналия път краката бяха с тежести, сега беше типичен хийт. Много ми хареса, те упражненията са со познати, просто времената им беше разпределил по друг начин. Схванаха ми се краката още на първия кръг. Доволна съм,накрая винаги завършва с корем, нещо, което много ми допада. Утре той дава почивка, ние ще направим кардио, не съм решила кое. По принцип в неделя гледам да е дълго, но мрънчото май няма да е съгласен тази седмица. Та , ще избирам някоя 30 минутка, в краен случай от ЛМ Инвинсъбъл.
Изчезвам, весела вечер.

# 632
"Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле!" e основополагаща философия и верую на българския род! Ти па, адаш, си намерила срещу какво да рипаш?!?!? Grinning

Отчет след малко!

PS Прогресът на начинаещия си е явление добре познато (напомнете ми термина) и е несравним с прогреса на напредналия. И като кг (свалени) и като сила (кг увеличени тежести).

PS Попитах детето дали ще прави козунаци. Тя се е опъналана дивана и чете и не ми отговори много ентусиазирано. След което аз имах нахалството да и напомня, че може да си спести месенето и да сложи тестото в сушилнята да се меси/втасва (аз може да не меся, но знам всички шорткъти!). На което ми беше отговорено с отегчение: "Да, мамо, знам. В Бритиш Бейкинг Шоу така го правиха и Пол Холивуд им каза...." Simple Smile))))))))))))

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 17:46 от Agent Provocateur

# 633
Ден 1 от втора фаза на 80 ДО. Трябваше да почивам, но се събудих с енергия и реших да я започна. Като всичко "ново" тренировката мина неусетно. Навън е едно слънчево и снежно - красота! По-късно отивам да дълга разходка.  О да, премерих си вчера дънките ... ммм ... имам още работа до лятото.

Днес нали е повелено нищо да не се прави, смятам никаква къщна работа да не подхващам (от това да не се разбира, че другите повели за постене, чистене на къща, чисти мисли и т.н. съм ги спазвала).

Люба, хич не си го слагай на сърце!

Непо, НФБ, ще ги преборите тези два килограма!

DiDora, аз именно по тази причина си обличам всеки ден дрехите за работа ... Само панталон и риза де, но скоро може и някоя пола/рокля да изкарам за разнообразие.

Дези, интересно ми е да споделиш едно дневно меню с 0 въглехидрат.

# 634
Sprinkles, пилешки гърди (задушени на тиган в малко зехтин) с basil за обяд и за вечеря. ❤ Може и да има някакъв грам въглехидрат, особено в добавките ( в протеина 1.6), но те са ок, според треньора.

Тичах 12км преди малко, добре ми беше. Не знам какво чудо беше това сутринта....
Силова на гладно понякога ми е ок...
Карай, всеки ден е различен.

Кайлис, къде е това предизвикателство на boho beautiful? Задължително ми трябва нещо повече за вътрешно бедро.
Освен да си структурирам нещо ежедневно 15мин. сутрин.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 20:45 от Deziderata

# 635
Аз днес завърших 21 ДФ с Dirty 30. Винаги ще казвам, че е хубава тренировка, раздвижва цялото тяло, но е по-подходяща ако човек не вдига много тежестите и кара с по 3 и 5 кг. Доста често ми се налагаше да слагам нови дискове на гирите или да махам, защото се редуват за долна и горна част. Струва ми се тъпо да правя клек с 5 кг. С това позагубих време.
Сега направихме един мини преход в гората, малко над 2 часа. Много ни хареса мястото, покрай реката, но не знам защо след това се уморих много. Сега съм опънала крака и чакам вечерята. Дано кухнята не е за основно чистене след това.
Утре ще се пробвам да боядисам яйца. Изчаках до утре, защото ако знам че има варени яйца вкъщи като нищо щях да си закуся с тях още сутринта. Не са абсолютно бели, но се надявам да хванат цвят.
Люба, много се кефя каква добра реклама правиш на Джоел. На човек да му се прииска да я почне програмата още утре. Може пък и така да направя и да редувам с Хедър за HIIT. Едва ли ще е утре, че утре пак някакъв преход ще мисля и ще отиде целия ден.
В скуката си поръчвам само спортни вещи, за да се разсейвам и да имам какво да очаквам, при липсата на други неща и почивки, за които да се радвам. Вече чакам два чифта маратонки и още други парцалки покрай тях. Даже си поръчах йога блокче. 🙄 Друг път въобще не съм била толкова по спортните дрехи, защото тренирам по минимално облекло. Но сега се очертава, че това ще ми е и ежедневното облекло.

# 636
Дези, заповядай. Вътрешно, външно бедро и дупе. https://bohobeautiful.life/legs-challenge/?v=461b1990fe86

# 637
Люба, на мен пък точно плиометричните крака не ми харесваха много/въобще краката за мен бяха слабото място на тази програма; при силовите ме дразнеха упражненията за прасци, защото аз рядко слизам от токчета и имах чувството, че само ми губят времето/. Май ги правих първия месец, но втория нещата позагрубяха и ги замених с тренировки от 80ДО и Ало/тогава още нямаше АЛМО/, които ми понасяха по-добре. Мисля, че правех по 1 и 1/2 общо, разхвърляни през седмицата, като половинката беше от някоя 2×15, към която добавях малко кардио. Двете програми много добре се съчетават, а за кардио обикновено включвах core de force /като цяло са по- кратки от другите ми ММА тренировки и затова ги предпочитах/.
Днес правих разходка от малко над 4 км, така че отчитам само една от кратките и болезнени тренировки на Линда.
https://youtu.be/Vz9ap7u4wj0

# 638
Sprinkles и при мен е същото. Кафе сутрин, вечер две чаши вино, сън и с този монотонен ритъм дните наистина взеха да се сливат... Важното е да се движим максимално! Гуш Hug

Люба, не знаех мила. Много съжалявам за загубата ви и дано е светло на душата на татко ти! Е, то при мен някак си така почна неволята с килограмите след като си отиде баща ми в края на 2018-та. Просто се предадох, спрях да тренирам и естествено качих. Малко се заинатих два месеца преди морето миналата година и успях да заприличам на себе си, но от септември 2019 и до края на годината имах толкова много работа, че отново качих килограми. В началото на 2020 стартирах добре, не съм спирала тренировки и тъкмо се движех добре и бях започнала да смъквам и с началото на тази криза до сега съм с  + 2,5 - 3 кг отгоре! Всичко е плеснато на корем и това е много голяма  мъка за мен, защото аз никога през живота си корем не съм имала...

А иначе плановете и пътуванията ни пропадат като в бездънна яма, явно и със сериозна загуба също така.

Време за концентрация и работа нямам, имам деца които зависят от мен и трябва да ги обучавам. Клиенти, които искат да поръчват, а доставките са ужасни и така.

Днес хванах произволно ей това. Каката много вика, но иначе тренировката е добра:
At-Home Core & Upper-Body Workout | FYR 2.0
https://www.youtube.com/watch?v=5A_fOVOXOn4

# 639
  • Пловдив
Звезд, е, нали знаеш, няма как да не ми хареса плиометрична тренировка 🤣🤣🤣 с не особено много подскоци дори. На мен пича ми е супер симпатичен, да, нямаше да я правя програмата, ако не беше мрънкалото, но сега се възползвам. Само трябва да си допълвам тренировките, за целта сутринта да си тренирам. Иначе, мен не ме е яд на упражненията за прасци, прасците ми се развиха най_много не от силово тренировки, а от... ИНСЕНИТИ. Е, скука е, ама карай да върви. Иначе, кака ти Отъм си е царица на дупе и крака според мен, ехее...
Би, съжалявам за плановете, съвсем ли няма да възстановите загубите? Повечето АК дават възможност, ако не да върнат парите, поне да се смени за догодина. Проблемите са с хотелите 😞 Някои влизат в положение, други се възползват да лапнат, колкото е възможно. Дано се оправите! По този повод аз нали имах едно пътуване  до Тетсейра в края на май, то че нвма да стане, няма, ама се чудя да сменя ли датите, или направо да оставя така. Щото на тези ниски цени, на които купих, просто загубите ми ше са никакви, ско оставя, а като погледнах цените за септември, се хванах за главата. Ще трявба яко да се доплаща 😞 От Лондон до Терсейра не толкова, ама от София до Лондон билетите целия септември са над 200 паунда. Явно ще опитат да компенсират с високи цени, което и очаквах аз. Дебна някакви намаления, ак8 има, за края на годината, да купя за далечната ми мечта, ама няма. Макар че не знам дали няма да фалират някои АК. Много яко ги удари този вирус, да му се не види. Би, стискам палци да може да смените 💓
Изчезвам!

# 640
Снощи заспах в 8.30. единственото, което свърших е разходка с 10000 крачки. Аз съм напълняла в коленете - част от тялото ми, която винаги е била слаба. Може и вода да задържам. Вече не го мисля толкова.
Днес ще е силова тренировка, разходка в природата, месене, печене и боядисване.

# 641
Вчера отново се спрях на тренировка от ФБ. Някои упражнения се повтаряха от предния HIIT, който направих. За днес съм решила да направя една тренировка с ластици за цяло тяло и една за корем с дискове.  https://youtu.be/tbbZBtdd20U

Би, дано успеете да намерите решение и все пак осъществите пътуването.
Наше пътуване също пропадна. Трябваше да ходим до Ирландия и оттам да отскочим до Шотландия. Успях да сменя датите за септември и то без да доплащам. Разликите в цените бяха космически. Сега остава да се осъществи пътуването. Simple Smile

# 642
Ден 2 от 5 дневното на ФБ. Горна част, интервално. Ще му ударя една разходка.

Любче, и аз съм на 6 км от областен град. И тук същите проблеми. 47 години съм живяла в град и знам вече всякакви предимства и недостатъци.
Писна ми вече, месо не мога да отида да купя. Но тук мога да си купя малко агънце, да, да си го разхождам Simple Smile

# 643
Днес изцяло тематично тренирах. С китайци - BOCHiNG 22 min и Tabata - 19 min.

# 644
Все пак направих кардио от Лес Милс. По-късно ще видя с какво ще допълняhttps://watch.lesmillsondemand.com/les-mills-training-free/seaso … ining-cardio-01-1
Времето днес е разкошно и няма жив човек на плажа на ММЦ. Реших, че е идеалното време за тен. Идилия!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт