Тренировки в домашни условия - 103

• 31 267
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • 1st floor
Олеееее, как искам и аз на морето...

Отчитам 45 кростренажор, боядисване на яйца и два козунака, които чакат да бъдат изпечени. После мисля да кръстосвам едни пусти люлински улици, дето явно само аз ги знам! Grinning

# 646
Днес отчитам кратко разтягане с Ейдриън, усещам мускулна треска на гърба (?!) от вчерашната тренировка, за пръв път ми се случва. Simple Smile
Много силно завидях на Бесито за плажа и звука на вълните Heart Eyes

# 647
Отчитам тренировка, козунак, яйца.
Козунакът стана на конци - меракът голям талант предизвиква Grinning но пък изскочи от тавата и тръгна да ме търси из печката.
Ако утре и агнешкото ми стане просто ще се самопотупам по рамото.
Непо и аз мисля да покръстосвам едни пусти планински пътечки Simple Smile

# 648
  • Варна
Днес: Upper body resistance на Body project и 3 кръга по 10 на крак от странния планински катерач на Jeff Cavaliere.

# 649
Времето днес е разкошно и няма жив човек на плажа на ММЦ. Реших, че е идеалното време за тен. Идилия!
Скрит текст:
A при мен вали сняг Simple Smile И дори писти нямаме наоколо за разлика от Спринкълс!
Изгледах няколко клипа как се меси козунак!
Сварих яйца... ако децата се приберат дори можем да ги боядисаме!
ММ твърди, че нямало агнешко но аз подозирам силно, че нещо послъгва, защото предпочита телешки пържоли.

Отчет и след това е крайно време да потренирам Simple Smile

88/99 Rowing 44 min + Elliptical 22 min
89/99 Elliptical 44 min + Rowing 22 min

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 13:32 от Agent Provocateur

# 650
Днес - една тренировка за начинаещи с пудовка, която доста ме изтощи. Имам чувството, че направихме всички възможни клекове, отпади и напади на земята.   https://youtu.be/J430rdWq0DA
Видях, че в този канал в ютюб имат и три спининг тренировки. Тъй като явно няма много от този тип, ги пускам, но не мога да преценя доколко са добри.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLXPIhe1JyyhZ8ZFCkARK08nfRI8CZgJBw

# 651
Сутринта тичах в лесопарка, после си направих предизвикателството с БохоЙогинката. Така ме зариби, че си направих и 25мин ин йога за таз
Yin Yoga for a sore hip - идеално ми дойде.
https://www.youtube.com/watch?v=4IeS84sb3ZQ

След малко със синатора ще йогинстваме с тях ето това:

Yin Yoga deep Stretch Class:
https://www.youtube.com/watch?v=BsKUBO_TPRk

# 652
Предвеликденски тренировъчен ден "ала Спринкълс":
1. Ставане, което само по себе си е геройство след маратона на гледане на един сериал през нощите
2. Приготвяне на съставките за козунак (апропо, Би, какво е махлеп?)
3. Слагане на съставките в машина за хляб
4. Тренировка - кардио кор, стреч с Витас
5.  Кафе + шоколадов мус по рецепта на Агент
6. Оформяне на козунак
7. Душ докато козунакът втасва вече оформен
8. Печене на козунак. 
Всичко това съпроводено с говорене по телефони, чатове, лек тормоз над децата ... Да живеят съвременните удобства и мамите от форума, които споделят опит!

Беси, красота!

Агент, нашият почти се стопи, а и курортите ги затвориха! Пали/пускай камината и наливай чаша вино! Агнешко със сигурност има, но и ние се чудим дали да правим ...

Звезди, аз ти се възхищавам как ги правиш тези тренировки! Браво!

# 653
  • София
Духче и аз пълнея в колената.Все търся тренировки , които да оформят тези мои колена.Преди изолацията имах да свалям 5 кг е ввче са 8 кг.Напредвам Simple Smile)
Напредвам и с 80 DO , днес отчитам ден 48 Legs.Аз почивки не правя.От утре може да допълня и тренировките на Боховците , които сте споделили...благодаря

# 654
Би, стискам палци да ти олекне малко положението скоро и са си влезнеш в спокоен режим. С доставките сигурно са големи проблеми, тук ги чакам по седмици, връщат пакети, не обработват.

Спринкълс, звучи като ползотворен ден във всички аспекти!

Аз също боядисах бързо яйцата, даже учудващо много ми харесаха. Козунак няма, но взехме канелени ролца, уж с истински съставки. Агнето се пече.
Междувременно минахме 10 км по езера и паланки.

Звезди, и аз ти се възхищавам как досега нито веднъж не спомена дори едно неразположение, а споделяш все нови тренировки.

Тези боховци стават ли за начинаещи или трябва да можеш да си качиш крака зад врата?

# 655
D_ana, не че не става, но синът ми имаше нужда от помощ и корекции.
Предполагам че има за начинаещи също.
Много спокойно и компетентно е момичето, но няма как да каже всичко за Down Dog, например. Сигурно го е направила на друго място.

Моят синковец си сгъва лактите навътре (лошо за ставите), спрях видеото, и го наместих.

# 656
  • На ръба..
Отчитам 10км разходка по затънтени улички, 40мин корем и 20 мин разтягане.
Преди разходката боядисах яйцата, с козунак се сдобих по време на разходката.
Злоупотребих с въглехидратите днес и вечерях само със салата и яйце.
Срамота, но останах без грам месо до вторник Bowtie никога не съм оставала толкова дълго време без месоо и идея си нямам какво да ям, та аз съм зависима от месото и виното Joy

# 657
Sprinkles, махлеп/махлеб е вид подправка, която съм ползвала, докато живеех в Гърция. Тя е характерна за арабската кухня и може да се намери лесно в турските магазини. Обаче когато нямам просто замествам със канела + ванилия и кората от лимон и портокал Kissing Heart Hug

D_anaHug Кошмар си е направо! Сега преминавам само на експресни доставки и ще тествам те как се справят (стандартните са мъка), но всичко това означава да работя почти само за платформата и куриера, уви. Е, аз имам доста опит и ще намеря оптималното решение, стига изобщо да има поръчки Wink

Агент, никакво месене! Аз вече намерих решение за здравословен хляб, козунаци с квас и без месене.  Страшно съм доволна от това откритие и в къщи от началото на февруари сме само на домашен хляб. Пека 2 пъти в седмицата по 2 хляба и всички са доволни. Скоро ще пусна повече инфо, колко лесно става, може направо на прекрасната Анджи Wink

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 00:53 от ~Биб~

# 658
Христос Воскресе, момичета!

От мен днес ден 3 от 5 дневното на ФБ. Озори ме! Толкова рано, понеже вчера си легнах в 7. Една тренировка от тези и малък преход си е множко. А така съм изгоряла от вчера. С морски полъх и от мен:
Скрит текст:
Язовир на близо.

Очертава се да съм сама. Брат ми и малките са в града, а той е затворен. Баща ми си намери работа. Ще седна, ще си хапна и пийна Simple Smile Бе сама, я колко ергени има наоколо Simple Smile

Весело изкарване!

# 659
Христос Воскресе.
Вчера се разходихме в гората, освен силовата тренировка. Днес мисля нещо по леко с Отъм и пак разходка.
Много обичам такива огради Simple Smile но още разучавам настройките на телефона. По хубави снимки не мога да кача, че над 5мб не дава форума през телефона

Общи условия

Активация на акаунт