Тренировки в домашни условия - 103

• 31 269
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Христос Воскресе!

За днес - корем https://www.fitnessblender.com/videos/brutal-abs-workout-abs-obl … ower-back-workout
Хубав празничен ден, момичета!

# 661
Христос воскресе!
Днес Super Cuts  + Super Cuts Core. На коремната се изложих, на някои упражнения не можах да изпълня всички бройки, корема ми вече беше много изморен от последното комбо  в супер кътс sit up/ push up, което съм се оплаквала тук, колко ми беше трудно. Абе май като цяло корема ми е слаба група и всички коремни упражнения са ми гадни и явно ще трябва да наблягам на него, колкото и да ми е неприятно. Другите мускулни групи вървят добре Blush и с дънки и пуловер облечена пак личи, че тренирам.
Вчера пекох козунаци и толкова много ядох, че днес не ми се яде!
Джери, красив язовир, и аз имам наблизо, с борова горичка е до него, днес ако отида ще го щракна да го покажа. И на Дух снимката е много хубава, как обичам разни планински, селски, горски пусти местенца....
Аз съм тъжна, че на моето любимо място, където ходим на почивка, не знам дали въобще ще можем да припарим цяло лято заради ИП...да сме живи и здрави пък...

# 662
Христос Воскресе!

Днес се отчетох с Dirty 30 рано, рано. И сега е време за агнета и козунаци... Rolling Eyes Ще се жертвам, какво да правя 😁

Хубав ден на всички!

# 663
Христос Воскресе, спортни!
Направих си йога практиката, после тичах в парка.
Обядвах същото като вчера, много ми е вкусно. Същото количество затворих в кутия за вечеря.
Грозна снимка, но яденето е по правилата.
Скрит текст:
За младите направих тава запечена паста със сметана, яйца, шунка, царевица, броколи и кашкавал.
До утре няма да готвя.

След 4 ще си направя Бохойогата.

Едит: Предизвикателството изпълнено.
Завърших Седмица 6 😱 Карантинна с 4 силови, 6 тичания (68км) и ежедневна йога. И свалих 2та кг, които качих на Великден. 🤣😅

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 20:33 от Deziderata

# 664
Христос Воскресе, момичета! Много здраве и светлина в дома и сърцата! Радвам се, че доста от вас са успели да се насладят на природата Hug Пожелавам на всички ни скоро да можем да ходим до мечтаните места и да се виждаме и прегръщаме с любимите хора Hearts

Днес подкрепих ММ в неговото бягане, след което направих Yin йогата на Боховците, която Дези вчера сподели. От утре пак на 80ДО + йога.

# 665
Честит празник на всички.
За днес - кардио частта от Fight Cellulite Fast с Крис Фрайтаг и една тренировка с тежести за горна част от Фитнесблендър.
https://youtu.be/EkeWuJE3aW8
Спринкълс, Дана, на мен еталонът ми за бременна в добра форма е тази жена/бебето сигурно е било с релефа на Невероятния Хълк/. Като се възстановя, ще пробвам долната тренировка, но мисля, че дори и тогава няма да мога да я направя с нейните тежести. Сега въобще не се и опитвам, въпреки че тя е в леко по-напреднала бременност от мен.
https://youtu.be/FIckOY-5Mcc

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 01:10 от zvezdi4ka14

# 666
Ден 4. Кикбокс, горна част, без тежести и йога.
Деси, повтаря ли се още една седмица. Най-отгоре пише, че е за 2 седмици, надолу нищо не видях?
Да му ударя и една разходка, докато не е заваляло. После, след утре, си обещавам 2 дни почивка.
Закуска яйца и салата, удържах се от козунак, стига ми вчера Simple Smile

Айде стига готвене, днес ще е нещо набързо и пак опираме до яйца...

Приятен ден, момичета!

# 667
Аз продължавам с 21дфе и даже успявам да накарам и 13 годишната вкъщи да тренира с мен. Само че тя си засича точно 20 мин тренировка и после разтяга, но аз съм доволна. В момента всичко прави без тежести, докато свикне с упражненията.
Агент, благодаря много за препоръката за вода в  шишета с пясък. Оказа се, че за повечето упражнения изобщо не ми трябват по-големи тежести, защото и тези са ми много за цяла минута.
Вчера правих Power Strength Extreme и днес съм разглобена. Ще търся йога, че тази от Фикса не ми харесва.

# 668
Джери, в една от тренировките казват, че може да се повтори още една седмица. Аз съм ги правила и по една, и по две седмици, както решиш.
За днес една леко брутална тренировка за долна част - HIIT/Active/Static https://www.fitnessblender.com/videos/56-minute-hiit-and-strengt … strength-and-hiit

# 669
Мерси, Деси, аз пускам някой сериал по време на тренировката, само в началото ги слушам.
Ще ги повторя!

# 670
  • Банско
Много добър канал в ютуб на Chloe Ting. Аз тренирам с нея. Всичките и тренировки са достъпни и не са много натоварващи. Simple Smile

# 671
Направих си сутрешното разтягане, дори закусих преди малко.
Допивам Второто кафе и отивам да тренирам.
За пореден път се убежавам, че по празници не ям повече от обикновено, напротив. Просто в останалото време си похапвам добре и именно върху това ще работя следващите няколко месеца.

Тези боховци стават ли за начинаещи или трябва да можеш да си качиш крака зад врата?

Стават!

За рускоговорящите фенове на йога горещо препоръчвам този канал- https://www.youtube.com/user/chilelavida/featured

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 11:57 от TuЛи

# 672
  • София
Отчитам ден 50 на 80DO , животинското кардио с 6 повторения и след него направих Leg Drills на Cathe Friedrich.
Има ли календар на някоя от програмите на Cathe.Не обичам хаотичните тренировки.Трябва да си имам план Simple Smile)

# 673
Отчитам ден първи от боховското предизвикателство за крака, втората част ме затрудни доста. Исках да допълня с нещо, но ще оставя така, защото снощи заспах в 3 и наистина не се чувствам никак добре.

# 674
За вчера отчитам ден 4 от Клои × 2 пъти + 70 мин вървене пеш бавен ход + 10 мин разтягане с Каси = 562 изгорени калории

За днес отчитам 2 часа вървене бавен ход + ден 5 от Клои (20 мин) = 340 изгорени калории

Общи условия

Активация на акаунт