Отношенията тъща-зет.Или с какво ви дразнят тъщите

• 5 251
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • ЯМБОЛ
Само тема-С какво ни дразнят зетьовете няма!

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 16:59 от krasitrud

# 16
Обещавам, като порасне и се омъжи Мамина Златна, аз ще пусна такава тема и по три пъти на ден ще пиша в нея. Накрая ще пиша мемоари от затвора.

# 17
Обещавам, като порасне и се омъжи Мамина Златна, аз ще пусна такава тема и по три пъти на ден ще пиша в нея. Накрая ще пиша мемоари от затвора.
Може да ти се падне добър зет.

# 18
Може. Ама,
1. Аз съм зла.
2. Никой не е достатъчно добър за Мамина Златна.

# 19
  • София
Аха, Г. твой не е приютил някоя мома?
То на мен ми е ред да се запозная с някой проектозет, но засега само си мечтая...
Ще видите тогава тъщата, тъщата (по НЛО):
Благодаря ти за скандала
с най-спорния човек във тази къща.
Благодаря все пак, че си разбрала -
тя майка ти е, но и моя тъща

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 11:45 от Cuckoo

# 20
Може. Ама,
1. Аз съм зла.
Проект по "Комуникации със зли тъщи":

Joy

# 21
Споко, докато се разтърси за мъж, алгоритъмът ще й го намери по всички критерии. И след справка с Имотния Регистър, да не вземе неравностоен:)

# 22
Добре ще е да му направят и една справка в психодиспансера, да се види колко са му устойчиви нервичките, че ще му трябват на клетника. Simple Smile

# 23
  • Paris, France
Майка ми и мъжът ми се разбират прекрасно. Когато имаме някаква дрязга майка заема неговата страна. Добре, че е свекървата, та да му свие сърмите малко.

Понякога ММ ходи без мене в България за да види майка ми. Кеф ми е - сама, не готвя, вдигам шум,  каня по 100 души.

Не си падам по рода и семейство. Хубавите ми връзки са били с чужденци в трета държава. Няма тъщи, няма свекърви, няма проблеми.

Отказвам да живея на по-малко от 1000км от свекърви и тъщи и всякаква рода, като предпочитам да са доста по-далеч, идеално през океана.

# 24
И ММ и майка ми са едни сприятелени, та чак ме дразнят. За майка все той е прав, аз крива, обсъждат си какви ли не теми, от политика, през градинарство до готварство. Ама това щот са телета и двамата и умират да си угаждат, пък на мен ми е все тая какво ще ям, каквото и да е. Ама не, отдалече се почва какво ще си наготвим, та през куп рецепти, видени по тв, прочетени във вестници, то се обсъжда, като че ли самолет ще създават. От друга страна е добре, в това време мога да ги зарежа и да си се занимавам с мои работи или да си мързелувам. Simple Smile

# 25
  • София
Лабрексче, при твоите кулинарни умения едва ли ядеш какво да е

# 26
Лабрексче, при твоите кулинарни умения едва ли ядеш какво да е

От зор, от зор, Cuckoo,  станах пишман кОлинарка! Grinning То от тия вечно гладни телета нема спасение. Инак направо ме веселят момичетата, дето ме определят като кулинарка, даже са ми питали с това ли се занимавам. Ако знаят колко съм далече от кулинарията и как добре си карам на некое семпло сандвиче +кафенце, а телетата искат манджа и то със сос! Joy

# 27
  • София
Въобще не си пишман, но да не разводнявам темата.

И майка ми започна да оправдава зет си все по-често,аз съм била много остра. Е, не съм като нея, да изпускам парата само през свирката.

# 28
Куку, да не си сестра ми Joy

# 29
  • Paris, France
лабрекс, хич не си пишман кулинарка. Голям фен на тестата ти съм.

Да ти се похваля - у нас мъжът ми и синът не ядат ако няма месо или риба, дъщерята иска вегетариански ястия, синът иска сухо, а ММ и дъщерята със сос. Децата мразят миризма на всякакъв вид сирене, синът се гнуси от гъби, без хляб не сядат, като синът предпочита черен с ядки, а дъщерята бял и баща и и той. Синът иска шоколад, а дъщеря ми не понася шоколад. Да сготвя първо, второ и трето значи да направя 15 неща. Никой не дояжда останало от предишно ядене Laughing

Ако ти е писнало от телета, дай да се разведем и да се оженим двете, пък останалите да се оправят! Карам на салати и яйца, които си режа и варя сама. Сериозна съм.

Общи условия

Активация на акаунт