Избор на прахосмукачка - 4

• 65 231
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Безжичните имат електроника, а и моторите им работят при много по-високи обороти от кабелните и рискът от повреда е по-висок.

# 541
Милето без торба е без турбочетка и не става.
Ползвам Миле с контейнер и съм супер доволна. На по-късен етап отделно си закупих турбочетката и сега си ги сменям. Нямам домашни любимци. Това информативно. Няма да съжалявате. Hug

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 21:13 от Angel_baby88

# 542
  • Велики Преслав
За мен, с любимец и торба не става. Аз докато бях с торба, докато праднат космите ставах целия прах. Моята беше постоянна. Не харесвам хартиени торбички.

# 543
Да, торбата освен че е скъпа при Милето, се и амортизира доста по-бързо, все пак боклуците са си доста. Иначе те си имат модел за прахосмукачка с контейнер за домашни любимци, ама не я намирам в БГ.

# 544
Здравейте!
Според вас коя прахосмукачка от двете е по -добра
https://zora.bg/product/fc955609
Или
https://zora.bg/product/bgs2u330-1

# 545
  • Велики Преслав
Филипса. Турбо четката е много добре измислена. При мен на Зелмер, се навиват космите. Чистил съм с такава и космите не остават на вала.

# 546
Ама Филипса има ли турбочетка, че гледах гледах, няма написано че е с турбочетка

# 547
Има
Ама Филипса има ли турбочетка, че гледах гледах, няма написано че е с турбочетка

# 548
Ако е тази с гумичките, на подобен принцип са четките на Румбата. Тази прахосмукачка дали ще ми почисти космите на кучето от килима добре? Цената е доста добра, притеснявам се тези филтри които са необходими за обслужването й да не изчезнат и въобще откъде може да се закупят....

# 549
# 550
Така, днес си взех Филипса и бързам да пиша ако на някого ще е от полза. Прахосмукачката работи добре и сравнително тихо, не мирише на прах, но те новите са все така. Първото разочарование - турбочетката. Много меки гумички и четки, в някои положения на горната тръба четката не се върти въобще, съответно нищо и не чисти. Голям късмет беше, че си имам турбочетка от един Сенкор вкъщи и когато я сложих, изчисти всичко като звяр. Страшно много мръсотия събра. С другите накрайници не съм пробвала още, но тази турбочетка не става категорично. Добре е, че си имам хубави накрайници от Сенкора, той пък много мирише на прах, понеже е с торбичка и ще го свалям в мазето. По-късно ще докладвам като изпробвам всичко, засега става. Взех я от Техмарт на цена 269 лв, но без допълнителния филтър, който дава Зора, така че горе долу цената е една и съща навсякъде.

# 551
На мен на място в магазина ми пуснаха и трите днес, филипса ми хареса най - много и си купих него, но още не съм пробвала в реална употреба как е

# 552
  • Велики Преслав
Така, днес си взех Филипса и бързам да пиша ако на някого ще е от полза. Прахосмукачката работи добре и сравнително тихо, не мирише на прах, но те новите са все така. Първото разочарование - турбочетката. Много меки гумички и четки, в някои положения на горната тръба четката не се върти въобще, съответно нищо и не чисти. Голям късмет беше, че си имам турбочетка от един Сенкор вкъщи и когато я сложих, изчисти всичко като звяр. Страшно много мръсотия събра. С другите накрайници не съм пробвала още, но тази турбочетка не става категорично. Добре е, че си имам хубави накрайници от Сенкора, той пък много мирише на прах, понеже е с торбичка и ще го свалям в мазето. По-късно ще докладвам като изпробвам всичко, засега става. Взех я от Техмарт на цена 269 лв, но без допълнителния филтър, който дава Зора, така че горе долу цената е една и съща навсякъде.

Извинявай, аз те подлъгах за четката. При мен го няма този проблем.

# 553
Не няма нищо, аз си имам перфектна турбочетка и тя пасва идеално на новата, иначе машинката чисти страхотно. Но вече ще гледам по-внимателно и ще искам да ми я пускат в магазина. Дано все така не мирише на прах като чисти. Но наистина събра страшно много мръсотия. Пък и за 270 лв си заслужава покупката определено. Исках да си взема филтър от магазина като резерва, бяха се изчерпали, ще търся, че това ми е болна тема.

# 554
  • Лондон
Аз не мога да си избера прахосмукачка . Затруднена съм , много. Търся прахосмукачка -без торба , и без допълнителни разходи за консумативи. Да почиства добре килими . Ще съм благодарна , ако ми дадете предложения.

Общи условия

Активация на акаунт