Отговори
# 75
  • София
Аз съм със запушен нос от самото начало,и това което ми помогна е овлажнител за въздух. До колкото знам , като се роди бебчо ще е добре и за него.  Още на първата фетална морфология ни казаха ,че ще си имаме момче:heart_eyes: И на всеки следващ преглед с това се хвали първо,позира ,не е срамежлив:blush: За първи път го усетих в края на 15 г.с.,след като се почерпих доволно с шоколад и от тогава все по осезаемо с всеки изминал ден,даже преди няколко дни такива кълбета направи ,че чак се стреснах в първия момент. Много мил момент.

# 76
  • Denmark
Аз съм със запушен нос от самото начало,и това което ми помогна е овлажнител за въздух. До колкото знам , като се роди бебчо ще е добре и за него.  Още на първата фетална морфология ни казаха ,че ще си имаме момче:heart_eyes: И на всеки следващ преглед с това се хвали първо,позира ,не е срамежлив:blush: За първи път го усетих в края на 15 г.с.,след като се почерпих доволно с шоколад и от тогава все по осезаемо с всеки изминал ден,даже преди няколко дни такива кълбета направи ,че чак се стреснах в първия момент. Много мил момент.

Олее, направо ме убеди да отида за шоколад! 🥰 Много мило звучи.

Тези неразположения са нормални ми каза акушерката, с която имах среща. Разбира се ако ви затруднява движението или нещо подобно вече си трябва консултация. Но не си представям как ще расте човек у мен и нищо няма да ме поболва. 😅

# 77
Намира, кажете нещо за болка от зъб, ще се побъркам вече... Зъболекаря ми иска да го вади😣

# 78
Привет момичета. И аз съм в отбора с болките. В 16 та седмица съм и имам доста силни бодежи горе в дясно. Все на едно и също място. И аз съм в Англия, но за щастие в понеделник имам записан час при акушерката и ще я питам. Това ще ми е трето детенце, но с предните не съм имала никакви болки. Може би защото ме тъпчеха с магнезий превантивно, а сега съм само на витамини.

# 79
Бреййй аз се чудя защо никой не пише,пък то имало нова темичка 🍀
Не съм сигурна дали съм споделяла,но и ние чакаме момченце 💙💙 Терминът ми е в края на август.

# 80
Аз пак съм болна 3 път тази година . Сега съм с болки в гърлото и запушен нос . Смуча хомеожен инфлуцит и чайове дано мине.

# 81
Честит празник мили дами,бъдете много обичани и почитани,леки бременности на всички със щастлив край.

# 82

Честит празник 🥰

# 83
Честит празник, дами! Бъдете най-вече здрави, много обичани и ценени и нека тази година ни донесе най-сладкия подарък - прекрасни живи и здрави бебоци! Усмихнат ден!

Колкото е възможно се пазете от контакти с хора, за съжаление много вируси върлуват...

# 84
  • София
Честит празник на всички! Бъдете здрави и щастливи. Бъдете обичани и обичайте.

# 85
Кога ви премина гаденето и киселините? При мен сякаш се засилват с времето вместо да изчезнат! Омръзна ми постоянно да ми е зле Sad

# 86
Честит празник и от мен, момичета! Нека си пожелаем да сме здрави, обичани и дарени с най-хубавия подарък след няколко месеца ❤️

Кога ви премина гаденето и киселините? При мен сякаш се засилват с времето вместо да изчезнат! Омръзна ми постоянно да ми е зле Sad

Аз също спадам от тази част. Гаденето си го имам всяка сутрин, дори и нощем. Направила съм си график за хранене, защото при празен стомах веднага се започва. Но сутрин все още съм дежурна надвесена над тоалетната чиния.

# 87
Не повръщам, но гаденето е целодневно! Сутрин съм ок, до в момента в който хапна нещо и гаденето веднага започва.

# 88
  • София
Честит празник, момичета!

Бъдете здрави, щастливи и много обичани! ❤️

# 89
Здравейте, Честит празник на всички.
Аз съм от Плевен и по темата с корона вируса, малко ме хваща паника. Знам, че в голяма степен се прекалява, но доста си ме е страх. Бях канена на събитие на моя много добра приятелка, но поради факта, че е в заведение с много хора, отказах. Мисля, че постъпвам правилно🤔

Общи условия

Активация на акаунт