Отговори
# 90
Здравейте, Честит празник на всички.
Аз съм от Плевен и по темата с корона вируса, малко ме хваща паника. Знам, че в голяма степен се прекалява, но доста си ме е страх. Бях канена на събитие на моя много добра приятелка, но поради факта, че е в заведение с много хора, отказах. Мисля, че постъпвам правилно🤔

Здравей, аз също съм от Плевен. ВчерА бях на кръщене. Направо ми писна от тея вируси. Мен не ме е страх от тоя 👑 вирус, колкото от другия. Постоянно трябва да съм затворена, дали преди заради кървенето или заради някой грип. Какво е това чудо, не знам, но ме хващат лудите...
Почти всичко преустановяват, аз съм на преглед вторник, не съм ходила от 10 февруари, болничния ми изтича и нямам идея дали ще отменят и тези посещения.... Според мен всичко е прекалено.. Няма как да се затворим в инкубатор.

# 91
Аз съм от Плевен и по темата с корона вируса, малко ме хваща паника. Знам, че в голяма степен се прекалява, но доста си ме е страх. Бях канена на събитие на моя много добра приятелка, но поради факта, че е в заведение с много хора, отказах. Мисля, че постъпвам правилно🤔

Аз пък съм ЗА да сме по-внимателни и да се пазим повече. Не ни се случва в живота често да сме бременни Wink мисля че живота на създанията в нас е по-важен от временното ни удобство и излизане сега. Другото е че повечето хора не си дават сметка, че макар и леко болни или с някакви симптоми, могат да навредят на много повече хора. Но...всеки си има глава на раменете Hands Pray

Само ни пожелавам да сме здрави и скоро да се стопли, поне навън да може да се разхождаме наволя Simple Smile

# 92

Аз също бих се пазила колкото е възможно и бих отказала. Много е вероятно да се отменят такива събития точно там, а и в повечето градове. 😕 Бог да ни пази. 😩

# 93

Аз пък съм ЗА да сме по-внимателни и да се пазим повече. Не ни се случва в живота често да сме бременни Wink мисля че живота на създанията в нас е по-важен от временното ни удобство и излизане сега. Другото е че повечето хора не си дават сметка, че макар и леко болни или с някакви симптоми, могат да навредят на много повече хора. Но...всеки си има глава на раменете Hands Pray

Само ни пожелавам да сме здрави и скоро да се стопли, поне навън да може да се разхождаме наволя Simple Smile
Благодаря, и аз съм много страхлива просто някой мои познати ме гледат все едно съм луда и тъй като напоследък трудно преценявам някои ситуации  реших да чуя вашето мнение.

# 94
Аз не се смятам за страхлива, а за предпазлива Simple Smile А кой какво ще си каже изобщо не ми пука. Като ми е лошо,недай си Боже да настина и т.н. кой от тези хора ще дойде да ми помогне? Просто в момента като бременни нещата, които можем да пием са по-малко. Може и по-голямата част да е паника, което се създава, но ние само можем да спечелим като се пазим повече Simple Smile

# 95

Честит празник и от мене. Бъдете много обичани и обичащи!
Хич не ме е страх от вируси, но носим бебета и трябва да мислим за тях. Никога в живота си не бях слагал маска, но и това ми се случи...
Аз съм на преглед във вторник на частно и трябва да правим втора ФМ, до колкото разбрах клиниката ще си приема, нооооо кръв ми взимаха от Медицински Университет (Плевен) и усещам, че там може да има проблем. Дано да няма, защото това са важни изследвания и ще съм принудена да пусна пренатест за по-сигурно. Ако някой е наясно, ще се радвам да сподели мнение.

# 96
Аз също се пазя много, но цялата тази паника, която настана ми е прекалена. Това да са изкупени всички лекарства, да няма маски, магазините да се опразват не е нормално.
Никога не ме е било страх от вируси, даже на лекари не съм ходила, но сега като чуя, че някой киха и настръхвам. Аз не си позволявам да излизам много, първо заради проблемите, които имах преди, второ, заради вируса.
Но да не можеш да отидеш на лекар, да се чудиш кога ще те приемат и кога не, ме побърква....

# 97
Момичета, преди малко по телевизията някакъв доктор каза, че Еутирокса е изчерпан от складовете. Пиша за тези от вас, които са на терапия и нямат запаси да потърсят из аптеките докато още има останали.
Мен от вируса не ме е страх, страх ме е от паниката и не знанието за лечение (недай си боже), неправилна терапия.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 20:50 от Rose.

# 98
Момичета, преди малко по телевизията някакъв доктор каза, че Еутирокса е изчерпан от складовете. Пиша за тези, от вас които са на терапия и нямат запаси да потърсят из аптеките докато още има останали.
Мен от вируса не ме е страх, страх ме е от паниката и не знанието за лечение (недай си боже), неправилна терапия.

Благодаря за информацията!
Аз си купих за всеки случай Еутирокс и Фраксипарин поне за 1-2месеца напред, че не се знае докога ще ги има по аптеките, а не мога без тях...

# 99
Момичета, преди малко по телевизията някакъв доктор каза, че Еутирокса е изчерпан от складовете. Пиша за тези, от вас които са на терапия и нямат запаси да потърсят из аптеките докато още има останали.

Благодаря за информацията!
Аз си купих за всеки случай Еутирокс и Фраксипарин поне за 1-2месеца напред, че не се знае докога ще ги има по аптеките, а не мога без тях...

Това съм го изтървала. 😱😱  Благодаря за информацията, че  и аз ще трябва да се презапася. 😐

# 100
Аз все още ходя на работа,но смятам да си взема болничен за кратко,докато отмине тази вълна(дано е скоро),още не съм записана на ЖК и с тази епидемия незнам дали ще се случи скоро,в 17 седмица съм вече.

# 101
Здравейте,
Честит празник на всички, малко със закъснение.Бъдете много здрави Simple Smile
Аз живея до Габрово, а се следя в Плевен, което означава , че въобще не се знае дали ще стигна до преглед след 2 седмици.
Прегледа ми е насрочен за 24.03 и тая някаква малка надежда , че ще се поуспокоят нещата.Най  се притеснявам, че ми престои и ФМ и не знам ако се забавят нещата дали няма да е късно след това да я направя.
Иначе не знам дали си втълпявам или не, но сякаш започвам да усещам бебка все по-отчетливо Simple Smile

Черпя ви виртуално, днес съм рожденничка Simple Smile

# 102
Здравейте,
Честит празник на всички, малко със закъснение.Бъдете много здрави Simple Smile
Аз живея до Габрово, а се следя в Плевен, което означава , че въобще не се знае дали ще стигна до преглед след 2 седмици.
Прегледа ми е насрочен за 24.03 и тая някаква малка надежда , че ще се поуспокоят нещата.Най  се притеснявам, че ми престои и ФМ и не знам ако се забавят нещата дали няма да е късно след това да я направя.
Иначе не знам дали си втълпявам или не, но сякаш започвам да усещам бебка все по-отчетливо Simple Smile

Черпя ви виртуално, днес съм рожденничка Simple Smile
Честит празник,дано скоро премине този кошмар с грипове и вируси,да се успокоим и да си ходим спокойно на прегледи и да се радваме на бебетата.

# 103
Диди_т честит рожден ден! Желая ти сбъдване на най - съкровените ти мечти и едно прекрасно, здраво ангелче през август!

Аз заради вирусите и болките в корема ще си работя и тази седмица от вкъщи. По принцип изобщо не се притеснявам от болести и зарази, но този път предпочитам да огранича всякакви контакти с хора доколкото е възможно.

Онзи ден се виждах с една приятелка от Плевен, тя полудя от щастие като й казах за бебка, прегръща ме, целува ме... Дано не съм си лепнала нещо. 🤐

# 104
Диди, честит рожден ден! Бъди здрава и много, много щастлива 🎊🎉

Мен тази цялата истерия ми идва в повече. Ходя си на работа, но ако забележа, че имам и най-малко неразположение, бих си останала вкъщи... А също и ако видя болен колега. Моят съпруг хвана другия вирус, тип Б, та от седмица живеем на различни места, но се пооправя, успяхме да се изолираме бързо.
В 17 седмица съм почти, слаба, със задна плацента и ниииищичко не усещам. На последния преглед бебето тооолкова се мяташе в корема, че се чудех как може да не усещам нищичко. Но изглежда са още много мънички.
Изглежда не съм само аз, на която още й е зле, особено сутрин. Доста по-добре е от началото, но това сутрешно гадене вече ми омръзна, някак си го имам за част от ежедневието. Каквото и да хапвам, и сладко, и солено, и нищо, ефектът е един и същ. 🤷🏻‍♀️ Изглежда така ще си го карам, но се свиква 😀 Само да са здрави бебетата, другото се търпи. 🙏🏻👶🏻

Общи условия

Активация на акаунт