Отговори
# 105
  • София
Аз живея до Габрово, а се следя в Плевен, което означава , че въобще не се знае дали ще стигна до преглед след 2 седмици.
Прегледа ми е насрочен за 24.03 и тая някаква малка надежда , че ще се поуспокоят нещата.Най  се притеснявам, че ми престои и ФМ и не знам ако се забавят нещата дали няма да е късно след това да я направя.
Иначе не знам дали си втълпявам или не, но сякаш започвам да усещам бебка все по-отчетливо Simple Smile
Диди, честит празник, желая ти здраве и един прекрасен финал август месец Hug

ФМ не съм сигурна дали се води точно "женска консултация", защото по време на грипни епидемии спират женските консултации, ама то това си е вид изследване Rolling Eyes Дано да не ги отменят, че и аз съм на 21-ви на ФМ, макар че в София засега уж няма случаи на корони, ама знам ли какво ще стане до тогава.

# 106
ФМ в Плевен няма да се прави. Сега звънях в МУ. Сега и в КИРМ трябва да звъня и се чудя дали да не пусна един пренатест все пак и дали ще има кой да ми го направи. Голяма драма ни се падна с тия вируси.
Честит рожден ден Диди Heart

# 107
ФМ в Плевен няма да се прави. Сега звънях в МУ. Сега и в КИРМ трябва да звъня и се чудя дали да не пусна един пренатест все пак и дали ще има кой да ми го направи. Голяма драма ни се падна с тия вируси.

Днес една колежка е на фетална морфология при Славов в ДКЦ. Звъняла е и са й казали, че ще се състои. Сега от 12 отива. А аз утре съм на преглед, не на ЖК в ДКЦто и довечера трябва да се чуя в АГ да видим какво ще каже, защото снощи каза, че и той не знае, днес би трябвало да разбере, но според него ще си отида на преглед, защото на мен и болничния ми изтича.

# 108

Днес една колежка е на фетална морфология при Славов в ДКЦ. Звъняла е и са й казали, че ще се състои. Сега от 12 отива. А аз утре съм на преглед, не на ЖК в ДКЦто и довечера трябва да се чуя в АГ да видим какво ще каже, защото снощи каза, че и той не знае, днес би трябвало да разбере, но според него ще си отида на преглед, защото на мен и болничния ми изтича.

Аз за Авис Медика вчера видях, че са качили във Фейсбук страницата си , че отменят прегледите и реших, че се отнася за всички.
Моя преглед е чак на 24.03, но мисля към края на седмицата да се обадя на АГ да питам все пак дали има някаква информация как ще се процедира.На този етап едва ли могат да ни дадат точна информация.
За ФМ също ще съм при Славов и на 24.03 трябва да ми запишат час.Тъй като се следя в Авис ми казаха, че на следващия преглед те ще ми запазят час за ФМ.
Надявам се да се успокоят нещата и всички да се радваме на здрави и пухкави бебчета.
Благодаря за пожеланията на всички Simple Smile

# 109

Аз за Авис Медика вчера видях, че са качили във Фейсбук страницата си , че отменят прегледите и реших, че се отнася за всички.
Моя преглед е чак на 24.03, но мисля към края на седмицата да се обадя на АГ да питам все пак дали има някаква информация как ще се процедира.На този етап едва ли могат да ни дадат точна информация.
За ФМ също ще съм при Славов и на 24.03 трябва да ми запишат час.Тъй като се следя в Авис ми казаха, че на следващия преглед те ще ми запазят час за ФМ.
Надявам се да се успокоят нещата и всички да се радваме на здрави и пухкави бебчета.
Благодаря за пожеланията на всички Simple Smile

Дано наистина престанат с тази паника, защото това не си е работа. Да се чудиш дали ще те прегледат, кога ще те преглед и да тръпнеш в очакване дали всичко е наред, нечовешко е...

# 110
  • София
диди_т, честит рожден ден!!! Пожелавам ти да си здрава и много щастлива! Purple HeartBirthday

Аз от миналата седмица съм болна. Запушен нос, силна кашлица, очите ме боляха два дни. Много неприятна работа. Май пак ще се пие антибиотик. Купих си сироп за кашлица, но тия сиропи май само ги продават, без да имат какъвто и да е ефект. В работата в момента замествам и не мога и болничен да си пусна иначе хич не ми се идваше днес.

Паниката с корона вируса не ми влияе. Според мен си го имаше тук и преди да го обявят. Дано ни подмине всички не само той, ами и всякакви други видове грипове.

# 111
диди_т, от сърце ти желая прекрасен рожден ден, да сте живи и здрави цялото семейство! Макар и чак август, ти пожелавам най-прекрасния, сладък и пухкав подарък - живо и здраво бебенце!

Момичета, които се следите в Плевен, много съжалявам за създалата се ситуация. Като знам колко са чакани тези прегледи.........Дано бързо влезнат нещата в релси и успеете скоро да отидете на преглед!

За София поне на частно не се отменят прегледи, днес бях. Момата мнооого е пораснала и така и' се радвахме Sparkling Heart Към момента всички показатели с нея и с мен са наред.

# 112
Здравейте мами, пожелавам на всички безпроблемна бременност , аз от днес съм в 16г.с. и ми излязоха повторни резултати от урина и имам ешерехия коли в урината, доктора ми изписа антибиотик, но нищо друго не каза, някоя да е имала такъв проблем или знаете ли нещо?

# 113
Здравейте мами, пожелавам на всички безпроблемна бременност , аз от днес съм в 16г.с. и ми излязоха повторни резултати от урина и имам ешерехия коли в урината, доктора ми изписа антибиотик, но нищо друго не каза, някоя да е имала такъв проблем или знаете ли нещо?

Когато лежах в болницата, едното момиче лежеше точно поради тази причина, че са й открили ешерихия коли в урината. Вливаха й някакви банки, лежа 4 дни и това беше. После пак изследване и всичко беше ок.

# 114
  • София
Ех, момичета, и мен много ме напряга истерията с вирусите. Добре е, че се взимат мерки, но е много неприятно за нас бременните да не знаем ще ни прегледат ли, няма ли... Чакаме със седмици, записваме часове много напред във времето, а сега всичко тъне в неизвестност. Надявам се скоро всичко да се размине Heart

Роли, браво за хубавите резултати от прегледа! Сигурно е много вълнуващо да видиш човечето след толкова време! Heart Eyes

Джеми, дано се оправиш бързо! Heart Гледай по възможност поне вкъщи да почиваш, пий повече течности и дано размине.

Диди, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива, а след няколко месеца и с най-прекрасното бебче в ръце!

# 115
Извинявам се много, но грешката е моя. Не съм го написала правилно. Скрининг няма да правят, иначе ФМ на частно няма никакъв проблем все още, защото частните си работят. Но скрининг взимат в МУ, а те няма да работят. Пак се извинявам, ама едно мисля, друго пиша
Айде да се редактирам. На сайта на КИРМ има качена информация, ако някой ходи там може да влезе да прочете, ако още не са му се обадили.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 12:26 от Александрия

# 116
Извинявам се много, но грешката е моя. Не съм го написала правилно. Скрининг няма да правят, иначе ФМ на частно няма никакъв проблем все още, защото частните си работят. Но скрининг взимат в МУ, а те няма да работят. Пак се извинявам, ама едно мисля, друго пиша

Александрия, ти мисля се чудеше дали да не правиш Пренатест или БХС, ако не се лъжа. Не си спомням на колко години си, но ако имаш и финансова възможност, аз ти препоръчвам пренатеста. Другото са кръвни вероятности...

# 117
  • Пловдив
Който има възможност за пренатест нека го направи, БХС наистина са си кръвни вероятности и статистика.
Една седмица бях в шок, заради лоши резултати на БХС за Даун, можело да има ...можело да няма WearyTriumphPersevereSob
Бързо пуснах един Пренатест само за Даун, за няколко дни имах резултат - детенцето няма вероятност за този синдром. Но с тази статистика ми причиниха много сълзи и безсънни нощи.

# 118
Здравейте, момичета Simple Smile

Някоя от вас ще ходи ли на някакви лекции за бременни? Ще се радвам, ако има момичета от Пловдив и имате желание да отидем заедно и да се запознаем Simple Smile

# 119
  • София
диди_т, Честит Рожден Ден ,желая ти здраве ,щастие ,любов и сбъднати мечти! Весел празник. Tada Birthday Tada

Общи условия

Активация на акаунт