Отговори
# 615
Не се ходи в матърнити юнит!
Леле 😁 казах,че съм ходила там ,където ти каза , споменах също че целия етаж си се води Maternity Unit като един от подразделите е Early pregnancy, където и ме препратиха, на правилното място си отидох Simple Smile . Както и да е спирам да коментирам ..

# 616
Момичета вие имате ли бяло течение? При мен от няколко дена е доста обилно...  и на моменти имам парене и сърбеш . Мисля че са гъбички...звънях на АГ за преглед но  не можах да се свържа с него. Някоя мама ако е минала през това нека  сподели

# 617
Момичета вие имате ли бяло течение? При мен от няколко дена е доста обилно...  и на моменти имам парене и сърбеш . Мисля че са гъбички...звънях на АГ за преглед но  не можах да се свържа с него. Някоя мама ако е минала през това нека  сподели
Аз винаги съм имала , но слабо и понякага.
Откакто съм бременна имам какви ли не течения, непрестанен теч, но без миризма и сърбеж. Правих си всякякви изследвания, нищо ми няма, казаха ми висока киселинност.
Моят съвет е да се опиташ да се свържеш с него или друг специалист, но не оставяй така нещата.

# 618
Момичета, имам един въпрос ако някой е наясно. Каква е процедурата по припознаване на детето, когато родителите имат сключен брак? Какво се носи в болницата за да се докаже и въобще каква в процедурата?

# 619
Момичета, имам един въпрос ако някой е наясно. Каква е процедурата по припознаване на детето, когато родителите имат сключен брак? Какво се носи в болницата за да се докаже и въобще каква в процедурата?

Дори и при сключен брак се носят документи за припознаване? 😯 Не се ли прави тази процедура, когато няма брак? Нямах идея. 🤨

# 620

Дори и при сключен брак се носят документи за припознаване? 😯 Не се ли прави тази процедура, когато няма брак? Нямах идея. 🤨
Не знам, за това и питам, предполагам по някакъв начин трябва да се докаже бракът? Може би със свидетелство за сключен брак, ако някой знае, моля да подскаже Simple Smile

# 621
Бременноста е царството на гъбичките. Почти всяка бременна има. Аз вече два пъти лекувам гъби с Макмирор глобули, но само за 6дни това ми изписа доктора.
Хапвай повече млечни и си вземи пробиотик, докато се свържиш с доктора
Vanessa, носи се свидетелството за брак. Но ако имаш предвид за неомъжените, ако бащата не присъства на раждането се носи наториално заверена декларация, че детето което ще се роди е от него.
Прди постъпване за раждане ще ви кажат какви документи искат.

# 622
  • София
Мога да кажа за болницата, в която аз ще раждам - там, при слкючен граждански брак, искат единствено да се носи удостоверението за брак.

За течението, аз също имах, и то обилно, без сърбеж, но с една особена киселинна миризма. Микробиологията показа Кандида, док ми изписа 12 вечери по една глобулка Полижинакс.
За съжаление няколко дни след приключване на лечението течението се появи отново, не толкова обилно и този път без миризма, но си го има. Утре ще имам онлайн консултация с доки и ще кажа какво ще ми каже тя.

# 623
От самото начало се боря с едно бяло течение..микробиологията уж излиза чиста,но то си продължава.Профилактично слагам глобули и това е .. явно бременните сме много податливи

# 624
  • Denmark
Щом имаш и други симптоми, трябва да се обърнеш към лекар. Аз си ходя с бяло течение, но нищо друго и не му обръщам внимание. Повече ме притеснява едно като вода сутрин, но отново без други симптоми, няма да ме вземат насериозно в клиниката..

# 625
На мен лекаря ми каза при течение със сърбеж да направя един курс с Гинексид овули.

# 626
И аз имам доста обилно бяло течение от самото начало, а сутрин, както казва Marayah, е като вода. Пуснахме микробиология и цитонамазка и двете излязоха чисти. При сестра ми през цялата бременност също беше така, никакви инфекции не е имала.
Но без да се изследва секрет, няма как да се знае дали е безобидно или не е.

# 627
Момичета вие имате ли бяло течение? При мен от няколко дена е доста обилно...  и на моменти имам парене и сърбеш . Мисля че са гъбички...звънях на АГ за преглед но  не можах да се свържа с него. Някоя мама ако е минала през това нека  сподели

Аз минах през това, в момента съм на полижинакс вагинално по една таблетка вечер

# 628
И аз тъкмо лекувах гъбички. Тук ми изписаха клотримазол комплект 1 глобила + крем. Оправих се ама се оказах и с пикочна инфекция, която ме притесни доста повече. За нея ми изписаха
антибиотик. Дано не гъбичасам пак.

# 629
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета, искате ли в следващата ни тема да включим на първа страница информация относно нашите дати на термин, поредност на бременността, възраст, очакван пол на детето ? Grinning
Не знам как се събира информацията, предполагам всеки, който коментира в темата, след коментара да оставя и данните си?

Общи условия

Активация на акаунт