Отговори
# 630
Момичета, искате ли в следващата ни тема да включим на първа страница информация относно нашите дати на термин, поредност на бременността, възраст, очакван пол на детето ? Grinning
Не знам как се събира информацията, предполагам всеки, който коментира в темата, след коментара да оставя и данните си?

Чудесна идея! Може да добавим пола ( 💗💙) и града,в който живеем! 🤰🏻

# 631
Аз съм ЗА Simple Smile А кой се наема да направи следващата тема?

# 632
И аз съм ЗА

# 633
Искате ли да започнем сега да споделяме тази информация за да е налична при пускането на новата тема? Ще започна първа.
Термин - 6 август
Първа бременност
Години: 23г.
Град : Пловдив

# 634
  • София
Може и ново заглавие за следващата ни тема. Която от вас се наеме да я направи,да каже как ще й е удобно да поднесем информацията.

# 635
Моето предложение за заглавие е “Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече.” 🥰😍🤗

# 636
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Надявам се, че ще има желаещи за създаването на следващата тема Grinning Blush Ако няма, аз бих могла, но ще ми е трудно, защото ходя на работа, а и малкия не ме оставя за дълго време на компютъра Simple Smile

Моите данни са : Термин: 12 август, Втора бременност, пол : момче , гр.Пловдив, 29 год.

Paola, харесва ми предложението ти за заглавие.

# 637
Моите данни са :
Термин- 19 август
Трета бременност
Пол- момче 💙
Гр. Хасково
30г.

# 638
Момичета знаете ли кое е дължината на бебето от феталната fac ли е

# 639
Аз в сряда съм на ФМ, след като мине, ще посоча данните, защото още не се знае пола със сигурност 😁

# 640
Моите данни са :
Термин- 24 август
Първа бременност
Пол- момиче👗
Гр. София
28 г.

# 641
  • Denmark
Като напишат всички момичета, ще пусна новата темичка с информацията и полезни връзки. Simple Smile а, и с новото заглавие ако сте съгласни, на мен много ми харесва, Паола👏😊

# 642
CRL e  дължината на бебето.

# 643
Град София,25 години,първа бременност
Термин 25.08.2020,момче 💙

# 644
Град Пловдив,37години, втора бременност, термин 18.08.2020,момиче!

Общи условия

Активация на акаунт