Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 25

• 67 741
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Може ли рецептата за пая? Изглеждам много вкусно!

# 526
  • Русе
При мен от последните дни Панакота

Картофена яхния с чоризо

Заешка супа

# 527
Може ли рецептата за пая? Изглеждам много вкусно!

Зaповядaй рецептaтa: https://recepti.ezine.bg/r-133778-%D0%AF%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%BA … BD%D0%B0?l=1#prep

Aз не  cъм cлaгaлa aлкохол cъc cтaфидите и cложих твърде много ябълки, които оcтaнaхa мaлко по-твърди. Инaче нaиcтинa е много вкуcен.

# 528
  • там където има винаги вятър
Вчера - картофено ден
На обяд, салата Предпочитам я пред...
 вечеря, яхния

# 529
Добро утро!
Снощната ни вечеря--тиквички на фурна с несниман млечен чеснов сос:

Дежурната салатка:

И "Кекс с лимонада" по рецепта от Супичка, при мен с фанта портокал и шоколадов сос за заливка:

Приятен ден на всички! Дори и в тази трудна ситуация не пропускайте да си намирате повод за усмивка!

# 530
Бисквитена торта с крема сирене 😊

# 531
Добро утро,  за закуска днес "Бъбъл уафъл"

за момчетата любимото шоколад и банан

аз ги предпочитам чисти и да си ги чупя на кръгчета Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 10:47 от pinko

# 532
  • Бургас
Пинко,я кажи,моля те,нещо повечко за тази красота? Как се приготвя? Стана ми интересно!

И за да не е ,,гол,, пост,една стара снимка.

# 533
  • ВАРНА
Първата за годината едра,твърда и вкусна трицона на тиган

# 534
karzz
купих си от алиТО преди време 2 професионални уреда (чаках ги сумати време )  мислех да продаваме на кафенето на брат ми  тези бабъли, но..по това време баща ни се разболя рак, грижи и .... така и не го стартирахме .
Сега едната машина си я ползвам в нас , а  другата си седи прибрана чисто нова в  кашона .
Много бързо стават за 2 мин. от една смес ми излизат 4 бр.  сместа е брашно,захар бакпулвер,яйце,ванилия, вода.
Скрит текст:

# 535
  • Бургас
Благодаря ти! Напомня ми формата за орехчетата.

# 536
Извинявам се, че така нахлувам, без снимки, но имам питане към labrex, може ли да споделите рецептата за кремчето с нес кафе? Като любител на всичко с кафе, много ще съм благодарна Simple Smile
Успешен ден на всички Heart

# 537
Закуската днес: сандвич с луканка, кашкавал и кис. краставички

# 538
Извинявам се, че така нахлувам, без снимки, но имам питане към labrex, може ли да споделите рецептата за кремчето с нес кафе? Като любител на всичко с кафе, много ще съм благодарна Simple Smile
Успешен ден на всички Heart

A.J_2a,
Скрит текст:
изглежда чудесно, пухкаво е, но нищо особено. Преди години така първо разбиваха в чашка нес кафе, захар и капки вода с лъжичка на нещо като гъст крем и тогава наливаха гореща вода. Ставаше кафе с много каймак. А тоя крем е лек и пухкав. И става доста, напълни ми литрова каничка, в нея разбивах с миксера.
Ето го: Крем с кафе (без мляко, без сметана, без яйца, без варене) Италианска кухня /200 мл. вода, 160 гр захар, 2 с.л. нес кафе и миксер/

# 539
  • София
Labrex- може ли рецептата за тези вкусно изглеждащи бързи мекици?

Общи условия

Активация на акаунт