Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

• 24 244
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Germany
Сбъдваща, стискам палци всичко да е наред и децата да не са били заразни!
Мисля, че е крайно време да дадат ваканция, преди да станем като в Италия....

# 196
И аз намерих едно съкровище (Balea Desinfektionsgel ) е една тоалетна чантичка! Joy
И дано дечицата да са здрави!

# 197
Да, ама не. Здравният министър по първи канал в новините в 8 каза: Няма да затваряме училища и детски градини, защото хората трябва да работят и няма кой да гледа децата. Но пък ходенето на мач, кино и културно събитие, оставаме на вашата съвест.

# 198
Той е неадекватен този здравен министър. Или голям хуморист. Добре че лесно се отмята.

# 199
Да, гледах им днес пресконференцията. Децата не боледуват,  само били преносители,  каза здравния министър.  Затова при инфектирани, ще затварят училища в които персоналът е по-възрастен. Още каза, че очакват поне  60-70 % от населението да се зарази, но правят всичко възможно да забавят заразяването, за да не претоварят здравната система. Всеки пети заразен имал нужда от лекарска помощ. Вирусът нямало да изчезне със затопляне на времето, не бил със сезонен характер.

# 200
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Spahn ми е толкова антипатичен 😕
Чухте ли, че вече издават болничен без посещение при лекар 😁

Мьос, дано дъщеря ти има късмет и да не се е заразила.

Утре ще вали цял ден. Чудя се какво да правя с детето: отказах се от киното, на басейн е тъпо... пак ще се лепне на компа 🥺

# 201
То пък кога спря да вали?
Болнични дават на килограм, може и без болнични, доколкото съдя от опита на колежките. Снощи правителството гласува на работодателите да им възстановяват напълно изплатените суми, включително и за всички осигуровки.

# 202
При нас два дена имаше слънце и малко облаци.

Някой чете ли на телефона книги от читанката?
Скрит текст:
Аз тегля зип-ове, отварям ги, но всеки път ми отваря файла в началото, а не до където съм стигнала. Не мога да намеря някоя лека, минималистична Арр да ги чета нормално 🥺
iPhone

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 22:44 от asyalein

# 203
  • В страната на мечтите
На нас ни излезе възможност да се приберем в БГ за Великден, сега много се чудя да купувам ли билети за самолета или не...

# 204
При нас два дена имаше слънце и малко облаци.

Някой чете ли на телефона книги от читанката?
Скрит текст:
Аз тегля зип-ове, отварям ги, но всеки път ми отваря файла в началото, а не до където съм стигнала. Не мога да намеря някоя лека, минималистична Арр да ги чета нормално 🥺
iPhone

EBookDroid не е лош App за тази цел. Извинявам се, че така се намесвам, но ви чета от известно време.

# 205
  • Немция
Life, без да съм пророк, а само разсъждавам според случващото се в други страни с короната, по Великден може да е пикът в Германия, да има забрана по летища или по граници за идващи от Германия, да наподобява ситуацията в Италия. Не твърдя, че задължително така ще се развие епидемията, но го имай и този вариант предвид.

Ася, аз не чета книги от телефон  и нямам идея.

Относно извънредните ваканции по училищата си мисля, че са в очакване на пика с корона вируса, цифрите още не са скочили драматично и се въздържат да пуснат учениците отсега във ваканция.
Звучи ми неадекватно изказването, че децата били само преносители. Нали тези деца имат родители, баби и дядовци?

Мьос, дано вирусът стои далеч от вас!

# 206
За андроид има много арр, трябва ми за iPhone!

Аз не смея за буквам нищо 🙄
Ако ще съм в карантина с бебето, по-добре вкъщи. Не, че очаквам помощ от съседите, но пак ще ми е по-малко стресът.

Нали казаха, че нямало да затварят вътрешните граници.
Честно, мен не ме е страх толкова от вируса, колкото от мерките!!!
Самият факт, как изолират голям брой хора, ме плаши!!! И моля не ми обяснявайте как е наложително.😒

# 207
О извинявай, но чета на два телефона и обърках App-овете. На iPhone чета с YiBook. Сега погледнах, че не е бил free app, когато съм го сваляла.

# 208
Пикът щял да е Великден. То сега се колебая, дали да ходя на басейн, това ми е единственото занимание за удоволствие 1 път в седмицата да поплувам, повече нямам възможност, ако до Великден не се успокои положението, не знам, какво ще правим. Вече съм се примирила, че ще се тръшнем - аз пътувам всеки ден и работя с много хора, децата са училище, едното отива на ски в Австрия. Така се радва, че ще ходи, а аз се моля да отменят пътуването. Забранила съм кина, ходене в младежки центрове и т.н. Всички се цупят.

# 209
Дени, и на нас в това студено време басейнът в неделя ни е развлечението. Ходим, въпреки всичко. И ми прави впечатление, че народът не намалява, въпреки всички мерки и предупреждения.

Общи условия

Активация на акаунт