Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

• 24 243
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцето на един мъж...
Днес решихме малко да се разходим на слънце. Ами там където бяхме, беше фраш, народът изобщо не се страхува, не се притеснява, не мисли за утре. Важното е днес да дрънне биричката, белото винце и толкова... Не знам, просто тези неща явно не правят впечатление и като опре ножа до кокала, тогава се решава...

# 181
И ние имаме купени билети за края на май към БГ,какво ли ще е положението тогава? Dizzy Face Някой чел ли е в по- дългосрочен план какво се очаква? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
Свекърите в България още преди вируса са платили екскурзия през юни до Венеция. И те не знаят, какво да правят. Надяват се да се размине дотогава.

# 183
  • Germany
Ние за Великден нямаме планове, но за Пфингст имаме билети за Барселона, а за лятото букната почивка в Италия. Много се надявам поне до август да се овладеят нещата.

# 184
Coronavirus: Mehr als 1060 Infizierte in Deutschland

https://news.upday.com/de/so-viele-infizierte-gibt-es-in-deutschland/

В статията има активни линкове с подробна информация по провинции и случаите по населени места.

# 185
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бях да пазарувам. В ДМ няма сапуни и тоалетна хартия, но вече има превръзки и сагротан 🤣
Докато бях вътре 4 човека потърсиха малки шишета с дизефектант.

В Алди нямаше нудъли и доматен сос. Всичко друго си беше заредено.
Другаде не успях да отида, че бебето загуби търпение.

Днес слушах Монтгомъри по сутрешния блок. На фона на останалите публични фигури, говори доста махленски. Каза, че не знае защо в Италия мрели като мухи. Незнам как може да се изтапани и така да го формулира.🤨

# 186
В нашият ДМ на касата след мен се беше наредила една жена, която освен един Загротан беше взела още десетина шишенца с друг дезинфектант. Продавачката и каза, че не им е разрешено да продават повече от два на човек, обаче клиентката запротестира, че всички били принудени да ги купуват. На което момичето от касата каза, че всички са принудени, но ако всеки купува такива големи количества, няма да има за всички. Мацката сви опашка и остави само Загротана и двата други дезинфектанта. В Алди притичах набързо да купя каквото ми беше нужно и не съм оглеждала какво има и какво - не. Но в петък вечерта бяха изкупени всички компоти от праскови, та тичах до Реве, където взех последния останал. Smiley По щандовете с консерви имаше тук-там някоя консерва домати, гъби и няколко с ананас.

# 187
При нас единственото, което в момента липсва от миналата седмица, е брашно.

# 188
  • Germany
И аз бях сутринта на пазар и единственото, което липсваше и в ДМ и в Реве, беше тоалетна хартия.  Дезинфектанти няма никъде отдавна. Като взимах малкият, хаусмайстера в училището на децата, търкаше с хартия и спрей дръжките на вратите.

# 189
Аз преди малко ходих до личния лекар да си взема едни изследвания. Нямаше никой! Сложили са една бележка на вратата да отпращат народа със симптоми на настинка/грип/вируси да ходи да се тества. Т.е. да не ги мислим личните лекари... няма да се заразят от пациенти.
В Алнатура имаше тоалетна хартия. В наше село продължава да няма. Във фейсбук групата се предлагат бартерни сделки. 🤣

# 190
Момичета, столчето за кола в или обратно на посока на движение се слага (на 9м е 9кг), защото в Бг над 9кг може стола да е в посока нс движението?

# 191
  • Немция
При по-голямо дете съм слагала столчето в посока на движение. Препоръчва се да е пак обратно на движението, но децата ми на 1 година търсеха контакт с нас, беше ми неудобно да са в гръб.

Синьо, голям смях, чак бартерни сделки. Grinning Ама е идея.
Днес в ДМ забелязах на рафта последните два дезинфекционни Pumpspray. Рафтът беше нависоко и явно никой не може да ги достигне. Аз обаче не се дадох. Хем съм висока, хем взех едни изтривалки за прозорец и с тяхна помощ, вдигната на пръсти успях да ги сваля.
Bowtie
Днес почиствах дръжките на пазарната количка със спрея. Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес са казали на големия в училище, че в близките седмици е много вероятно да ги пуснат в корона - ваканция.

# 192
  • Германия
Тук има всичко необходимо за оцеляване без дезинфектанти. Днес като си разчиствах една икейска кутия от бумаги, намерих сагротан спрей! Купувала съм го още миналата година за детската градина и така си е останал забравен...

# 193
  • The QC to be!!!
първите 2ма пациенти починали в следствие от вируса са в Есен, 89-годишна жена и мъж на 78 години. И двамата са били в рискови групи, и май и двамата са били на фестивала!

# 194
В класа на дъщеря ни две деца са в карантина.  Били контактни със заразени.

Общи условия

Активация на акаунт