Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

• 24 047
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Не била казала нищо за затваряне на всичко и всички. От нас зависело дали ще спрем/забавим разпространението... Така били казали по радиото, каза мъжът ми.

Ние карахме колело следобед и набрах 2 торби с мечи лук + 1 с коприва, които сега трябва да изчистя, измия...

Катерица, бързо да се оправяш!

# 707
  • Germany
При нас е хлабава работа с ученето. Уж и двамата са в гимназия и то в една от най "трудните" в Хайделберг. На големият по някой предмети са им пратили доста неща, но има предмети по които няма нищо. На малкият по мате е дала 1! листче, по биология 4, по латински 4. Само учителката по английски е дала доста и то за тази седмица. По немски имали да четат книга, която малкият е чел и толкоз. На него му давам допълнително обикновенно, но днес го оставих да почива, че нещо не беше във форма. Свекърва ми преди малко дудна на мъжа ми защо сме излизали без маски. Никой не видях днес с маска, а и ще решат, че сме заразни ако се разхождаме в гората с маски...

# 708
Как я мислят тая работа...
Наистина, нямам обяснение.
Значи, всеки да се спасява поединично, така някак ми звучи.

# 709
Как я мислят тая работа...
Наистина, нямам обяснение.
Значи, всеки да се спасява поединично, така някак ми звучи.
Точно така се чувствам от две седмици.
Още преди да се почувствам зле. Даже говорих с пряката си шефка. Исках да на правя пауза на едни групи, които водя. Имам право да паузирам.
Тя ми каза: "не".
"Бизнесът трябва да върви. Всички ще го минем този вирус, то е като инфлуенца."

# 710
  • Germany
Pipi, то си е почти така...Прекалено много пари има в цялата работа. Говори се за разни мерки и може би има градчета, където се спазва всичко. Миналата седмица си спомням как при нас бяха 22-ма, сега са 301. Найс, а. Та така, за май-юни пикът си е съвсем реален.

# 711
Кой как си мисли и какво не правят?

# 712
Кой как си мисли и какво не правят?

А кажи, де.

# 713
На мен не ми изглежда като да не мислят и да не правят. А че е вирус и не пита правителства какво мислят е отделен въпрос.

# 714
  • в сърцето на един мъж...
Е друго е Мути да излезе и да ни каже, че ще се справим Simple Smile Ох, а това да пишем писма, щото пощите работят ме уби...
Ще се събираме виртуално тука да си пием и ще се надяваме да излезем здрави от това.

# 715
Може и писма да си пишем. Mask

# 716
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Това за писмата Мути ли го рекна?

Ще има нещо средно между терзанията на младия Вертер и любов по време на холера,  упс работа, каква любов....

# 717
Аз Мути не я слушам. Освен това като я видя веднага ми става смешно, защото без да знам защо, веднага си я представям като булка на Бойко Борисов.

# 718
Е друго е Мути да излезе и да ни каже, че ще се справим Simple Smile Ох, а това да пишем писма, щото пощите работят ме уби...
Ще се събираме виртуално тука да си пием и ще се надяваме да излезем здрави от това.

Ще се събират тия, които не бачкат. Ние утре сме в Тауфкирхен на пикник. Да видим как се променя природата през пролетта. Тръпна в очакване...  Two Hearts А в петък продължаваме чистенето.
Ако не дай си Боже, се гътрнем от вирус, кой ще им върши съществената работа като отглеждане и възпитаване на дечурлигата, един Господ знае.
Здраве да е, ние нали сме си на поста.  Simple Smile

# 719
  • в сърцето на един мъж...
Е тя го каза, аз няма от къде да си го измисля Simple Smile Децата да пишели писма на роднините, щото пощите щели да работят.

Общи условия

Активация на акаунт