С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 31 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Явно го вижда в буквалния смисъл на думата, мярка го на влизане и излизане. Не си гостуват. Така разбрах аз.

# 586
Чакай сега, нали сте в един двор, как така не го вижда?
Ами, не го вижда... На работа ходела, другото дете гледала...
Да го вижда за дълго, като час два, примерно...
Тя като го мерне по градината, тая файда...
Е, тя с баща му си говори... Тва е ясно... Но на мен ми се е казвало хиляди пъти, АЗ да ида да оставя детето на майка му, е.... Извинявай, тя не говори с мен, освен ако не й се е докрещяло нещо, аз ще ида да й го плесна на масата и "Заповядай, че излизаме" .... Joy няма да стане...
Бащата е баща, но той сам ли ще реши къде да ходи детето, като то има и майка, която не й е показано че може да разчита на друг, освен на себе си... За бащата съм писала в предни постове, че е такъв по кръвна картина само, когато стане част от процеса на гледане и възпитаване, нека той да решава, къде да оставим детето!

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 14:27 от DreamCatcher1

# 587
  • София
Аз вярно малко омотах случаите, но ти не беше ли снахата, която не ползволяваше на таткото да води детето при бабата?

# 588
Съм, съм... Същата... И ще е така, докато не се осъзнаят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
Бърди, до къде да го води бащата? До края на двора на Гераците, в който всички живеят заедно, макар и в отделни колибки?

# 590
  • София
Ох, нищо не разбирам, изолацията ми е изпила мозъка Simple Smile
Значи, не даваш на бащата да го заведе оттатък и после се оплакваш, че не го искат детето?

Ми, Уиш, верно нищо не разбрах бе Simple Smile

# 591
Е той самосиндикално решава да го води... Никой не му го иска Joy Като не го искат, къде е тръгнал Joy

# 592
Е той самосиндикално решава да го води... Никой не му го иска Joy Като не го искат, къде е тръгнал Joy

Е, те и свекърите така си разсъждават - те не ни го дават, ние за какво да го искаме. Идеално сте си паснали и си мерите инатите, като използвате детето за оръжие. Ти си води войната със свекървата, ама детето защо намесваш. То е отделна личност от теб и има право на контакт с тях.

# 593
Те не го искат, ама той го води. А снахата никой не я бръсне за слива.

# 594

Е, те и свекърите така си разсъждават - те не ни го дават, ние за какво да го искаме. Идеално сте си паснали и си мерите инатите, като използвате детето за оръжие. Ти си води войната със свекървата, ама детето защо намесваш. То е отделна личност от теб и има право на контакт с тях.
Деска, аз инат не меря с никой... Писала съм в далечината някъде, че съм се опитвала да се разбера с нея, но то ни се води, ни се кара...
Все пак, няма да й вися на вратата да я моля... Пренебрегнала съм си достойнството многократно... Вече не се занимавам... Който му е зор, да заповяда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Може на него тайно да му се молят. Трябва и на теб ли ?

# 596
Не му се молят, говорили сме го... Точно от това му е криво на него... Той иска да им натриса детето, никой не го кара...
Вече даже си мисля, че всичко е с цел да се гледа само другото дете... Но това са си работи между дъщеря им и тях...

# 597
  • Варна
Добре де, те не искат детето, вие не искате да им го давате, къде е драмата тогава? Всичко е чудесно.

# 598
Добре де, те не искат детето, вие не искате да им го давате, къде е драмата тогава? Всичко е чудесно.
Току що го осъзнах Joy Ще ви черпя по виртуална рИкия и тва е! Tada

# 599
Тя не иска да го дава, ама е сърдита, че не го искат
Те сигурно са сърдите, че не го дава, и си траят. Карат на принципа - като не иска, нека й е. А и щом си имат други внуци, неидването на едното по-лесно се преживява.

Ти ако искаш детето ти да общува с тези си баба и дядо, пращаш им го. Ако не искаш - даваш го само на твоите родители, но няма какво да следиш, дебнеш и пресмяташ колко за едните, колко за него. С дъщерята няма какво да се сравняваш, няма да я надскочиш! Винаги ще правят разлика между вас двете и децата ви! И аз дълго време се обиждах и страдах от това, но като го приех за постоянна величина, и общуването с тях влезе в рамки, и животът ми се облегчи значително Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт