С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 31 263
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Абе не съм на 100% сигурна, ама някъде в първите мнения имаше, че свекървата иска да види детето, ама майката не дава на бащата да го води. Както и да е... тя историята се разтяга непрекъснато, сега друго дете гледат изведнъж свекърите, пък не искат, пък второ бебе се очаква....

Ама ако наистина майката не иска да дава детето, за да наказва свекърите, а свекърите не приритват да виждат детето, проблем няма.

# 601
То ако трябваше всичко да опиша, по-добре да ви събера на кафе вкъщи, междувременно ако още някой забременее, да не го пропусна Stuck Out Tongue Winking Eye Айде като отмине извънредното положение, ми Елате на гости, ще ви разкажа всичко подробно, ще си хапнем, ще си пиинем, пък може и някоя псувня от свекъра да получите Joy

# 602
Ние пък ще им отидем на гости Wink В къщата! И детето ти ще заведем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
Не му се молят, говорили сме го... Точно от това му е криво на него...
А, вие искате да ви се примолят.

# 604
  • София
Без извинение, авторката се обръща като фурнаджийска лопата.

# 605
Без извинение, авторката се обръща като фурнаджийска лопата.
То само това да беше. Имам чувството, че ни будалка от самото начало.

# 606
И аз мисля, че троли. В клюкарника се опита да пробута драма, че я спирали полицаи защо е излязла, а не си стояла вкъщи... нея или други хора, не помня точно.

# 607
Айде сега да изпадна пак в обяснителен режим или да си замълча... Абсурт, не знам с какво се обръщам като фурнаджийска лопата... Може да конкретизираш?!
Емат, да има патрулки, които обикалят и полицаите се опитват да вътворяват ред по странен начин...
И за всички се отнася, че изваждат дадено изречение или отговор и го коментирате на кой както му е кеф... Как ще разберете историята, като трябва на всеки нещо да се отговори в неговия тон... Без значение от цялата история и последователност...
Но така си беше и така си и остана тук... Жените имат куп теории и никога черното не е черно, бялото бяло...
Не знам кое ви дразни толкова, но мен ме забавляват злобни коментари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Здравейте Simple Smile. Не знам дали някога ще се престраша да споделя нашата ситуация със свекървата...
Искам да попитам обаче, притеснявате ли се, че децата ви (особено момичетата) ще станат някой ден като нея - характер, държание, действия? Все пак имат генетичен материал от нея.

# 609
Защо се притесняваш за генетичния материал на внуците на свекървата, след като не те е притеснил генетичният материал на нейния син?

# 610
Ами и сладките момичета стават на 50 г. , за щастие  и ужас стават свекърви . И започва нова глава в Битието им Angry

# 611
  • при късмета
Айде сега да изпадна пак в обяснителен режим или да си замълча... Абсурт, не знам с какво се обръщам като фурнаджийска лопата... Може да конкретизираш?!
Емат, да има патрулки, които обикалят и полицаите се опитват да вътворяват ред по странен начин...
И за всички се отнася, че изваждат дадено изречение или отговор и го коментирате на кой както му е кеф... Как ще разберете историята, като трябва на всеки нещо да се отговори в неговия тон... Без значение от цялата история и последователност...
Но така си беше и така си и остана тук... Жените имат куп теории и никога черното не е черно, бялото бяло...
Не знам кое ви дразни толкова, но мен ме забавляват злобни коментари Stuck Out Tongue Winking Eye
Първия ти въпрос беше дали снахата е права да не дава детето на свекървата. Беше с уклон, че тя иска да го гледа, а ти не искаш. Сега твърдиш, че тя изобщо не се интересува, а мъжа ти зорлем ѝ го пробутва. Това е не само противоречие, а диаметрално противоположно.

Здравейте Simple Smile. Не знам дали някога ще се престраша да споделя нашата ситуация със свекървата...
Искам да попитам обаче, притеснявате ли се, че децата ви (особено момичетата) ще станат някой ден като нея - характер, държание, действия? Все пак имат генетичен материал от нея.
И генетичния материал от свекървата е повоче от този на майката и бащата ли? При това и държание и действия се възпитават. Характер не се променя, но не само твоето дете, всички с него са си родени

# 612
Защо се притесняваш за генетичния материал на внуците на свекървата, след като не те е притеснил генетичният материал на нейния син?
Добър въпрос!
Мъжът ми е доста различен от майка си и комуникираме много добре - ако нещо ме притеснява, обсъждаме. Освен това той е мъж и не задълбава в някои неща, както една жена би задълбала примерно.
Та ми се въртят такива мисли из главата от време на време, че дъщеря ми някой ден и тя може да има има същото държание, действия...

Свекървата разбира се е израстнала в друго време, не е имала щастлив живот, но нищо не е направила по въпроса.

# 613
Добър въпрос!
Мъжът ми е доста различен от майка си и комуникираме много добре - ако нещо ме притеснява, обсъждаме. Освен това той е мъж и не задълбава в някои неща, както една жена би задълбала примерно.
Та ми се въртят такива мисли из главата от време на време, че дъщеря ми някой ден и тя може да има има същото държание, действия...

Свекървата разбира се е израстнала в друго време, не е имала щастлив живот, но нищо не е направила по въпроса.
В рамките на шегата,нали знаете ,че любимите дъщери приличат на омразните свекърви! Ако сте внимавали по биология и сте запомнили таблицата за грахчетата с бели и розови цветове,които се кръстосват,да много е вероятно да има прилика.

# 614
  • София
Пип поля авторката с ледена вода Joy

Общи условия

Активация на акаунт