Многодетни мами 4

• 16 209
  • 355
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН на всички малки и големи ученици smile3525 newsm51 ,ползотворна учебна година и късмет на всички ,а на нас родителите ,здрави нерви и търпение Laughing

мами3 това е ужасно ,много съжалявам за малкия сладур но съм чувала ,че в пубертета епилепсията може и да изчезне ,кураж и спокойствие ти пожелавам и нещата лека ,полека ще влязат в релси/до колкото е възможно това Mr. Green/
Спорен ден на всички и много усмивки  Hug

# 106
Мами, не мога да повярвам!!!! Вече съм мама на двама ученика!!!!! Черпя за първокласничката ми!!!!  newsm38 beer2 Wine Glass Misc Baby Bottle Popcorn cook cook

mami3 дано лекарите да са ви объркали диагнозата!!!! Praynig Дано бързо намерите вярното лечение!

Честит първи учебен ден на всички ученици!!!!!

# 107
Здравейте многодетни мами!Честит празник на вашите ученици!
С радост откривам тази тема и ще се радвам да ме приемете във вашите редици.Заслуги имам и те са три:Георги-16.02.1992;Димитър-17.04.1994 и Мариета-23.06.2002.Когато си дойдат момчетата от училище ще ги питам как да ви покажа и снимки.

# 108
Ето ги и моите слънца
http://foto.bg/data/500/medium/P4161095.JPG
http://foto.bg/data/500/medium/P8280806.JPG
http://foto.bg/data/500/medium/P3191052.JPG

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 13:23 от vanyia

# 109
Ох, нагледах се на готини дечица!Пу-пу-пу, много са ви сладки дечицата!

Честит първи учебен ден на ученолюбивите!  bouquet

# 110
# 111
  • Пловдив
Много сте готини  Hug

# 112
Всички сме готини ЗлаВещица! Вие също!!! Не сте ли забелязали,че ние тук сме се събрали само хубави хора??????? Оправни, смели, кадърни!
Ето предлагам една игра -

Допишете изречението - Многодетните мами са ...........

Вие сте на ход!

# 113
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Допишете изречението - Многодетните мами са ...........
..........СУПЕР МАМИ supermama
..........ех момичета  Hug нагледах се на хубави дечица по снимките  newsm10 какви безценни богатства си имаме-кой като нас  newsm63
Честит smile3520 първи  smile3529учебен ден smile3523 на всички дечица!
Добре дошла и на Ваня да кажа  bouquet
Мамо цоцоланке...тук съм мила,но вечер много ми се спи и непиша,прочитам набързо-кога чета  ooooh! кога не ииииии  sleepuu
 и сегааа  bdbaloniспециални поздравления за Flowers Sunflower Анди   Flowers Sunflower на danisport  Flowers Sunflowerда расте здраво и щастливо детето dancing

# 114
Многодетните мами са многофункционални Thinking?

Мамо Цоцоланке, много сте сладки!

# 115
Добре дошла на Ваня в нашите шарени редици   bouquet!
И нашия първи учебен ден мина весело (макар, че бьрзах след това за работа, но съм доволна, че успях да го изпратя) ама снимки няма защото умната му майчица забрави фотоапарата в къщи  Banghead а момчето ми танцува на откриването Sad. Да знаете колко оправна госпожа имаме, беше успяла да им даде домашно за първия учебен ден и им го провери smile3501.Вярно, че беше символично трябваше да нарисуват най-интересното си преживяване през ваканцията и после вдигна всяко едно да разкаже, но им показа, че ваканцията свърши и трябва да залягат над уроците  smile3521
Искам малко помощ от вас най -вече тези които живеят в София  baby_neutral. Както споделих малката ми племенница е болничка, тук питахме и разпитвахме и разбрах, че преди десетина година в Александровска болница е работил проф. Чавдаров ( може и още да е там, много се надявам) ако някой има някаква информация за него, накави координати ще съм ви безкрайно благодарна  Heart Eyes
Дидке как ти върви студентството, направо ти се възхищавам, че успяваш освен всичко останало и да учиш. Аз нещо започнах да изоставам, не ми стига времето нито за даомакинската работа, нито за децата( май вече не мога да им говоря нормално само  Rage) а още нямаме натоварването от училище  newsm78
Чао за сега, че ме чака  newsm28

# 116
mami3, попитай майчетата във форума за деца с увреждания, те трябва да могат да ти дадат координати на проф.Чавдаров. Мисля, че работи и в частен медицински център  Св.София.

# 117
Като част от отбора на многодетните и аз да се включа - "Многодетните мами са....луди...от щастие " Heart Eyes

# 118
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Flowers SunflowerЧестит Имен Ден Flowers Sunflower на всички  Flowers Sunflowerлуди от щастие  Flowers Sunflowerмами Flowers Sunflower,техните деца Flowers Four Leaf Clover,съпрузи  Flowers Sunflowerили близки Flowers Four Leaf Clover!Бъдете  Flowers Sunflowerздрави Flowers Sunflower,обичани Flowers Four Leaf Clover и много щастливи Flowers Sunflower!Весел празник  newsm78 а който си няма  Flowers Four Leaf Cloverименник  Thinking да иде на гости   bouquet

# 119
  • София
Здравейте!

Добре дошла и на новата мама Ваня  bouquet

Ех,ама хубави деца,бре!
Гледах,гледах и всички ми харесаха!

Честита ни нова учебна година!Много успехи на децата,Бог да ги пази,а на нас да дава сили за всичко! Praynig Praynig Praynig

Многодетните мами сме много обичани!

Лека седмица ви пожелавам! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт