Многодетни мами 4

• 16 210
  • 355
  •   1
Отговори
# 120
Soul Release тука така не се включва с едно изречение........ Когато имаш свободно време - напиши повече инфо за теб и семейството ти!

ЧРД и то Първи на Анди! Здраве и много да слуша!

От днес де факто започва учебната година - на всички ученици - Леко и безпроблемно! На родителите им - здрави нерви и .... парички за да ходят на курсове и т.н.

# 121
  • София
Здравейте!
И аз като Мама Цоцоланка от тази година имам две ученичета. Първи клас на голямата ми беше доста стресов, макар че тя е много самостоятелна и се справяше много добре... дано сега да не се шашкам толкова... Макар че в от 27.08 съм сама с децата и мъжът ми ще се върне най-рано на 22.09, та вече нямам никакви сили - нито физически, нито психически...
Иначе вчера имах именничка и ви черпя   party023 или beer , кой каквото иска Simple Smile
Ето малко снимки и от нашия първи учебен ден
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63615

# 122
  • София
Е,още едни хубави деца!Чудесни снимки сте направили.А ние като нямаме дигитален апарат,си вадим класически снимки и засега немога да ви покажа нищо ново Sad

Днес в София е приятно хладно,или само на мен така ми се струва Wink
Дано седмицата да е лека и приятна за всички!С по-малко работни дни е и децата още малко ще си поиграят.После вече няма почивка #Crazy

# 123
# 124
Здравейте и от мен,

ние пък тази година пропуснахме първият учебен ден. В събота се върнахме от почивка в Испания. Мамо Цоцоланке прибирай тоягите, защото си имам извинителна причина за отсъствието smile3534 Снимки ще има по-късно, но не е ясно точно кога, че нещо съм закъсала със задачите ooooh!

Добре дошли на новите мами! Честит първи учебен ден на всички ученици! Разгледах всички снимки. Дечицата са страхотни, пък и майките не падат по-долу  bouquet Пожелавам на всички успешна учебна година и през цялата година да сте все така усмихнати и бодри както в първия учебен ден.

И аз се включвам в изречението на Мама Цоцолана:

Многодетните мами са като Tefal: Те мислят за всичко Joy Joy Joy

# 125
Йоан е болен и е с конюктивит,така че скоро не ме чакайте тук! В болнични съм и съм на работа в понеделник! Леко и хубаво на всички - вкл. и на рожденниците! На тях от сега - здраве и много любов! Мисля,че ЗлаВещица имаше ЧРД,да ме прощават и другите - но на всички весел празник! Иначе Йоанката е относително добре,ще се оправим! Бъдете здрави и вие!

Чао и много ви целувки! Галче, а нас защо не ни взе в Испания?????? А междудругото партизанското ми име в къщи е Тефал!!!!!

# 126

Къде се загубиха другите - цвета, Рени, приятелче,ива, райт,мамамила,галче и всички останали знатни мамчета?????? Ще има по тях  newsm66 newsm66 newsm66 само да се появят

За другите не отговарям, но аз като видях тези бухалки ли са точилки ли, и не смея да се покажа! Laughing

Здравейте,
гледам, че си купонясвате тук без мен, то не са рождени и именни дни, то не са нови бебета и мами, шофьорки, студентки, първолаци, гимназисти, направо се ошашавих! Да са живи и здрави всички, които са имали поводи за празници  bouquet, а болестите да бягат далече, пу-пу, заключ!

Ще има да чета доста, докато вляза в час.

Аз се прибрах тази сутрин, познайте дали къщата ми не е на вили и мотовили, а аз къде съм? Правилно, във форума. Щото през лятото не може човек да ми хване дирите, но сега вече съм на линия и не можете се откачи от мен. Надивях се на Родопите, наскитах се, овършах половин Европа по линията север-юг, дори с мъжа ми направихме малка 4-дневна забежка до Гърция без деца като едни същи младоженци и сега започваме новата учебна година. При нас новините са добри: Камен влезе в СМГ, а Мика - психология в СУ, точно както си мечтаеше. Така че и четиримата започват на добри места, дано да им върви добре. Успех на всички ученици, малко със закъснение, но от сърце!

Теди, разбрах, че Пепи е в НПМГ, вярно ли е? Много ми стана мъчно за гърча на Анди, ама да ти кажа за успокоение, че Сашко направи същия номер на 11 месеца, та ми изкара акъла, после все треперех дали няма да има последствия, но повече не се повтори и си е много добре и досега /да чукам на дърво/. Тогава ми обясниха, че проблемът не е толкова във високата температура, колкото в това, че се е покачила рязко и мозъкът не е успял да се справи. После известно време трябваше да го следя и да му давам температуропонижаващи средства при всяко покачване, но и това отмина. Мами3, да не би и при вас това да е проблемът?

На тези майчета, които са с малки деца и изнемогват физически, ще кажа само едно: има светлина в тунела и тя не е от идващия насреща влак. Знам, че в момента ви се плаче от изтощение и ви се струва, че тази умора никога няма да си отиде. Знам, че понякога ви минава мисълта, че сте се нагърбили с непосилна задача. Но всеки миг безсъние и преумора си струва.  В не много далечното бъдеще ще си спомняте колко трудно ви е било, но това ще ви се вижда толкова отдавна, като в някакъв друг живот, а децата ви ще бъдат с вас и радостта и гордостта, която ще изпитвате, многократно ще изплатят сегашните ви усилия. Може да ви звучи абстрактно, но повярвайте на човек, минал по вашия път. А, и още нещо, когато вече си скочил над пропастта, не върви да се откажеш по средата. Спасението е само да стигнеш до другата страна. Малко ви остава. Дръжте посоката на полета. И намирайте радост в това, което правите. Бебето се усмихна? Повод за радост. Днес "големите" не се осакатиха, докато се млатеха заради една и съща играчка? Повод за радост. Вкъщи няма никой с температура? Повод за радост. За целувки, прегръдки, прохождане, проговаряне, песни, танци - няма какво да споменавам. И освен това, имате си форум, където ви разбират и подкрепят!

Ха, междувременно ЗлаВещица е споходена от Рожден Ден!
Да е жива и здрава, да не се отърве цяла година от прегръдки и целувки!  newsm18newsm59 newsm18

# 127
Дойдох да видя колегите и реших на бързо да се включа!Цвете ще ти пиша по-късно! Хубави и приятни почивни дни!

# 128
успешна учебна година на всички ни! дано са повече радостните моменти причинени от малки и големи слънчица.Бог да ни ги пази, а ние да сме търпеливи.   bouquet

# 129
Привет на завърналите се от почивка Цвета и Галче!Искаме снимкииииииии Praynig Praynig Praynig Praynig

Тедивас, честита ти лентичка!Страхотна новина, много се радвам и се възхищавам на смелостта ти!

Честит пожден ден на Зла вещица! Много радост в дома и щасттие ти пожелавам!

Момичета, моята Калина ми сервира страхотни безсънни нощи вече втора седмица, защото й поникват кътници. Познайте как ми върви работата Mr. GreenСтискайте палци да израстнат по-бързо, не се живее така!Един болничен вече взех, вторият ще бъде наглост Cryизпуснах всички срокове и много зле върви всичко Sad

# 130
  • София
Момичета, здравейте! На последък ми е много трудно да седна пред компютъра. В къщи все има нещо за вършене. Боряна е вече първокласничка, Цвети е във втори клас. Елица все още не си е установила режим за спане и ядене. Добре че мъжът ми е в отпуска, да ми помага.

Цвета, благодаря за куража!! Твоите думи все едно за мен са писани. Аз също си мисля, че няма да е все така натоварено и лека полека нещата си идват на мястото, но друго си е някой да те разбира и подкрепя.

ЧРД на Зла вещица! balloon newsm59 newsm67
Приятни сънища на всички! Аз отивам да спя, че съм капнала от умора newsm46

# 131
  • София
ЧРД на Зла Вещица!

Желая много здраве и успехи!  bouquet  bouquet  bouquet

Цвете,добре си се завърнала!
Пепи е в 133 СОУ.Вече се поопознава с другите деца и е доволен.Ще учи немски като втори чужд език,защото други деца с по-висок бал са запълнили паралелката с английски.Малко бяхме разочаровани (той никога не е учил немски),но после се успокоихме,че всичко е за негово добро и не е случайно.Дано се справи! PraynigКласна ще му бъде г-жа Маргарита Петрова,но в момента е в болнични-счупила си е крака и я замества г-н Василев-по руски.Пепи го харесва.

Благодаря за успокоението за Анди.Надявам се да е като при вас. Praynig Praynig Praynig

А с Мони пак имахме проблем вчера CryПак преживяхме тежка хипогликемия Cry Едвам я оправиха.Аз се опитвах у дома час и половина,но нищо не се получи,заведох я в педиатрията,заедно с Анди,но там се мотаха още толкова време докато й включат система ooooh! А тя,милата,съвсем не беше на себе си CryДнес вече е по-добре,слава Богу,но ме нахокаха мен,че аз не съм й намалила дозите на инсулина,не съм реагирала правилно и т.н.Беше ми много неприятно...Вместо да ми обяснят и да ми помогнат за в бъдеще,те...

Е,това е от нас.Весели ви почивни дни!

Нещо за срещичка да кажете!? Joy

# 132
Теди, знаех за 133-то, но после ми казаха, че сте в НПМГ. Явно слуховете не са верни. Аз, както ти е известно, съм върл фен и на двете училища. Не познавам учителите на Пепи, но вярвам, че ще е добре там. Успех! Стискам палци и на Мони. Май ти се посъбра повечко.

Нещо за срещичка да кажете!? Joy

Аз съм за! Обаче хайде след десетина дена, че още ми е объркано всичко.

Стегнахте ли учениците? Учебниците на Камен дотук ми излязоха 90 лв. има за още 40, както гледам. Добре, че Сашко почти напълно ще си реши проблема с наследството от Бобо, а за Бобо има нещичко останало от каката. Студентката ще започне на 1 октомври, тогава ще видим за нея какво трябва. По това време на годината свят ми се завива.

Прити, докъде я докарахте с кътниците? Можеш ли да сложиш възрастта на децата в подписа си, че малко трудно се ориентирам? На колко е Калина в момента?

# 133
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
мило наборче   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet  Бъди щастлива  bouquet
Радвам се да видя че Цвета се е завърнала Hug gal4e  Hug също  newsm78 какво става с бала Party
teddyvas   миличка,обади се на ония телефони и опиши вашият проблем и годините на сладуранка,ние още не сме купили билките,уж като идем до Варна ще ходим на място,ама първо да свършат очните
 lovekissна всички желая весел празник утре bg и хубава дълга почивка-за деца и ученици,мами и татковци lovekiss
смятах още да се поразпиша но умирам за сън smile3524

# 134
  • Пловдив
Благодаря ви много момичета! Да ви се връща всичко многократно   Hug

Общи условия

Активация на акаунт