Многодетни мами 4

• 16 221
  • 355
  •   1
Отговори
# 150
Да се включа и аз в темата ,че примера ми е пресен/снощен/ Mr. Green
Та големите помежду си са абсолютна комбина,винаги са се разбирали страхотно и непрекъснато се бранят един друг ,абе нямам проблеми и като малки си играеха много добре заедно ,нооооооооо с малката нещата не са така.Тя обожава батко си и страшно иска да му подражава да е все около него та направо да ти писне.Той също много я обича но на моменти когато му е крива за нещо или му се скараме заради нея ,направо озлобява Mr. Green Mr. Green
Снощи той претърпя мъмрене и отиде в детската да се цупи ,малката след него разбира се и незнам какво деляха там но след малко се чу рев и писък и Естел идва ,като се държи за главата обляна в сълзи.Баткото я бутнал и тя паднала ThinkingПоследваха разговори ,извинения ,и накрая общи целувки и прегръдки.

С кака си, Еси се държи по друг начин,нея не я възприема като другарче за игри и там нямаме разправии.А бе луда работа - сега татето казва ,че ни липсвало само едно бебе и ще имаме всички възрастови групи у дома и ще можем да напишем книга, за това как се отглеждат и възпитават деца с различни разлики в годините. rotfImbo

# 151
Здравейте и от мен !
Мама3 много се радвам  за теб! Дано всичко това остане един лош спомен! Ние имахме гърчове на 1 годинка от Нафазолин и много се бях изплашила но оттогава (да чукам на дърво) 14 години - нищо! Дано и при вас стане така!
 В тази залисия покрай първолашките неволи едвам успявам да прочета от време на време по нещо. По лека-лека се адаптираме към новото си поприще и влизаме в релси. Баткото ни е в ново училище - 127 СОУ, но  той си се оправя самостоятелно, не иска да се "излага" т.е. майка му да ходи с него. Малкия се водиме всеки ден, взимаме се и отделно на обяд прескачам да го видя че му било "мъчно и скучно" - добре че работя наблизо, но от Декември ако не свикне с мъчното.....незнам какво ще правя.
Виждам че и вие страдате от семейните войни, при нас те са особено изразени заради голямата разлика. Положението е отчайващо, като е в настроение баткото е добре но бързо преминава във войната на таралежите. Каквото и да си говорим то е за около 5 минути.
Така, оплаках се! Лека седмица на всички! И НИКАКВИ болести!

# 152
Здравейте всички

Много отдавна не-се бях включвала но се надявам да ме извините
Добре дошли на всички нови майки.
Успешна учебна година на всички малки и големи ученици.

Честито прохождане на Яни!
Момичета при нас нещата нещо тръгнаха много наопаки.Преди три седмици се прибрахме от Троян и Ади почна една давеща кашлица,отидохме на лекар и се оказа коклюш.Кара го много тежко но вече почна да преминава.
Миналата седмица докато бях в банята такъв грандиозен пирует изпълних,че съм успяла да пукна две ребра и бая натъртвания та сега в къщи едвам се оправям добре,че са каките.

Мама3 - много хубаво че диагнозата не се е потвърдила.

Желая на всички хубава седмица  bouquet

# 153
  • видин
здравейте,
не съм влизала в темичката много отдавна и много се срамувам Embarassed

радвам се ,че всички сте добре и сте заредени с оптимизъм.

специални благодарности на JuliS за патето, което ни подари - ани не заспива без него. пожелавам на яни да върви все в правилната посока!

# 154
  party023  cook newsm38  party041  food002 smile3510 cook cook

Това е за всички вас! Имам два повода - рожден ден и годишнина от сватбата!!!!!! Да ви е сладко!

# 155
  • Пловдив
Цоцоланке, честити ти празници!!!
Да си жива и здрава, весела и щастлива, радостна и обичана!

newsm51 newsm38  bigdance2 Tada  ura

# 156
Цоцоланке най-сърдечни пожелания за двойният празник  bouquet HugМного усмивки около теб и слънчево настроение да имаш въпреки дъждовното време newsm59

Весел ден на всички   bouquet

# 157
Чудесен празник! Да си изкарате хубаво и да ви зареди с добро настроение за цялата година! newsm59  bigdance2 baloni

# 158
Честит Рожден ден и честита годишнина Цоцоланке!Да си жива и здрава, все така пълна с енергия и много ама много да се обичате още дълги,дълги години!

# 159
  • София
Честити  краченца на Яни!!!!!!!!!!!!!
"Безаварийно" придвижване и много здраве!

Мамо Цоцоланке,много хубави поводи за почерпка!Да си здрава и усмихната и още дълги години семейно щастие!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Мами3,много се радвам за вас!Дано никога не се повтарят тези гърчове при нашите съкровища!

Мирослава,бързо възстановяване!Много неприятна случка!

А що се отнася за дразненето на децата,да и моите са в този период.Пепи понякога е непоносим.С усмивка на уста си прави различни номера,докато не ни опъне нервите и когато вече положението стане нажежено мама започва да се кара.След известно време за размисъл започва да се извинява,но на мама нервите кой ще ги върне!?Иначе много се търсят един-друг и ако някой липсва от дома е необичайно странно и тихо.Дано за в бъдеще да се обичат и да общуват добре помежду си  Praynig

А за срещичката някой мисли ли? Joy

# 160
  • София
ЧРД!!! Мамо Цоцоланке да си жива и здрава и всички около теб!!!

Аз днес изпаднах в депресия. Моят мъж тръгна на работа. Каките са в първи и втори клас и трябва да  ги вземам от училище. В този дъжд трябваше да излизам с количката, а Ели е с хрема, която хвана от каките. В къщи нищо не успях да свърша, защото малката е неспокойна от запушения нос. Пишем домашни. Аз ката класна ходя от едната при другата госпожица. Тази вечер ще спретна едни спагети. Ще трябва да свикна с това положение. Надявам се да се мобилизирам и да се справям като вас. Знам че това е само моментно настроение, но по- добре се чувствувам когато споделя с някого.

# 161
  • София
newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦОЦОЛАНКЕ! newsm59

Моите проблеми с ревността пък са основно свързани със средната ми дъщеря. Тя ревнува от бебка. Днес ми заяви как иска да е вече майка като мен, но САМО С ДВЕ ДЕЦА!!! Тя в началото след раждането на бебето беше доста по-зле, но ние се постарахме да и покажем колко я обичаме и как това, че ще обичаме и бебето, няма да се отрази на отношението ни към нея. Подобриха се нещата, но не се оправиха съвсем...

Мирослава, много съжалявам за това, което ти се е случило! Дано бързо се възстановиш и всички вкъщи да сте добре!!!

Дани, аз пък съм сама от един месец!!! И съм в абсолютно същото положение - с бебе, първокласничка и още една ученичка, само че в трети клас. Да ти кажа така съм се изнервила, че не мога да се понасям!!! Толкова ми е сложна организацията, толкова ми е много работата, а и вечер като си пак сам и няма кой да те успокои и отмени поне в едно нещо, че вече не мога да издържам... и няма и една баба да ми помогне поне за час...

Оххх, наоплаках ви се и ми е малко по-добре...  Hug

# 162
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm59  Gift newsm59 newsm18 Tada  ura newsm74 luvbed married 1dating newsm67 Two Hearts  loveuuu Tada newsm35 lalalala newsm35 cheers Hands Clap  :
 Flowers Sunflower Честити празници   Flowers Sunflowerцял живот обичана бъди     remybussi
...сега съм уморена и нямам време ни за четене   Wink ни за писане мисля си за  smile3524
 Stop само да пожелая Flowers Four Leaf Clover на проходилите вече краченца на Яни по-малко тротоарни екземи Hug

# 163
Дидка , ЗлаВещица, nevi ,  цвета, JuliS, teddyvas, dani2, cvyrche  благодаря ви много за хубавите пожелания. Да ви се връщат многократно![/size][/color]

Ние бяхме в един добър ресторант, където ми хареса кухнята, а и цените. Децата се забавляваха добре,защото имаше и боулинг. Играха и им бе интересно. Добре си изкарахме и ни бе приятно, нищо че по едно време бяхме изгубили Йоан от погледа си,но той просто си е бил при нас,а ние не сме го видели.

cvyrche, dani2 трудно ни е скъпи мами, аз долу горе се намирам в същото положение. Но предпочитам сама да си гледам децата,отколкото да разчитам на баби и т.н., защото моето възпитание за добро или лошо си е мое възпитание. Аз нося отговорност за децата си и държа АЗ да бъда близо до тях. На децата им е трудно,но ще свикнат,а и да се научат и те самите поне на някаква елементарна организация и дисциплина. Това след време ще им бъде от невероятна полза. Ще свикнат да разчитат на себе си и точно за това дете от голямо семейство е много по-оправно и по-добре, от това,което се гледа в малко семейство! И придобива качества, които по друг начин не могат да се придобият и заради които хубави качества после всички им завиждат! Сега нашите завиждат на другите за новите неща,но после другите ще завиждат на нашите за добрите организаторски качества и самостоятелност! Поне това е моето мнение......

Лек ден!

# 164
  • преди Варна/сега Горна Оряховица

Tada Hands Clap hbday birthday dancing baloni Hands Clap happy bd cheers reverance cow newsm35 newsm19 newsm35 cow moresmile newsm19 newsm57 smile3535  261uu newsm57 Tada  bigdance2  ura dance newsm59 newsm59Вили  на Мама То  Flowers Sunflower  и   Flowers Sunflower Йоана   на pipi67  bdbaloni  са днес рожденници    Flowers Sunflower
 Flowers Four Leaf CloverЧестит рожден ден  Flowers Four Leaf Cloverи им пожелавам от сърце да са здрави Flowers Four Leaf Clover,обичани и да се сбъднат  Flowers Four Leaf Cloverвсичките им мечти Flowers Four Leaf Clover!!!!!!!
На всички останали пожелавам приятни почивни дни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт