Многодетни мами 4

• 16 222
  • 355
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Вили и Йоана! Да са живи и здрави за радост на семействата си! bdbaloni hbday happy bd

Аз пък като първа клюкарка да споделя, че днес разпознах в рекламата на Vivatel сладураните на мамамила. Ама много са готини! И позират като истински звезди! Чудя къде се изгуби, а тя била заета с кариерата на щерките. Уважителна причина за отсъствие от форума. Айде, хаирлия да е, от слава да не се отърват!   smile3501 smile3501 smile3501

# 166
  • Пловдив
Честит рожден ден на Вили и Йоана, да са живи, здрави, весели и щастливи!!!
 newsm38 newsm59  bigdance2  ura Tada

Момичета , видяхте ли това  http://life.dir.bg/2006/09/30/news733007.html

# 167
Здравейте, момичета. Аз съм новак, който с мноооооого помощ откри този сайт.Joy. Имам три чудесни деца - Десислава (на 27г.), Велизар (на 21г.) и Константин (на 8г.). Към тях прибавям и двете прекрасни внучета Вальо ( на 4г.) и Деница (на 10 месеца), рожби на дъщерята. В момента се грижа и за 25 мъничета на 3г., тъй като съм и детска учителка:hug:.Така, че по отношение на отглеждането на деца хич не съм новак. Виж, с компютрите и нета сега се уча (благодаря за търпението на дъщеря ми)  Embarassed. Надявам се да открия много нови приятели Grinning

# 168
  bouquet Здравей, пъстроцветка! Тук ще намериш приятели от къде ли не. Голямо детско богатство имаш, браво!!!!!   bouquet  Сигурно ще си ни полезна с опита си. Прочетох дотук доста познати конфликти между деца, защото и аз съм ги преживявала като сестра и майка.И май е по-добре майката категорично да не взима страната на някое от децата, защото за нея всички са равни.Вярно обаче, че не се разбират веднага аргументите й.Трябва да мине време, а понякога спора отшумява по-бързо. А за учебниците-надявам се и тази година моите десетокласници да не купуват нови учебници, и старите вършат добра работа.Но по някои предмети им искат по два учебника #Cussing out 

# 169
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
pastrocvetka    bouquet добре дошла при нас  Hug голямо богатство е у вас  smile3501 От къде си?Сигурна съм,че в наше лице ще откриеш много нови приятели-аз поне намерих и съм много щастлива от това smile3521
 newsm10Успешна нова седмица на всички   love001

# 170
Цитат на: ЗлаВещица Момичета , видяхте ли това  http://life.dir.bg/2006/09/30/news733007.html
[/quote

Да, видях го!!!!!!! Леле лелелеле каква пълна къща!!!!!!! Но въпреки,че темата ни е за многодетните мами - според вас все пак има ли граница за многодетството. Защото  в един момент идва и това,че ти трябва да се грижиш за тези деца - като в това не се включва само храната и облеклото. А и риска за майката при многото бремености .... Незнам - объркана съм! Дано Бог помага на това семейство! В никакъв случай не искам да ги упрекна  - личен избор е на всеки! Но все пак - смятате ли,че има граница на многодетсвото?????????

pastrocvetka добре дошла - радвам се,че бързо си ни открила.... Като се има предвид,че темичката ни пада и до 3 страница...

Хубава, лека и спорна седмица на всички! Прегръщам ви!

Дидка   bouquet

Как съм се оплела в този си постниг ...... Дано сте ме разбрали!!!!!

# 171
Васко на ЗлаВещица е имал ЧРД вчера!!! Започнаха се рожденниците за октомври. Списъка е останал на 4 стр.

Хубаво, щастливо и здраво детство да има Васко! Честито на патерица!

# 172
Честит рожден ден на Васко на Зла Вещица - макар и на патерица!!!! Да е жив и здрав, от късмет да не се отърве цял живот!!!!
Цоцоланке - права си! Не е на първо място това да родиш много деца, а да ги отгледаш и да ги дариш с внимание и любов. Не оспорвам че тези родители обичат децата си - не в никакъв случай. Просто си мисля че един делник не стига да се обърне достатъчно внимание на всяко едно от тях. И че ще бъдат ощетени малко или много! Но може и да греша...Просто така ми се струва...
Добре дошла на мама Пъстроцветка и голямото и семейство!!!! Hug

# 173
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet bouquetлелееееееее  Stop как съм те пропуснала Васко  Hug да си жив и здрав и много да радваш мама и всички в къщи!  bouquet

# 174
Някъде ми се изгуби предишния пост, ама нищо, хайде пак.

Честит рожден ден на Васко! nbirthday  bigdance2 Tada Да е жив и здрав и да радва цялото семейство!

Добре дошла на мама пъстроцветкаbouquet

Мамо Цоцоланке, няма как да знаем колко внимание и грижи получават децата в едно много многодетно семейство, преди да го видим с очите си или да го изпитаме на гърба си. Възможно е родителите им да се справят добре с огромната отговорност, макар че на нас ни изглежда невероятно. Сигурно в някои семейства с едно дете и за нас си мислят, че не отделяме достатъчно време и грижи за всяко от нашите - просто защото ако си посветил цялото си внимание на едно дете, не можеш да си представиш как физически ще намериш сили за второ, трето, четвърто... Ама на, справяме се. Laughing

# 175
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви много за пожеланията! Да сте живи и здрави и вие и целите ви къщи! Сега и аз да почерпя със закъснение Wink
 newsm38 cheers Drunk cook cook

# 176
  bouquet  bouquet  bouquet  love001 newsm59 newsm18 newsm59 newsm18 dance  Gift Tada  Gift dance  ura  party006 newsm35 Flowers Sunflower bdbaloni hbday baloni Hands Clap cheers newsm35 newsm06 newsm51 newsm51Милена и Николета  Flowers Four Leaf Clover на  Flowers Four Leaf Clover priatel4e днес навършват пълнолетие!Мила майчице,да са ти живи и здрави момичетата и все така да те радват Flowers Bouquet
Да ви се оплача,моят Павчо си е наумил да си вземаме магаре в къщи,харесал го е даже и рееев да сме го вържели отвън дето паркираме колата,да съм му готвела манджичка и да го храним SickСтигнахме до компромисен вариант ...всеки ден да ходим и да му носим по една ябълка и малко хлебец...и като му ги даде и е очарован "олееее как се натъпка само" bowuuНо  Naughty не го забравя нито за ден  ooooh! какво да се прави  Mr. Green домашен любимец

# 177
На Милена и Николета  ЧРД! И да използват по-възможно най-добрият начин пълнолетието! На добър час в големият живот!

[Да ви се оплача,моят Павчо си е наумил да си вземаме магаре в къщи,  Mr. Green домашен любимец

Поздравления Дидке! За новият домашен любимец! Завиждам ви за него! Той Павчо добре се ориентира - както казва бай Ганьо - и магаре може да ти вкара в народното събрание! Така че не се знае,може да имате бъдещ депутат за домашен любимец!  Joy

# 178
Здравйте, мили мами! Приемате ли в своите редици още една майка героиня като вас? Казвам се Илина. Най-хубавото нещо в живота ми е моето семейство, богато с трите ни деца: двама сина на 21 и 19 и една прекрасна госпожица на почти 10/ще ги навърши след няколко дни/.
Радвам се че ви открих! Човек се чувства по-уютно сред свои.
Лек и спокоен ден желая на всички вас и вшите деца!

# 179
  • Пловдив
ЧРД на Милена и Николета!!! Да са весели, здрави и щастливи и само да радват мама и тате!
 newsm59  bigdance2 newsm38 Tada  ura

Момичета, ще пуснете ли по един глас за моето чатърче Wink  http://www.inspiration.abv.bg/picture.phtml?id=11536

Общи условия

Активация на акаунт