Многодетни мами 4

• 16 223
  • 355
  •   1
Отговори
# 180

Пуснахме  smile3514 УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 181
  • София
Здравейте мами,

да ви почерпя за нашата 15 годишнина от сватбата   party023 beer cook

Честити рождени дни на всички!Съжалявам,че не се включвах на време  Embarassed,но ви поздравявам от сърце!  bouquet  bouquet  bouquet

Дидке,не се ядосвай на детето,ще му мине  LaughingМоята Мони като мине покрай някой зоо магазин все ми казва какво точно животинче иска,а аз да не чуя  Joy

Илина,добре дошла!Нашите госпожици са на една и съща възраст,ще трябва да ги запознаем.

Поздрави от нас! Hug

# 182
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm35 newsm35 newsm35 Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover  party006  ura newsm18 Tada newsm59 nbirthday newsm59 Tada newsm18  ura newsm19 babydust7 newsm19 babydust7 newsm19 Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower newsm35  261uu newsm57 kyllmg  261uu newsm35Днес пак си имаме повод за празник  newsm38 в нашето голямо семейство на многодетни родители  Hug
Теодора   4470  на pipi67 е днес рожденничка!  Flowers Four Leaf CloverЗдраве,щастливо и безгрижно детство  dancing и пожелавам от сърце
 Flowers Sunflower
teddyvas поздравления за хубавият повод за празник 1dating txtloves Two Hearts  loveuuuВинаги любовта и тръпката между вас да е както в началото,голяма и силна,бъдете щастливи ....а и как няма да сте...след като имате постоянно доказателства за силата на обичта си...чакам с нетърпение поредното доказателство newsm32 newsm10 newsm51

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 07:06 от Дидка

# 183
Теодора на pipi67 ЧРД! Здраве, безгрижно детство и много игри и усмивки!

Тони на ani69 утре има ЧРД! Честита годинка, здраве и много, много палави дни!

teddyvas не е честно - брака ви е с 1г. по-голям от нашият!!!! Още поне 15 х 15г.! А за след това - ще видим! Много, много любов!!!!

# 184
  • София
ЧРД НА ТЕОДОРА!!!!!!МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЕМ!!!!!!!!!!! newsm67  bigdance2 bdbaloni

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА,МОМИЧЕТА!

Приятен уикенд ви желая! Laughing

# 185
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Теа! Да е весела и мама много да я слуша! bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 186
  • София
teddyvas честита годишнина!!! Ние също имахме годишнина от сватбата вчера, само че за скромните 9 години брак. Желая ти дълъг и щастлив семеен живот!!!

Да са живи и здрави всички рожденници- малки и големи!!!

# 187
Честит рожден ден на Милена и Николета! newsm59 Надявам се, че е станал голям купон!

Честит рожден де на Теодора!  bigdance2 Да е все весела и усмихната!

Честита годишнина на teddyvas! Да расте семейството и мама и тате да се обичат все така! family6

Честита годишнина и на dani2! Нека "скромните" 9 години станат 29, 39... 109!  baloni

Ей, че ми зачеститя на устата, както казва Пипи Дългото чорапче. Обичам така!

# 188
Мамчета , все се каня да попитам, как се навихте за повече от 2 деца? Аз има 2 съкровища, а татито много иска 3-то. Нещо обаче не съм хич ентусиазирана по въпроса! Споделете как  се получи при вас?

# 189
Ние някакси още преди "да се вземем" си знаехме, че ще имаме поне 3 деца. Само дето третото го бяхме планирали 3 години след второто, а то дойде след година и половина. Ама късмет се оказа, да ни е жив и здрав. Четвъртото си го родихме, защото ни хареса да сме голямо семейство, а и аз така и така се занимавах с децата, още едно нямаше да ми натежи.
Не знам от какъв характер са ти съмненията и колебанията. Ако е за финансовата страна, да, 3 деца ще бъдат по-малко задоволени откъм глезотийки и прищевки, но ще бъдат по-любящи, по-самоотвержени личности. Ще са получавали любов от повече хора и ще са давали любов на повече хора. Ще имат повече близки, на които да се опрат, когато един ден си отидете вие /колкото и да е тъжно, това неизбежно ще стане/. Ще бъдат по-адаптивни и ще разчитат повече на себе си.
Ако се страхуваш, че няма да можеш да им отделяш достатъчно внимание, не забравяй, че не само времето прекарано специално с детето, го възпитава. Примерът ти на обичащ и грижовен човек ще им въздейства повече от пространните обяснения. А и ти, бъди сигурна, ще им отделяш нужното внимание. Без да е прекалено.
Ако се съмняваш, че ще имаш сили, иди в спалнята и погледни двете си деца. Те са ти дали много повече, отколкото ти на тях. И с третото ще е така.
В края на краищата, решението си е твое. Бъдете щастливи, всички вкъщи. Ще ти кажа само, че понякога е трудно. Понякога - много трудно. Но никога не съм съжалявала, че съм решила да имам 4 деца.

# 190
Дидка, честит ви домашен любимец! Супер решение - хем друг го гледа, хем си е "ваш".

# 191
Добра вечер,мили мами.
Честит рожден ден на дечицата! желая здраве, усмивки и весело детство.
Честита годишнина на теб Teddyvas! Желая ти дълъг семеен живот изпълнен с любовта на съпруга и децата ти!!!
Да наистина твоята Мони и моята Плами са наборчета хахааа.
А на мама veni-b искам да кажа, че не съм се навивала нито някой друг е успял да го направи..Както споделя мама секстет, и ние преди да се оженим бяхме единодушни: Повече от две със сигурност, по-малко от две - не. Щастливи и доволни сме от своето решение. Имаме прекрасни деца, които се обичат, уважават и подкрепят. Само онзи, който има голямо семейство, знае колко е хубаво, ведро и весело...наистина при нас е весело....вечер около масата всеки споделя как е минал деня, какво ново, какво е учил или какъв проблем е имал...Момчетата ми са родени в един и същ месец през две години, а момиченцето по-късно....тази разлика аз я исках...исках да стана отново майка но в христова възраст...след като бях родила на 21 и 23 исках да изживея щастието да бъда мама в една зряла възраст...Така всъщност ви споделих че всички те са искани и планирани...И нещо друго...почти винаги когато децата са повече в едно семейство витае любов и разбирателство, за индивидуализъм или скъперничество и дума не може да става...Всеки сам решава за този така важен избор.
Лека и спокойна вечер, скъпи мами.

# 192
Колко много празници в темата!!! Поздравявам всички рожденници Милена, Николета, Теодора, Тони! Честита годишнина на мамите! Желая на всички много здраве, късмет и любов!!!
Тук, при многодетните майки, цари един специален дух, завладяващ, жизнеутвърждаващ!:-) Страхотно!
Veni-b, не се колебай. Това, че мъжа ти е насреща е изключително важно, имам много познати, чиито мъже за съжаление изпадат в ужас при мисълта за още едно дете. Притеснения има винаги, но усещането да си майка на много деца е наистина велико! Мен ме човърка мисълта зе още едно, сега три ми се виждат малко. Както се казва, апетитът идва с яденето! Mr. Green

# 193
  • София
Благодаря и на другите мами за пожеланията!Да ви се връща!

Вени-Б,никой не ти казва,че е лесно,но е много хубаво да си мама на повече деца  Joy Joy JoyТи си знаеш най-добре,но ти пожелавам здраве и радости за в бъдеще.

Хей,Цвете,какво е това ново име!?Добре,че децата си стоят в подписа ти,за да си знаем кой пише  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Дидке,как е марко?Павката още ли си го иска?

Илиана,къде живеете?Можем да се видим някой ден.

А за срещата??????????????Никой нищо не пише  Sad

# 194
Здравейте, мили мами! Не знам как е при вас, но мен сивото, мрачно и дъждовно време ме подтиска...прави ме тъжна и меланхолична..не става за разходки..уффаа...оплаках се.

Чета и си мисля че темата ни напредва бавничко, но така е с много деца и ангажименти..

Teddyvas, aз съм в Люлин...има един лаф...на пътя за Виена, малко преди Белград вляво ахаха...Хубаво би било да се видим и да се запознаем...витруалното общуване е едно, но вдействителност е по-хубаво да си говорят хората...Ти работиш ли? Избобщо всички вие мами, работите ли, естествено нямам предвид тези мами с мъничета...Аз работя у дома...хм хем мисля че е най-доброто, защото имам време за децата и за домакинската си работа, хем ми липсват контакти с хора...Сега като застудее просто ще си остана тук и съвсем ще огранича контактите...Говорите за някаква среща, но честно не разбрах..сигурно сте споменавали в предишни постинги, обаче не съм ви чела.
Желая ви приятна и спокойна неделя на всички вас и вашите семейства. До скоро.

Общи условия

Активация на акаунт