Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да избера подходяща маска за коса?
Как да се грижа за косата си, ако е тънка, чуплива, къдрава и мазна в корените с краища на върха?
Как мога да избера продукт за уплътняване на косата, който не е мазен и не тежък?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да избера подходяща маска за коса?
-
Как да се грижа за косата си, ако е тънка, чуплива, къдрава и мазна в корените с краища на върха?
За грижа за тънка, чуплива, къдрава и мазна в корените с краища на върха коса е важно да изберете продукти, които хидратират и укрепват косата. Препоръчително е да редувате продукти за хидратация и протеини. Например използването на шампоани за обем, маски с хидратиращ ефект и термозащитни продукти може да помогне за подобряване на състоянието на косата.
-
Как мога да избера продукт за уплътняване на косата, който не е мазен и не тежък?
-
Как да поддържам дълга, права коса?
-
Как да избера подходяща маска за суха, изтощена и изсветлена коса?

Вдигнала съм им мерника, но успявам да се удържам 

Принуждавам се утре да отида на фризьор и да ми направи някаква каскадна фризура, нещо такова, за да обере всичко горно което е изгоряло и се къса с топченца. Поне че под горния слой е сравнително здрава и че имам дължина. Едно време все така се подстригах, нещо като дълго хипи, та ще трябва.. Фризьорите в моя град сега ме разубеждават, нямало да се харесам и щяло да бухне, затова направо си клъцнах горния слой, че да не се притеснява да реже.. Ако все пак имате някаква идея за спасяване от накъсването, ще опитам. Така става като сама се известлих от почти черно..

.