Професионални серии за коса 134

• 43 501
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Честит празник, момичета! Heart
Adisun, цвета и блясъка на косата ти е страхотен! Heart Eyes
Виждам в прекрасната ти колекция шампоан за боядисана коса на Керастаз. Твоя безсулфатния ли е?  Искам да те помоля да ми опишеш как го чувстваш, ако можеш сравни с друга марка пак за боядисана коса. Маската и балсама от серията ползвала ли си? Blush Вдигнала съм им мерника, но успявам да се удържам Grin
Ако някой друг е ползвал серията за боядисана коса на Керастаз, моля също да сподели Simple Smile
Търся отзиви и за тези продукти и като цяло за марката.
КМ са хубави продукти специално върху тези нямам наблюдение .

# 91
Здравейте, минававам да се запиша малко тъжна. Каквито и грижи да полагам (през един път домашен еластайзър със купешки редувам, продукти само за силно изтощена коса, редувам протеини с хидратация) косата ми се къса и самоподстригва и това е. Сега съм така, даже и на снимката изглежда сравнително добре, веднага след цяла нощ с домашен еластайзър  :
Принуждавам се утре да отида на фризьор и да ми направи някаква каскадна фризура, нещо такова, за да обере всичко горно което е изгоряло и се къса с топченца. Поне че под горния слой е сравнително здрава и че имам дължина. Едно време все така се подстригах, нещо като дълго хипи, та ще трябва.. Фризьорите в моя град сега ме разубеждават, нямало да се харесам и щяло да бухне, затова направо си клъцнах горния слой, че да не се притеснява да реже.. Ако все пак имате някаква идея за спасяване от накъсването, ще опитам. Така става като сама се известлих от почти черно..

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 15:45 от Desislava Georgieva 650586

# 92
aiki_ira,

Спрейът, който си харесала, не е лош. Много удобен, защото е без изплакване и се усеща продължително върху косата и наистина може да се каже, че е издръжлив. Няма фиксация. Не бих казала, че доставя блясък, за обем също не зная, защото косата ми е плътна и не съм забелязала да прави нещо в тази посока.
Лично аз харесвам повече друг, подобен на този спрей, защото е по-функционален:
https://www.arlen.bg/product/7677/neaerozolen-sprey-s-leka-fiksa … -spray-150ml.html

За майка ми, която е с тънка, къса до раменете, изрусена коса купувам това и при нея има забележителен ефект:
https://www.arlen.bg/product/6252/terapia-za-platnost-na-fina-i- … y-mass-100ml.html

Това е съвсем различен продукт от това, което търсиш, но наистина е ефикасен.

За серията за боядисана коса на Kerastase не бих се изказала много ласкаво.

Desislava Georgieva,

Според мен една прическа в стил Charlize Theron, промяна на цвета в русата гама, едни нови и хубави обеци, за да се зарадваш ей така... и на фона на тези очи... ще посрещнеш пролетта като холивудска звезда. Късата коса също може да е красива, а най-хубавото е, че расте.
Както вярвам аз... руса тъжна няма.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 15:48 от Аня Филипова 649504

# 93
Честит празник дами 💐
Ползвала ли си Олаплекс? Ако не ти се дават пари за 1 и 2, да вземеш Ш (него не съм го ползвала, но проучвах и има доста добри коментари) + номер 3(преди всяко миене до постигане на задоволителен резултат и разреждане на употребата). Има и други плексове в Рибката и Арлен, може и на други места, както и други терапии. Попитай фризьорката каква терапия може да предложи в салона си. Това се сещам на първо време.

Здравейте, минававам да се запиша малко тъжна. Каквито и грижи да полагам (през един път домашен еластайзър със купешки редувам, продукти само за силно изтощена коса, редувам протеини с хидратация) косата ми се къса и самоподстригва и това е.

# 94
Момичета, благодаря ви за отговорите! Hug
Аня Филипова 649504, имам точно този спрей, който се води уплътняваща терапия, но съм ползвала само веднъж до сега. Една съфорумка ми похвали и шампоана за обем и уплътняване и така разгледах другите продукти. Привличат ме силно като описание и състав, но имам доста неща и се надявах някой да сподели конкретни впечатления, за да не се затрупвам с още продукти. От серията на Керастаз си бях харесала варианта за тънка коса като се надявах да е нещо доста лекичко и хидратиращо, което да ползвам върху тънката си коса между по-подхранващи серии или по-често лятото да речем.

# 95
Честит празник,дами Flowers Bouquet
След всички изчетени положителни отзиви за боята Permesse искам да се възползвам от намалението в ЗР.От години ползвам Vitality's-Art Absolute 5.0 с 6 оксидант.И се чудя същия ли номер да поръчам от Permesse.

# 96
aiki_ira,

По-добре погледни серията Soleil на Kerastase. Лека, хидратираща, добра за боядисани коси, с превенция и с надеждна защита. В Arlen е с намаление в момента, аз си поръчах миналата седмица от Notino в травъл размер маската, крема и фиксиращото олио. Идеално удобни, а и все още има намаление и там за 8 март.

Между другото, с разлика от 1 седмица, при вземане на продуктите от магазина, което преди беше безплатно, сега се таксува с 2 лв., незнайно защо... Смешно!

m.angelova17,

Extreme 75 мл, за да заложиш на сигурно, но и да прецениш дали ти действа и харесва, а и докато все още е намален.

# 97
Може би поръчката ти е била под 50лв. И мен веднъж ме таксуваха за взимане на нещата от магазин и обърнах внимание, че само над 50лв. е безплатно.

# 98
  • Някъде там
Аз пак да попитам коя от трите терапии на алфапарф клетата майка сте използвали ?

# 99
  • Варна
Повечето мацки в темата купиха възстановяващата. Аз имах подхранващата и тая за блясък. Хубава е терапията ама смърди ужасно на къдрин затова и залежаваше в шкафа. Какво да направя като мразя смърдели Grinning.

# 100
И аз взех тази за блясък. Обачее наистина мирише ужасно. И това ухание се задържа в косата доста дълго. Аз след терапията мих с Milkshake и Kerastase Choronologiste, които са доста силно ароматни серии и чак след 3тото измиване се махна миризмата. Проблема май идва от ампулата, понеже концентрата се търпи. Като ефект наистина има доста блясък и гладкост, нищо повече при мен. Може би ако си с по-третирана коса ще има по-голям ефект.

# 101
Аз имам подхранващата и възстановяващата. Първата мирише по-гадно,но на мен миризмите не ми пречат щом като си вършат работата.Ползвам си и керастазката люцерна(серум екстеншънист) и керастазката нивеа(маската нутритив),и двете не ги понасям,но мажа,защото вършат работа
По темата,започнала съм да намалям колекцията и няма да снимам.Не обичам да ми се мотаят десетки продукти в банята,оставям само тези които ми вършат работа.За смяна на прическата не мога още нищо да кажа.На пролет като си дойда ще видим фризьорката ми на какъв кеф ще е и какво ще ми измисли.Искам добро оформяне,че тея тука ме правят да си хапя ушите.От три месеца си обирам връхчетата сама и няма да стъпя в тукашен салон.А цвета съм го измислила,да видим профито какво ще каже.Искам този цвят Heart Eyes
Скрит текст:

# 102
  • Някъде там
Момичета, благодаря ви за отговорите! Hug
Аня Филипова 649504, имам точно този спрей, който се води уплътняваща терапия, но съм ползвала само веднъж до сега. Една съфорумка ми похвали и шампоана за обем и уплътняване и така разгледах другите продукти. Привличат ме силно като описание и състав, но имам доста неща и се надявах някой да сподели конкретни впечатления, за да не се затрупвам с още продукти. От серията на Керастаз си бях харесала варианта за тънка коса като се надявах да е нещо доста лекичко и хидратиращо, което да ползвам върху тънката си коса между по-подхранващи серии или по-често лятото да речем.
И аз си го поръчах

# 103
"Мария"-Здравейте. Дали могат, да се ползват шампоан и маска от различни серии? И как бихте описали маската на керастас олио релакс?

# 104
Могат да се използват - протеинов шампоан може и с протеинова и с хидратираща маска. Но хидратиращият - само с хидратираща.
Олио релакса е много омекотяваща. ( старата съм ползвала, сега има нова, която много ме привлича с описанието си за влажността )

Общи условия

Активация на акаунт