Професионални серии за коса 134

• 43 486
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Могат да се използват - протеинов шампоан може и с протеинова и с хидратираща маска. Но хидратиращият - само с хидратираща.
Олио релакса е много омекотяваща. ( старата съм ползвала, сега има нова, която много ме привлича с описанието си за влажността )
Мерси за помощта😊 ох, ама аз неискам омекотява ща. Искам така да е плътна и жилава. Тя ми е чуплива и гъста, но с тънък косъм. Имам шампоана за дълга коса на керастас и един на Лореал за косопад. Поръчах и маска на как е дийп кеър, но ми се иска още нещо, за да ги редувам

# 106
Може ли малко помощ за продукт на Philip Kingsley от тези, които са го ползвали:
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashti … perfecting-125-ml

# 107
Може ли малко помощ за продукт на Philip Kingsley от тези, които са го ползвали:
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashti … perfecting-125-ml
На мен това ми е любим продукт за термозащита, отговаря на нуждите на тънката ми коса, тъй като е лек, няма слепване, утежняване и фиксация, не променя ефекта на продуктите ползвани в банята, а често това ми е важно Blush

# 108
Много благодаря!
Ще му дам шанс. Очаквам да помогне със стилизирането и все пак да е с лека фиксация, за да се различава поне от другата, розова термозащита.

# 109
Много благодаря!
Ще му дам шанс. Очаквам да помогне със стилизирането и все пак да е с лека фиксация, за да се различава поне от другата, розова термозащита.
На Кингсли другата термозащита не съм ползвала и нямам как да сравня. Ползвала съм други продукти за термозащита под форма на спрей, крем и пяна, но този ми стана любим. Помага при стилизиране, просто ефекта не е прекален какъвто съм получавала от други продукти с такава насоченост, а на моята коса се усещат, затова наблегнах на тях. Надявам се да ти хареса Simple Smile

# 110
Момичета разкошни колекции имате. Особено Агентчето и Айки Ира, направо ме смаяхте Grinning
Качвам и моята скромна колекция. Като видях всичко на едно място обаче, ми стана съвестно колко много неща съм на купила, а не всичко влиза в употреба.
Косата ми е тънка към нормална, но гъста.По природа чуплива към къдрава, но аз предпочитам да я изправям. Не е суха, но е цъфтяща.

Отделно имам и доста отливки от размени, които не съм снимала.
Промени в прическата вече направих. Подстригах доста количество коса, за да махна омбрето и да ми се изравни долният пласт Simple Smile

# 111
Много благодаря!
Никаква фиксация няма, но от спрейообразните термозащити и на мен ми е любим. Никакво слепване и втръдяване няма. Косата става еластична, гладка и мека.

# 112
Трябва следващата тема да обобщим бестселъри на някои марки. Забелязвам тенденция да "нахлуват" по-немасови продукти тук.
----
Най-накрая се сдобих с всички продукти Блондифие на Лореал и съм очарована, псобено от шампоана(за блясък, не тониращия). Изключително активизира маската, която ми е любимец ❤️

# 113
Тези Матрикс има ли ги в България и как им вървят цените? Висок клас, предполагам?
Нямам представа, за съжаление. Цените им са подобни на Joico, не Керастаз.
https://www.amazon.com/s?k=matrix&rh=n%3A3760911%2Cn%3A11057 … amp;ref=sr_nr_n_4
Шампоана на Матрикс на роза ли мирише?
Да.

Някой ме попита порьозността с какво третирам, но не мога да намеря поста, мисля, че все пак беше в тази тема... та основно с тези 3 продукта:
1. Redken Anti Snap
2. Redken Chemistry Filler Shot Phase Time Reset Intra-Cylane Treatment (Porous Age-Weakened Hair)
3. Redken Chemistry Shot Phix pHase 3.5
Скрит текст:
Ето как се ползват 2 и 3

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 17:53 от Agent Provocateur

# 114
Момичета, в notino има 15% на всички шампоани.😏

# 115
Да дам отзив за WOW dream coat. Снощи го тествах на дъщеря ми-дълга, гъста,.тънък косъм. Стана като коприна.
Днес на мен. Плътен косъм като конец, суха и третирана. Да, ама ми се прецака пулверизатора. И мазах....пак стана мека и по-подвижна. Сега ще търся в какво да го пресипя ли, знам ли..Тогава пак ще пиша.

# 116
Malika, и обезателно с четка и сешоар сушиш, нали обърна внимание на инструкциите?

# 117
Wow откъде най-изгодно за БГ поръчвате?

# 118
Malika, и обезателно с четка и сешоар сушиш, нали обърна внимание на инструкциите?
Да, разбира се.

# 119
Wow откъде най-изгодно за БГ поръчвате?
Поръчах от Нотино за 60 лв с доставката. Гледах го и от hqhair с 15% намаление, но с доставката, т.к. не исках други продукти, ми излиза същата сума.

Общи условия

Активация на акаунт