Професионални серии за коса 134

• 43 581
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Себастиян са доста неглижирана марка според мен поне в тая тема,а са висок клас хубава козметика. Имам Пенетрейт серията Ш,Б,М. Имам и Хидре Ш и М както и Sebastian Professional Potion 9. Той също прави къдррици и то не лоши.
В най-лошите времена за косата ми Себастиан и Джойко бяха спасителите и. Наистина не са толкова обсъждани тук. Принцесата понеже си руса шампоана на Джойко Блонд е един от фав ми в момента ( не е лилав ) Смятам и други продукти от серията да пробвам, гледам че са с добри коментари в сайтовете Simple Smile
Дарк олиото не съм ползвала - с какво можеш да го сравниш ?

Какво правите с продукти, които не са ви допаднали ?

Имам нужда от качествени продукти за кожа в момента, а продължавам с тези за косата. Кажете в коя тема да надникна Wink

Велислава страхотнааа Heart коса

# 136
обаче финишът го няма в Локфантастик.....ще трпбва да го диря на друго място.
Принцесата, има го в нотино на супер цена
https://www.notino.bg/joico/moisture-recovery-procedura-za-sukha-kosa/

# 137
Какъв беше постоянния код в коса. бг?

# 138
  • Варна
Casual Дарк олиото определено не става за рехави косици тежичко е,но попива. Внимавам с количеството и аз въпреки,че косата ми нито е малко нито е рехва:grinning:. За блондирани чупливи коси имащи нужда от укротяване е перфе. С какво да го сравня.....с шепа Lанза кератин примерно Grinning много е икономично.

Мерси за препоръката за шампоана,но имам сигурно над 10 отворени,които харесвам без да броя травълите Grinning и накрая се мия с Напура.... Може би във времето ще тествам цялата блонд серия.

# 139
  • Перник
Руса - Мама, вече не е активен кодът в коса. бг.
Всички продукти на sebastian са доста намалени в парфимо, много ме блазнят.

# 140
Скрит текст:
Знам, че писах за натуралното олио на Лореал, но искам отново да го похваля. На моята коса се отразява страхотно. 😄 Е, и машата играе огромна роля де.

Какъв диаметър е машата ти?
32 mm

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:08 от bubanka

# 141
Какво правите с продукти, които не са ви допаднали ?
Питай майка ми Joy Горката женица в чудо се видя,има над 10 олиа вече,които не ползва изобщо,шампоани,балсами...Всичко заминава към БГ

Принцесата,точно такова олио искам,тежко,но да попива.Сега пък Себастиан ли да купувам Grinning Моето на Bynoor ми харесва много но скоро ще свърши,та ще пробвам това на Себастиан

# 142
Принцеса,благодаря ти много! Нямам нищо на марката. Добавих и този продукт към поръчката си и нямам търпение да го пробвам ❤
Може ли линк към този продукт? Откъде го купувате?

# 143
Руса - Мама, вече не е активен кодът в коса. бг.
Всички продукти на sebastian са доста намалени в парфимо, много ме блазнят.
KOSA5A, KOSA10A и KOSA15A, съответно над 70лв, 120лв и 150лв

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 16:46 от Анонимен

# 144
  • Варна
Принцеса,благодаря ти много! Нямам нищо на марката. Добавих и този продукт към поръчката си и нямам търпение да го пробвам ❤
Може ли линк към този продукт? Откъде го купувате?

Има го в парфимо https://www.parfimo.bg/sebastian-professional-potion-9-za-oformy … a-kosata-za-jeni/ май и в Нотино-не съм гледала. Моят е от немско от някой от сайтовете не помня вече.Мисля с един куп травъли го поръчах от тук. https://www.friseurtotal.de/marken/sebastian

# 145
Благодаря!

# 146
densi,

Ако не се лъжа, беше писала, че ти допада изглаждащият балсам на Moroccanoil. С какво го съчетаваш?

# 147
Момичета, имам нужда от вашето мнение, някой ползвал ли от тази серия продукти
Позната ми предлага да си разделим шампоана и маската, които е взела от фризьорски салон, но не намирам мнения за тях и марката ми е напълно непозната. Косата ми е боядисана, руса, чуплива и суха в краищата и не знам дали изобщо ще са подходящи за мен.

От известно време чета темата ви и си набелязах за проба няколко продукта. Много е полезна темата и се радвам, че има толкова отзивчиви и компетентни момичета.

# 148
densi,

Ако не се лъжа, беше писала, че ти допада изглаждащият балсам на Moroccanoil. С какво го съчетаваш?
С Марокан сериите, аз съм голям фен на мраката. Първо ми харесваше, но после едва го доизхабих и всъщност накрая мисля го изхвърлих. Не ми приглаждаше достатъчно фриза, а аз затова го взех. Сега като беше намалението не съм го вземала и не смятам да го правя. На хидратиращия обаче съм страшен любител.

# 149
Вили, страхотна коса !
Ако си я навива рядко и слага добра термозащита не виждам причина да я съсипе.

Общи условия

Активация на акаунт