Професионални серии за коса 134

• 44 174
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
prinzesata Благодаря!😊

# 196
  • на земята
prinzesata,кое термо ползваш на Напура,може ли линк?Благодаря

# 197
  • Пловдив
Аз пък съм доволна. Поръчах си балсама без изплакване на show и серум Розобер с 50% отстъпка и не защото са с толкова намалени, а защото отдавна ги искам. И код за 5% имах.

Да се радваме, че все по често има намаления. В началото като започнах с профи козметиката, нямаше въобще.

# 198
Искрица, ако имаш акаунт виж статуса на поръчката. Моята днес пристигна. Heart Нямам търпение да ги тествам.

Скрит текст:

# 199
  • Някъде там
Искрица, ако имаш акаунт виж статуса на поръчката. Моята днес пристигна. Heart Нямам търпение да ги тествам.
Нямам акаунт.
Преди ден звъннах да попитам дали съм направила поръчка защото дори и по мейл нямам потвърждение за такава.
Казаха,че има поръчка на мое име,но няма доставка все още,а поръчах продукт в наличност.

# 200
На мен арлен последните няколко месеца почнаха да ми пращат поръчките за по 2 раб.дни. Но съм съгласна с Виолетова и Руса мама, че напоследък хич ги няма...изгърмях си накуп всички събрани точки за лимитирания еликсир в червено и вече не ги следя дори.

А пък еликсира преди толкова да го харесвах, откакто е със сменената формула с масло от марула е толкова леко, че все едно нищо не слагам :/ Оставам си вярна на Наши и шипката на Орайт!

# 201
На мен арлен последните няколко месеца почнаха да ми пращат поръчките за по 2 раб.дни. Но съм съгласна с Виолетова и Руса мама, че напоследък хич ги няма...изгърмях си накуп всички събрани точки за лимитирания еликсир в червено и вече не ги следя дори.

А пък еликсира преди толкова да го харесвах, откакто е със сменената формула с масло от марула е толкова леко, че все едно нищо не слагам :/ Оставам си вярна на Наши и шипката на Орайт!
Аз си харесвам Арлен, слабост са ми. И като тръгна да поръчвам, първо там се оглеждам. Ма то ни намаления, ни кодове. Ей, последно олиото на Алфапарф с Арлен 28лв. В коса. бг 24лв. Като поръчам със сегашния код  в коса става 21лв. А ако използвам другите кодове става 19лв. Еми как да поръчам от Арлен Sad

# 202
Е и аз бях така като теб - слабост, слабост, ама ми писнА да са ми слабост за моя сметка! Simple Smile
Вече просто следя къде е най-изгодно.

# 203
[

Ей, последно олиото на Алфапарф с Арлен 28лв. В коса. бг 24лв. Като поръчам със сегашния код  в коса става 21лв. А ако използвам другите кодове става 19лв. Еми как да поръчам от Арлен Sad

Би ли споделила другите кодове?

# 204
[

Ей, последно олиото на Алфапарф с Арлен 28лв. В коса. бг 24лв. Като поръчам със сегашния код  в коса става 21лв. А ако използвам другите кодове става 19лв. Еми как да поръчам от Арлен Sad

Би ли споделила другите кодове?
KOSA5 KOSA15 и още един.. Някой назад ги беше написал.
Сега има SPRING10, често намалят с 20% всичко.

# 205
РуСа-Мамма, Благодаря! 🌹

# 206
Записвам се със закъснение. Мерси за темата Sparkling Heart

Eто я и моята скромна колекцийка :

Скрит текст:

Да си споделя мъката, че скоро не съм писала...
Имам проблем с косопада отново, въпреки че до скоро пиех добавки и не съм спирала с Меди спрея - мислех че той ще е превенция, но уви не. Поръчах Аминексил ампулите на Лореал, помня добри отзиви за тях.
Също установих цъфтежи и накъсване на кичурите около лицето и горния пласт, въпреки че вече не се суша, не боядисвам и внимавам как се грижа за косата си. Явно пак трябва рязане, а точно се зарадвах че малко е дръпнала...

# 207
Вземи си тоника за растеж на Ф. Кингсли и Меди Биокленз. Simple Smile

# 208
Цитат на: A. Peneva
[url
https://d10qoa1dy3vloz.cloudfront.net/slots-img/orb/orb045_oribe … 60x1960-s5idw.jpg[/url]
Има ли някой, който е използвал този крем на Oribe?

Този е за по-плътна коса. Има от същата серия Light версия, която е за фина коса. И двата са страхотни.

# 209
Аз пък съм доволна. Поръчах си балсама без изплакване на show и серум Розобер с 50% отстъпка и не защото са с толкова намалени, а защото отдавна ги искам. И код за 5% имах.

Да се радваме, че все по често има намаления. В началото като започнах с профи козметиката, нямаше въобще.
*dreamer* Ще помоля за отзив от серума на Розобер. Нещо май не мога да се разбера с него, а марката изглежда добра.
Не съм пробвала кодовете в коса.бг, сега поръчах и този код хвана дори при намалени продукти (Руса Мама благодаря).
Виждам, че имат и те бонус програма, което е супер, защото от Арлен новата серия Кerastase genesis шампоан и балсам ми се върза 18.90 лв. като ми приспаднаха точките.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 19:12 от Karamele

Общи условия

Активация на акаунт