Професионални серии за коса 134

• 45 108
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
На мен пък термикът за дълга коса ми харесва повече от нектара. Втори отворих и с редки изключения го ползвам на всяко миене. По немските сайтове термиците са около 15 евра. Даже с доставка от превозвач цената е доволно добра.

# 226
Определено термика за дълга коса ми харесва повече от Нектара. Него въобще не го харесах, обаче Цимента ми е любим.

# 227
  • Някъде там
Благодаря за мненията за термиците.
Вчера фризьорката ми сложи от този за суха коса и ми се видя по хубав от моя.
Е аромата ми допадна,нежен и ненатрапчив.Може да ми се е сторил по хубав защото ми сложи и фузио доза и ме поглези.

# 228
Принцесо, от кой немски сайт е тази цена на термиците? Sunglasses

# 229
  • Варна
Следи кокопанда и friseurtotal.de в момента и там следосмомартенски цените не са особено ОК. Локфантастик също.

# 230
Момичета, може ли малко инфо за Керастаз Генезис. Шампоанът как е? А серумът? И серията само за косопад ли е? Дали го има този ефект за сгъстяване, както при Денсифик серията?

# 231
  • Варна
Галена твърде от скоро е на пазара серията за генерални изводи. Шампоаните и двата са ОК. В интерес на истината на мен прозрачният ми харесва повече. Другият ми клони към денсифик. Не е чак толкова хард,но е близко.
Серията е по-скоро против накъсване и загуба на коса вследствие на това. Серумът е доста гъст и въобще не е икономичен. Иначе дава страхотно свежо усещане на скалпа и е обемообразуващ. Цялата серия е с жесток свеж аромат:heart:.

# 232
Благодаря, Принцеса.

# 233
Да похваля активатора на къдрици на Лакме. Не е със силна фиксация,но добре ми оформя косата. Наистина активира образуването на къдрици. Дори и на коса като моята,която не е къдрава,а рошаво-чуплива. За тази цена наистина ми харесва много.

# 234
Да похваля активатора на къдрици на Лакме. Не е със силна фиксация,но добре ми оформя косата. Наистина активира образуването на къдрици. Дори и на коса като моята,която не е къдрава,а рошаво-чуплива. За тази цена наистина ми харесва много.

A как се справя с фриза? И изсушава ли дължините

# 235
Привет, дами,

Следя ви от скоро и ми се иска да се консултирам с вас, тъй като нямам опит с професионални продукти за коса.
Искам да си купя по-висок клас/професионален шампоан.
Спряла съм се на L’Oréal Professionnel, обаче се чудя кой би бил подходящ.
Сега има и намаления, та затова се реших.

Досега съм използвала от по-високия клас само на Matrix - шампоан и балсам (по 1л.). Серията е за изглеждане на косъма. Не съм впечатлена със сигурност.
Шампоан отскоро нямам, а балсам сигурно за още година ще имам.

Косата ми е доста гъста и обемна, сравнително права, но бухва доста след миене и е склонна към начупване S образно на места, не е боядисвана, имах доскоро изсветлени краища, но вече с подстрижките ги няма, мия я през 2 дни, рядко и през 3. Веднъж до два пъти седмично я изправям и целя по принцип да е по-права и загладена.

Приемам препоръки за шампоан, маска и други продукти - като термозащитен спрей и т.н.

BlushBlushBlush

# 236

A как се справя с фриза? И изсушава ли дължините

Води се крем-балсам и наистина дължините ми са подхранени. След него сложих олио и не мога да кажа самостоятелно как би се справил с фриза. Ще обърна внимание следващия път.

# 237
След ДПШ какъв продукт трябва да се използва,протеин или хидратация?
И имам спомен еластисайзър ,че не трябваше да се ползва на същото миене, или се бъркам нещо?

# 238
  • Някъде там
Момичета споделете коя ви е любимата комбинация на фузио доза и бустер на Керастаз?
Най накрая ми дойде КМ спрея

# 239
Концентрат за уплътняване + бустер за суха коса и зелената серия за заздравяване. Моят косъм е тънък и ми придават плътност и двете комбинации.
aiki_ira, ако не се бъркам видях в колецията ти ампулите за сгъстяване на Doori. Какви са ти отзивите за тях? Една влогърка доста ги хвалеше, едва ли не чудеса да очакваме от тях, но те рязко им вдигнаха цената и ми се иска да чуя някакви мнения.🤗

Общи условия

Активация на акаунт