Професионални серии за коса 134

• 44 234
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
Ще те имам предвид Ани. В темата съм поне от 2015 година и имам много продукти които или не ми харесват или ми омръзват. Купувам и аз нови неща като излязат, старите остават забутани и така. Давам на майка ми, обаче на нея не и се занимава да следи протеин и хидратация и като гледам и у тях си стоят така.
В тази връзка се сещам, че още тогава една много мила съфорумка Di използваше Sebastian, а ние сега го откриваме.

Съгласна съм,че има много "ретро" неща,които са прекрасни. Следейки новите продукти и тенденции,забравяме за тях. Относно Себастиан, Дарк олиото е първият продукт,който благодарение на вас, откривам и съм приятно изненадана. Ценово марката ми е ок. Ще се пробват и други продукти.

# 331
Не, че ви карам ... ама има намаление на Dark Oil в Нотино. Grinning
А сега да попитам нещо важно за маслата... има ли тема, в която са пообяснени как се смесват, ползват и т.н.? Аз поразцъках в Зоя и сега съм в чуденка.
Косата ми е тънка, цъфтяща, без обем, мазен скалп, сухи краища, боядисана преди много време с максимално до естествения ми цвят, за да не боядисвам вече. И не на последно място, пада повечко напоследък или се къса от място доста близо до корена, не мога да разбера баш.
Та какво харесах:
Репей - подпомага растежа
Розмарин - помага при косопад
Рициново - стимулира растеж, подхранва и заздравява. Пише, че трябва да се смесва с жожоба (балансира производството на себум), бадем (стимулира растеж,придава плътност, хидратира), кайсия ( по-скоро за лице пише).
Арган - обем и жизненост
Гроздови семки - регулира мастна секреция
Камелия - хидратиране, заздравяване
Моля, според вас какво трябва да взема и с какво да го смеся и т.н.?

# 332
А сега да попитам нещо важно за маслата... има ли тема, в която са пообяснени как се смесват, ползват и т.н.? Аз поразцъках в Зоя и сега съм в чуденка.

Чела съм този блог и има доста неща в него
https://cosmeticsandoils.blogspot.com/
тема имаше беше нещо такова Голяма тема за малките масла
https://www.bg-mamma.com/?topic=1149779.375

# 333
Някой може ли да опише аромата на Vitamino Color?

# 334
Здравейте! Предложете нещо за матиране на руса коса. Вчера се боядисах и понеже исках да стана по-светла, фризьорът ми направи балеаж по-нагъсто и вдигна корена от 8-ца на 9-ка. Обаче ми жълтее. Още в салона ми се стори така, ама като ме поизсуши, си викам въобразяваш си. Обаче се гледам вкъщи и ме тормози това жълто. Боядисвам се с Кевин Мърфи вече 2 години. Покрай карантината е ясно, че не мога да отида до салона да направят нещо по въпроса, така че търся варианти. Знам, че ще се отмие, но ме дразни 😣 Благодаря ви отсега 🙏🏻
Два шампоана, които съм ползвала и са добри като бях руса за матиране - Милк шейк и Кюн. В зависимост от ефекта, който искаш можеш сменяш и двата. Кюн е по-лек при мен,  Милк шейк е по-силен, но никога не ми е идвал прекален. Ако търсиш ефект с посивяване опитай с шампоаните. Ако искаш по-скоро матиране, разгледай боите, на повечето марки има бял коректор. С оксидант 6% ще постигнеш още по добър ефект.

# 335
Vitamino color на мен ми мирише силно на малини.

# 336
  • Някъде там
Лек аромат на малини има витамини колор(поне старата формула).
Силен аромат на малини имат Голдуел за боядисана коса .И лично за мен са доста по добри от витамино колор.

# 337
Момичета, някоя от вас ползвала ли е парфюма за коса на Show? Има ли нещо общо с Decadence на Marc Jacobs?

# 338
И аз да се включа по темата
Скрит текст:

# 339
Ако видите някъде промоция на Наши арган да се обадите. Calling
В Нотино всичко е с безплатна доставка.

# 340
Някой ползвал този шампоан да даде мнение?
След като взех Bioclenz и си измих косата с него, скалпът ми реагира така, както не се беше случвало от години - ужасен сърбеж, лющене, зачудих се какво да правя, уж марка насочена към грижата за скалпа...😒 не знам защо така се случи при мен, наистина така не ми беше реагирал от 10тина години сигурно, дори и към дрогерийни шампоани...
Гледам от серията има и успокояващ тоник, мисля, че някога се е коментирал, но не си спомням, а шампоана е напълно непознат за мен, та, ако някой със себорея има идея какво да взема да се успокои положението?

# 341
Отзиви за Genesis на  kerastase? Интересувам се главно от ампулите , в момента съм със серията на керастаз за дълга коса , съответно с техния серум за скалп,но о не виждам кой знае какъв ефект.

# 342
Rosheen, бяха ми супер полезн. Писах и в другата тема, след като я изчетох ... Ама много натоварено ми стана.. то са масла за коси, кожи, пък маски ... а влязох просто да прочета за един шампоан преди няколко месеца Grinning много зарибяващо и полезно, явно съм бъркала доста неща.
Иначе се записах в Нотино де...(guilty) едно половин литрово чудовище Керастаз Денсифик Ш и балсам се взех де, ама малък, че прочетох, че запечатва маската. Не съм ги ползвала, ако не ми харесат, ще си ги убия в главата. Grinning

# 343
Момичета, някоя от вас ползвала ли е парфюма за коса на Show? Има ли нещо общо с Decadence на Marc Jacobs?

Много харесвам и двата споменати продукта. Нямат абсолютно нищо общо освен името. Първия го намирам за изключително ухание за всяка коса, а втория го ползвам за ароматизатор за кола.

# 344
  • Някъде там
Отзиви за Genesis на  kerastase? Интересувам се главно от ампулите , в момента съм със серията на керастаз за дълга коса , съответно с техния серум за скалп,но о не виждам кой знае какъв ефект.
Има доста по добър ефект от серума на епроуваж,доста нови растежи и по бързо израстване на коса .

Общи условия

Активация на акаунт