Професионални серии за коса 134

• 44 144
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
Утре ще се боядисвам.
Удачно ли е да измия преди боята с ДПШ,след това двуминутен реконструктор и био арган на Лакме или кавявата мароканска маска?

# 586
Четирицифрена сума за фризьор ми звучи прекалено...каквито и продукти да използва Grinning
Тя цената е за уменията му използвайки тези продукти и страната в която работи ( за Мунир ако става дума )

Този реконструктор на AUSSie -какъв е  хидр/ балансиран/ протеинов ?
Отдавна съм хвърлила око на продуктите на марката, но не съм ги разучила. А много ме привличат с положителните отзиви и цената им.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 08:21 от Casual

# 587
  • София
Моето разбиране от химия е 0, но не виждам протеини в състава 🤔

Мисля че е хидратиращ.
Пробвай а в краен случай ако не ти хареса може да го ползваш за преуош.

# 588
В Бг в дрогерии Лили или ДМ ги имаше Оуси, това май е бестселъра на марката. Споделете ако и други продукти от тях сте ползвали.

# 589
Някой има ли впечатления от тази маска:
https://www.kosa.bg/product/1344/hidratirashta-maska-alfaparf-nu … -mask-200-ml.html

Днес я получих от коса.бг и се чудя какво да очаквам.
 Напоследък обичащата ми протеин коса започва да ми изневерява и иска предимно хидратация, а аз освен Еластисайзър и синия Джойко балсам, друго хидратиращо нямам....
Ако косата ти е третирана,слагай допълнително масла в нея.На мен ми беше много слаба.Иначе за естествена коса е идеална.

# 590
  • София
Момичета, знам че сигурно е обсъждано много пъти но все пак да питам, от parfimo и  коса бг оригинални ли са продуктите?
И имате ли кодове?
Защото в парфимо видях балсам на редкен extreme за 500 мл 20 лв и сега се чудя между него и ходратиращия на Joico

# 591
От kosa.bg не съм поръчвала, но изглежда надежден сайт, а за parfimo на 100% съм сигурна, че всичко е оригинално. В момента актуални кодове са:
PFBG5 - за поръчки над 50лв. - отстъпка 5лв.;
SAVE12 - за поръчки над 100лв. - отстъпка 12лв.

# 592
Здравейте!
Утре ще се боядисвам.
Удачно ли е да измия преди боята с ДПШ,след това двуминутен реконструктор и био арган на Лакме или кавявата мароканска маска?
Не съм спец, защото винаги съм сс боядисвала в салон , но винаги са ме боядисвали на мръсна коса.

# 593
Здравейте!
Утре ще се боядисвам.
Не съм спец, защото винаги съм сс боядисвала в салон , но винаги са ме боядисвали на мръсна коса.

Аз също в салон сме боядисвам,само че сега съм с "намачкана" коса и трябва да я измия Wink

# 594
  • Варна
От Магнолия се научих предния ден преди боядисване да мия с ДПШ и после само нещо леко максимално натурално като балсам и финиши. Така се получава най-равномерен цвят при мен.

# 595
От Магнолия се научих предния ден преди боядисване да мия с ДПШ и после само нещо леко максимално натурално като балсам и финиши. Така се получава най-равномерен цвят при мен.

Много благодаря ❤❤❤

# 596
  • Варна
Anelia20 Има обаче и някой факти,които не споменах. Винаги се боядисвам с Олаплекс и преди боя омазвам скалпа с масла.

# 597
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Anelia20 Има обаче и някой факти,които не споменах. Винаги се боядисвам с Олаплекс и преди боя омазвам скалпа с масла.
Принцеса, при матирването боята трябва да е чиста или може и със оттенък (8.1)?Коректор също ще слагам. Благодаря.

# 598
Lollaa,

включвам се с моето мнение:

*Маска Kerastase Chronologiste, въпреки че се води балансирана със завой към протеина, тази маска за мен, е истински хамелеон. Не знам как и какво точно се случва, но ако се чудя какво искам, маската ми го сервира и резултатът не ме разочарова. Напълно вярвам и разбирам, че е възможно и да я усещаш като хидратираща.
Може и да си внушавам, но на моята коса тя дава това, което често обещават като ефект от anti-age продуктите. Буквално косата става сякаш е коса на момиченце.

*Маска Loreal Mythic Oil ми е голяма и стара тръпка. Като съм ползвала тази за плътна коса. Не бих разчитала на нея за хидратация, а по-скоро за баланс. Намирам я за универсална и сигурна грижа. При мен винаги е давала усещане за жива, подредена, защитена и лека коса. Идеална е, защото не е нито тежка, нито капризна и се съчетава лесно с други продукти.

*Балсам Alterna Caviar Moisture при мен си е честна хидратация. Лек и незабележим с нещо особено.

*Pre-wash PK Elastiseizer хидратира истински, НО при мен само в подходящи условия. Ползвам го/ги винаги при парна баня и други географски ширини и само тогава виждам полза. Всякакво друго симулиране на влага ми е безсмислено. За моята коса няма никакъв ефект, но ето, дори и сега вкъщи... нанасям, стоя, но защото така съм свикнала и уж трябва, а не защото ми дава нещо.

Отдавана исках да те питам персонално теб дали си ползвала ампулите на Permesse и ако да - какво мислиш за тях?

# 599
  • by the sea
Момичета, знам че сигурно е обсъждано много пъти но все пак да питам, от parfimo и  коса бг оригинални ли са продуктите?
И имате ли кодове?
Защото в парфимо видях балсам на редкен extreme за 500 мл 20 лв и сега се чудя между него и ходратиращия на Joico
оригинални са, но когато съм се изкушавала да купя много намалени продукти са били (според мен) с изтекъл срок на годност. Изобщо не гледат какво пращат, в кореспонденция с мен ми отговориха, че склада е извън БГ и нямат контрол над това, каквото пратят-това. Та проверете датите, единия продукт който ми пратиха беше шампоан произведен 2016,направо си миришеше на оцет, горкия.

Общи условия

Активация на акаунт