Щъркелът лети към нас, НОЕМВРИйче 2❤️2❤️ чакам аз - Тема 1

• 41 397
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Честито ❤
лека бременност от мен

Здравейте момичета Simple Smile Аз съм Тони на 26 години и в момента съм в 5 г.с. и 3 дни. За първи път съм бременна и вълнението е много силно. На 11.03, 12.03 и 15.03 си направих тест за бременност и всичките са положителни ( първите два бяха с бледа втора черта, но следващия беше с наситена). Във вторник (когато ще съм 6г.с.) ще отида на преглед за първи път и се надявам всичко да е наред. Simple Smile иначе се чувствам много добре, само главоболие от време на време ме мъчи и съм доста сънлива и гладна Stuck Out Tongue пожелавам на всички лека бременност! Flowers Hibiscus

# 121
Може ли да ми помогнете с изследванията по седмици и какво ви е мнението, какво ни очаква нас бременните в близките месеци с въпросния вирус, много съм песимистично настроена ?

# 122
  • Варна
Здравейте момичета, казвам се Мирослава и съм на 33 г. от Варна. Правим опити за бебче и вече 4 теста отчитат положителен резултат. Ще ми е първа бременност и много се притеснявам,защото имам ИР и Хашимото. Би трябвало да съм в 4 г.с и 5 дни. От вчера имам и леко кафяво зацапване,за което ми изписаха Утрогестан 2х2. Много се надявам всичко да е наред. Ще отидем на преглед вероятно края на другата седмица,защото още май е рано нали?

# 123
Да, рано е, няма да се види нищо сега. Дано всичко е наред!

# 124
  • Варна
Да, рано е, няма да се види нищо сега. Дано всичко е наред!

Мерси за Диди дано и да гушкаме пухчета ноември 😊

# 125
Мими, добре дошла! Може да отидеш и след две седмици на преглед, за да чуете направо и сърчице. Това ако се чувстваш добре и нямаш оплаквания, разбира се. Тъкмо ще си спестиш едно ходене до болница в тази епидемологична обстановка.

# 126
  • Варна
Мими, добре дошла! Може да отидеш и след две седмици на преглед, за да чуете направо и сърчице. Това ако се чувстваш добре и нямаш оплаквания, разбира се. Тъкмо ще си спестиш едно ходене до болница в тази епидемологична обстановка.
Добре заварила MrsAlwayssRight 😊
Да и аз се замислям за това,че с това положение в страната всичко стана много трудно. Дано спре кървенето и ще изчакам,за да не обикалям.

# 127
Здравейте момичета , минах днес втория преглед . И двете бебчета се развиват добре , видяхме пулсации . Няма да се прави редукция и така ще ставам мама на близначета 😁
Доста съм изплашена , но много се надявам и моля всичко да е наред и да успея да износя  две бебчета възможно най-близо до термин 🙏

# 128
Честито !!! Heart Eyes леко износване на сладурите Simple Smile

Здравейте момичета , минах днес втория преглед . И двете бебчета се развиват добре , видяхме пулсации . Няма да се прави редукция и така ще ставам мама на близначета 😁
Доста съм изплашена , но много се надявам и моля всичко да е наред и да успея да износя  две бебчета възможно най-близо до термин 🙏

# 129
Момичета и мен ме е страх да не стане като миналата година... а ще ходя на първи преглед едва на 02.04. Тогава се предполага да съм в 8+1г.с. От страх в понеделник си пуснах ЧХГ =22000 mIU/ml, а днес 41000 mIU/ml и прогестерон 45 ng/ml. И аз съм на утрогестан, но 2х1 вагинално. С една тръба съм, което допълнително ме притеснява евентуално при усложнения или анормалност. Отделно почети целия ден ми се гади и драстично намалих храната, гърдите са ми подути и зърната леко болезнени и имам много газове. Имах зацапване и болки в корема само в 5г.с. С док. само по телефона поддържаме връзка и не знам дали да чакам.

# 130
Колко страхотно ❤ Леко бременеене
[/i]

# 131
  • Варна
Добро утро бъдещи мами,
Знаете ли във Варна къде мога да пусна кръвен тест? Личната го изисква,за да видим какви са стойностите.

# 132
Аз моите ги пусках в Лина, но рано сутринта, за да излязат на същия ден. 19 лв беше някъде. Там отидох, защото е до нас и няма много хора. Но почти всички лаборатории имат ЧХГ тестове.

# 133
  • Варна
Аз моите ги пусках в Лина, но рано сутринта, за да излязат на същия ден. 19 лв беше някъде. Там отидох, защото е до нас и няма много хора. Но почти всички лаборатории имат ЧХГ тестове.
Благодаря ти,отиваам

# 134
Момичета и мен ме е страх да не стане като миналата година... а ще ходя на първи преглед едва на 02.04. Тогава се предполага да съм в 8+1г.с. От страх в понеделник си пуснах ЧХГ =22000 mIU/ml, а днес 41000 mIU/ml и прогестерон 45 ng/ml. И аз съм на утрогестан, но 2х1 вагинално. С една тръба съм, което допълнително ме притеснява евентуално при усложнения или анормалност. Отделно почети целия ден ми се гади и драстично намалих храната, гърдите са ми подути и зърната леко болезнени и имам много газове. Имах зацапване и болки в корема само в 5г.с. С док. само по телефона поддържаме връзка и не знам дали да чакам.

Здравей, Нони. ЧХГ има смисъл да се пуска само в началото, за да се види дали расте добре. На тези стойности вече ЧХГ нищо не говори, вече е важно какво се вижда на ехографа. Аз също съм с една тръба след извънматочна лятото. Сега трябва да сме спокойни и всичко ще бъде наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт