За старите ергени сега

• 18 235
  • 549
  •   1
Отговори
# 390
Сега хората са си себе си, каквито - такива, но поне са естествени.
Аз съм от онези, които не припадат от възторг по новата мода 'бъди, какъвто си'. Обществото има причина да изгради системи на стандартно поведение, целта им е да не се затрие обществото и разни уникални личности да не пречат на другите.
Повечето хора с отклонения от системните изисквания, които познавам, настояват да получават облагите на системата, без да следват правилата й - например живеещите като кучета неженени никога старци, които нямало кой да ги погледне и жалят, че не се били оженили навремето. (Онези наследници, които не поглеждат старите си родители, също са отклонение.)
Ами не става така.
Иначе нямам нищо против всякакви отклонения, стига да не лъжат и да не изявяват претенции, но повечето просто не са всъщност толкова уникални и хай.

# 391
  • Агент под прикритие
Гал, проблема не е в това "Бъди какъвто си", а там, за много хора (без оглед на пол) "Бъди какъвто си" е едно и също с "Ще правя каквото си знам".

Между другото, честит празник на жените в темата! Simple Smile

# 392
Написах, че хората са проблемът.

# 393
Tyra,
Анормалносексуално поведение, независимо против кои приети норми спада”.
Тази подточка какъв смисъл носи? За мен по-скоро е елемент от спекулативния оттенък на мнението ти, още повече че всяка личност притежава и недотам “положителни” качества. Какви са тези стремежи да вадим големите минуси, не знам, но абнормните сексуални състояния  са описани в международната класификация на болестите със съответните характеристки.  Не че и тя не е рамка, но целта на систематизирането не е стигматизиране на личността Simple Smile

# 394
Написах, че хората са проблемът.

Същото би казал Сталин. Smile Всиичко е против Гал в този живот.
Тук даже съм сългасен с една теза на Сирената, че жената е добре да е емоционална опора на мъжа, за да може да се бори с външния свят, а не вътрешно да го срива с негативизъм.
Ето, съветът идва не от отпадък като мен, а от една преуспяла дама с три деца и чудесен брак, да не кажеш нещо.

# 395
  • Агент под прикритие
Дренка, стига де! Едно по едно! Остави я да се изкаже. Мен ще ми е интересен коментарът и по другите точки, евентуално някой пример, по възможност личен.
Защото дотук поста и изглежда малко преписан от Уикипедия.

# 396
Не я спирам да се изкаже, сам виждаш, че зададох въпрос, защото ми е интересно какво точно има предвид в цялост. И конкретно.

# 397
Пълната теза на Сирената е жената да е емоционална опора на мъжа, докато той я издържа, за да може да му отгледа децата. Не забелязвам втората половина да има много последователи сред бгмамците, а без нея няма баланс.

# 398
За да те издържа някой, първо трябва да те понася. Тоест - едното идва след другото. И спокойно, ако някой наистина те хареса, няма да останеш гладна Simple Smile

# 399
Из пълнежа на Сирената: тя се прецаква, докато гледа деца, затова не е желателно той да се занимава с дейности извън командите, които тя е подала.
Твърде е възможно горното да не влиза в представите за балансирани семейни отношения на някаква част от мъжете и жените.

# 400
  • France
В тезата на Сирен има само едно слабо място - по-лесно е да се ходи на работа, от колкото да се стои вкъщи и да се гледа дете от 0 до 2 години.
Тайра, ти май си единствена от тук присъстващите, която е имала близки срещи със стари ергени. Спомням си, че разказваше за един, който живееше с майка си, но всичко останало му беше ок. Поне така помня. ..

# 401
  • Най-красивата страна
Мисля,че стар ерген трудно ще си промени навиците и трудно ще свикне със семейните задължения.
Като гледам нашия роднина -ужасен егоист е и не е готов на компромиси .
Жените първоначално му се лепят ,но после бягат.

# 402
  • France
Вени, вашият роднина е останал необвързан, защото е егоист, а не обратното - станал е егоист, защото е "стар ерген".

# 403
Знам и егоисти, и всякакви пълни с недостатъци индивиди, които някоя ги е „взела”. Не мисля, че можем да подведем всички под общ знаменател.
По дефиниция може да смятате, че жененият е супер отговорен и точен човек, но ако сте на мястото на жена му, може да мислите съвсем други работи. Laughing

# 404
  • Тра-ла-ла
Мен ще ми е интересен коментарът и по другите точки, евентуално някой пример, по възможност личен.
Защото дотук поста и изглежда малко преписан от Уикипедия.
Phoenix Wright, не мога да разбера какъв ти е проблема в живота?! Набелязваш си потребителки и започваш да дращиш след тях из темите. Разбира се винаги в опозиция, винаги в опит да изкараш мненията им несъстоятелни, да ги омаловажиш като хора, възгледи, опит. Всичко това богато гарнирано с изисквания да ти се отговаря на всички въпроси. Че и постоянно намилаш - "а по останалите въпроси?", "няма ли да кажеш нещо по другите въпроси?!", "много удобно не отговори на еди кой си въпрос" и подобни. Все едно някой е длъжен да ти се обяснява като на разпит. Постоянно муфтиш и за лични примери. Не, че с удоволствие няма да ги отхвърлиш, ако ги получиш с изказвания от рода "bullshit, "tltr", "това е като преписано от Уикипедия", това е като прочетено от еди кви си елементарни книжки" и т.н.

Навсякъде, където стане дума за кофти мъже, зодия Телец и ергени...подпалваш все едно някоя потребителка е говорила баш за теб. Да не би да се припознаваш в описанията?! Bowtie Или се самопровъзгласяваш за защитник на всички мъже, от които жените са недоволни?! Не е нормално да се дразниш и да превърташ играта за такива неща. Keep calm
Скрит текст:
и удари едно м@д0 на някоя жена, че да се успокоиш.

Общи условия

Активация на акаунт